pavlibeis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γεια χαρά. Έχω βάλει μια αγγελία στο site http://www.poulato.gr και χθες μου ήρθε το εξής email PLEASE I WANT TO BUY YOUR Samusng SyncMaster 757DFX 1600 x 1200 ....................... 100?. PLEASE SEND ANY AVAILABLE PICTURES AND THE LAST OFFERING PRICE. LET ME HAVE YOUR PAYMENT DETAILS BELOW, SO I CAN PROCEED WITH YOUR PAYMENT VIA A CERTIFIED BANK CHEQUE/DRAFT MADE PAYABLE IN GREECE: FULL NAME: ADD: CITY: POST CODE: COUNTRY: TELEPHONE: AS SOON AS I HAVE THE ABOVE INFORMATION