PavelX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα, είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ και ακόμη περισσότερο ότι αυτοί που θάβουν τα windows όπως στο παρόν topic, χρησιμοποιούν windows. Και το λέω επειδή πολύ απλά όσοι δουλεύουν με Linux δεν θα μπουν καν στην διαδικασία να "κράξουν" χωρίς λόγο τα windows όπως έκανε αυτός που δημιούργησε το topic. Όλα είναι στην φιλοσοφία του Έλληνα. "Επειδή κάτι είναι καινούριο πρέπει να το αγοράσω". Και γιατί δηλαδή? Προσωπικά έκανα την δουλειά μου με Windows 2000 και ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που έβαλα XP ήταν επειδή τα 2000 δεν έβλεπαν σωστά τον καινούριο δίσκο μου. Και αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ αφού βγήκε το SP2 των ΧΡ. Οπότε τι κράζεις τα vista αφού ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ και αφού κάνεις την δουλειά σου και με τα XP ? Να 'χαμε να λέγαμε. Το ποιο σωστό πράγμα που διάβασα σε αυτό το topic είναι ότι πλέον είναι trendy να κράζεις την microsoft. Και όπως πολύ σωστά είπατε, όλοι λέμε "micro$oft" χωρίς ποτέ να μην έχουμε δώσει λεφτά για κάποιο προϊόν της. Δεν θυμάμαι ποτέ να ανάγκασε κανείς κάποιον να βάλει Windows. Αυτά
Stuff Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 giati kai si sto telos kosnikola me vista tha eisai!
capthookb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Οπότε τι κράζεις τα vista αφού ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ... Κάτι τέτοιο κάνουν κι όλοι όσοι λένε πως το Linux δεν είναι για απλούς χρήστες και πως δεν τους κάνει σαν λειτουργικό.
thanocaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 [/plaka] Κάτι τέτοιο κάνουν κι όλοι όσοι λένε πως το Linux δεν είναι για απλούς χρήστες και πως δεν τους κάνει σαν λειτουργικό. Για να δουλέψεις σε Linux πρέπει πρώτα να στηθεί το Linux :mrgreen::mrgreen: [/plaka]
alerasta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα, είμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ και ακόμη περισσότερο ότι αυτοί που θάβουν τα windows όπως στο παρόν topic, χρησιμοποιούν windows. Και το λέω επειδή πολύ απλά όσοι δουλεύουν με Linux δεν θα μπουν καν στην διαδικασία να "κράξουν" χωρίς λόγο τα windows όπως έκανε αυτός που δημιούργησε το topic. Ακριβώς! Ποιοι θα κράξουν αν όχι οι πελάτες μία εταιρίας που μετά από 5 χρόνια προσπάθειας περίμεναν περισσότερα; Όλα είναι στην φιλοσοφία του Έλληνα. "Επειδή κάτι είναι καινούριο πρέπει να το αγοράσω". Και γιατί δηλαδή? Προσωπικά έκανα την δουλειά μου με Windows 2000 και ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που έβαλα XP ήταν επειδή τα 2000 δεν έβλεπαν σωστά τον καινούριο δίσκο μου. Και αυτό ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ αφού βγήκε το SP2 των ΧΡ. Ολη αυτή η ιστορία και την ενασχόλησή μας με τα vista, μας ενδιαφέρουν δε μας ενδιαφέρουν, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν δελτία τύπου, "διαρροές" κ.λ.π. Διαφημιστικό κόλπο που πιάνει. Επειδή λοιπόν θα το συζητήσουμε που θα το συζητήσουμε άλλοι θα το δούμε με προσμονή και άλλοι θα πούμε "μη μας πρήζετε άλλο με τις @@ σας". Οσο γιά την φράση "φιλοσοφία του ελληνα" μόνο από ...ελληνες την ακούω... Οπότε τι κράζεις τα vista αφού ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ και αφού κάνεις την δουλειά σου και με τα XP ? Να 'χαμε να λέγαμε. Το ποιο σωστό πράγμα που διάβασα σε αυτό το topic είναι ότι πλέον είναι trendy να κράζεις την microsoft. Και όπως πολύ σωστά είπατε, όλοι λέμε "micro$oft" χωρίς ποτέ να μην έχουμε δώσει λεφτά για κάποιο προϊόν της. Δεν θυμάμαι ποτέ να ανάγκασε κανείς κάποιον να βάλει Windows. Αυτά Τα κράζουμε γιατί περιμέναμε περισσότερα. Δεν είναι ανάγκη να μας αναγκάσουν να τα βάλουμε γιά να νομίζουμε ότι μας κοροϊδεύουν. Από τα windows 2000 και μετά πιστεύω πως αν η microsoft θέλει να φτιάξει καλό λειτουργικό γιά desktop μπορεί. Αλλά μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης το 90% των αλλαγών είναι φρου φρου κι αρώματα ενώ το κόστος *** ψηλά κι αγνάντευε. Οι δε άδειες χρήσης από άλλο πλανήτη (όποιος έχει διαβάσει την EULA γιά τα vista καταλαβαίνει τι εννοώ).
geo63 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 εγω θα περιμενω τουλαχιστον 6 μηνες να δω πως θα πανε απο πλευρας λειτουργικοτητας και μετα βλεπουμε αν θα μπουν στο pc μου
djapal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Τα κράζουμε γιατί περιμέναμε περισσότερα. Τι εννοείς δλδ;
lefi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 χαλαρώστε είναι το δευτερο topic για σχόλια πάνω στα Vista και έχουν γεμίσει αφήστε παρακαλώ τα σχόλια και μιλήστε μόνο επί της ουσίας καλά τα σχόλια μην ξαναλέμε όμως τα ίδια και μην γεμίζουμε χωρίς όφελος 5 σελίδες.
capthookb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 [/plaka] Για να δουλέψεις σε Linux πρέπει πρώτα να στηθεί το Linux :mrgreen::mrgreen: [/plaka] Καλά δεν το συνεχίζω γιατί ξέρω που θα καταλήξει. Άρχισαν οι τα επιχειρήματα παραπληροφόρησης ως συνήθως........:|
thanocaster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Έλα ρε capthookb... Για να σε πειράξω το είπα! (ειλικρινά) Όσο για την άποψη του alerasta δεν έχω να πω τίποτα καινούργιο. Ακριβώς! Ποιοι θα κράξουν αν όχι οι πελάτες μία εταιρίας που μετά από 5 χρόνια προσπάθειας περίμεναν περισσότερα; Πελάτες είναι αυτοί που αγοράζουν κάτι νόμιμα και όχι αυτοί που το κατεβάζουν δωρεά από το internet. Ολη αυτή η ιστορία και την ενασχόλησή μας με τα vista, μας ενδιαφέρουν δε μας ενδιαφέρουν, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν δελτία τύπου, "διαρροές" κ.λ.π. Διαφημιστικό κόλπο που πιάνει. Επειδή λοιπόν θα το συζητήσουμε που θα το συζητήσουμε άλλοι θα το δούμε με προσμονή και άλλοι θα πούμε "μη μας πρήζετε άλλο με τις @@ σας". Οσο γιά την φράση "φιλοσοφία του ελληνα" μόνο από ...ελληνες την ακούω... Εγώ πάλι δελτία τύπου της microsoft βλέπω μόνο όταν ψάχνω για δελτία τύπου της microsoft. Σύμπτωση θα είναι. Τη φιλοσοφία του Έλληνα την ξέρεις πολύ καλά και δεν νομίζω ότι περιμένεις Άγγλους, Γάλλους κλπ για να την αντιληφθείς. Δεν θα σου αποδείξω ότι 1+1=2. Τα κράζουμε γιατί περιμέναμε περισσότερα. Δεν είναι ανάγκη να μας αναγκάσουν να τα βάλουμε γιά να νομίζουμε ότι μας κοροϊδεύουν. Από τα windows 2000 και μετά πιστεύω πως αν η microsoft θέλει να φτιάξει καλό λειτουργικό γιά desktop μπορεί. Αλλά μετά από 5 χρόνια ενασχόλησης το 90% των αλλαγών είναι φρου φρου κι αρώματα ενώ το κόστος *** ψηλά κι αγνάντευε. Οι δε άδειες χρήσης από άλλο πλανήτη (όποιος έχει διαβάσει την EULA γιά τα vista καταλαβαίνει τι εννοώ). To 10% που δεν είναι "φρου φρου κι αρώματα" ξεχασες να μας πεις τι είναι. Αλήθεια αυτό το ποσοστό το είπε ο Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του; Πολύ έγκυρο ακούγεται. Όσο για τις άδειες, που να δεις τι γράφει η άδεια του σπιτιού σου. Αυτές κι αν είναι από άλλον πλανήτη. Θεέ μου, έτσι και δω τόπικ στο insomnia "Άδειες σπιτιών από άλλον πλανήτη" θα εξαϋλωθώ! Μην τρελένεσαι φίλε μου. Αν δεν το αγοράσεις το προϊόν δεν σε πιάνει η άδεια. Αν διαφωνείς με κάτι μην το κάνεις. Είναι το πιο αποτελεσματικό πράγμα που έχεις να κάνεις. Α πχ σου φαίνεται ακριβός ο καφές δεν βγαίνεις στην Ομόνοια να φωνάζεις για την ακρίβεια του καφέ, αλλά απλά πίνεις χαμόμηλο. Είναι και πιο υγειινό. Αυτά.
alerasta Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Πελάτες είναι αυτοί που αγοράζουν κάτι νόμιμα και όχι αυτοί που το κατεβάζουν δωρεά από το internet. Και ξέρεις αν οποιοσδήποτε από εμάς έχει αγοράσει η όχι; Ενημερωτικά στο λέω κάποιοι αγοράζουμε αυτά που χρησιμοποιούμε. Εγώ πάλι δελτία τύπου της microsoft βλέπω μόνο όταν ψάχνω για δελτία τύπου της microsoft. Σύμπτωση θα είναι. Τη φιλοσοφία του Έλληνα την ξέρεις πολύ καλά και δεν νομίζω ότι περιμένεις Άγγλους, Γάλλους κλπ για να την αντιληφθείς. Δεν θα σου αποδείξω ότι 1+1=2. Εγώ πάλι δελτία και διαρροές βλέπω συνεχώς σε πάρα πολλά sites τεχνολογίας σχεδόν καθημερινά. Μάλλον επισκεπτόμαστε διαφορετικά sites... Σχετικά με τη φιλοσοφία του έλληνα θα σε δυσαρεστήσω... Θα μπορούσα να πιστεύω πως την ξέρω αν έβαζα σε ένα τσουβάλι 10 εκατομμύρια διαφορετικούς ανθρώπους. Δεν το βρίσκω αξιόπιστο να το κάνω. Μπορώ να ομαδοποιήσω όμως όσους ...ομαδοποιούν όλο τον κόσμο (εσείς οι άσπροί, οι μαύροι, οι έλληνες, οι ολυμπιακοί κ.λ.π.). To 10% που δεν είναι "φρου φρου κι αρώματα" ξεχασες να μας πεις τι είναι. DirectX 10, οι προεκτάσεις που μπορεί να έχει το 3D desktop, ημι-journaling file system (πολύ ημί όμως). Αλήθεια αυτό το ποσοστό το είπε ο Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του; Αν το είπε το έχασα, δεν τον παρακολουθώ. Πολύ έγκυρο ακούγεται. Όσο για τις άδειες, που να δεις τι γράφει η άδεια του σπιτιού σου. Αυτές κι αν είναι από άλλον πλανήτη. Θεέ μου, έτσι και δω τόπικ στο insomnia "Άδειες σπιτιών από άλλον πλανήτη" θα εξαϋλωθώ! Ισως από εδώ να είναι πιό έγκυρο: http://www.microsoft.com/about/legal/useterms/default.aspx Και μην ξεχνάς πως αν ελεγχθεί η εταιρία σου θα ελεγχθεί βάσει των αδειών που κατέχει και έχει συμφωνήσει, είναι δεν είναι από άλλο πλανήτη. Μην τρελένεσαι φίλε μου. Αν δεν το αγοράσεις το προϊόν δεν σε πιάνει η άδεια. Αν διαφωνείς με κάτι μην το κάνεις. Είναι το πιο αποτελεσματικό πράγμα που έχεις να κάνεις. Α πχ σου φαίνεται ακριβός ο καφές δεν βγαίνεις στην Ομόνοια να φωνάζεις για την ακρίβεια του καφέ, αλλά απλά πίνεις χαμόμηλο. Είναι και πιο υγειινό. Αυτά. Είναι θέμα νοοτροπίας, εσύ μπορεί να μη θέλεις να το σχολιάσεις, εγώ μπορεί να θέλω. Εσύ μπορεί να το βάλεις αντίγραφο και δε σε ενδιαφέρει, εγώ μπορεί να απαιτώ σεβασμό ως πελάτης της οποιασδήποτε εταιρίας.
djapal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 εγώ ακόμα περιμένω απάντηση αρχηγέ... μάλλον δε διαβάζεις καλά όλες τις παραθέσεις και επικεντρώνεσαι σε flames
danaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Ένας λόγος που θα βάλω τα vista είναι γιατί έχω βάλει στο μάτι ένα ωραίο πολυμηχανηματάκι της HP. Τα vista βλέπετε δε βλέπουν και πολλές συσκευές, όπως το scanner μου (HP scanjet 4470c)... Σοβαρά τώρα, βεβαίως και δε θα τα βάλω. Τα XP περνάνε την πιο ώριμη φάση τους. Μια χαρά είναι...
punky Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Για να πω την αλήθεια, δεν έχω κάτσει να διαβάσω τι παραπάνω προσφέρουν τα Vista. Άλλα είμαι μια χαρά με τα XP τώρα. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να νιώσω ότι το καινούριο μου laptop, πάλιωσε επειδή θα του πέφτουν πιο βαριά τα Vista. Εκτός αν έχουν κανένα απίστευτο χαρακτηριστικό που δεν ήξερα ότι μου έλειπε.
danaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Αποκλείεται να του πέφτουν βαριά. Όσοι τα έχουν βάλει κάνουν πολύ καλά σχόλια για την ταχύτητα εγκατάστασης καθώς και για χρόνο εκκίνησης και παύσης λειτουργίας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.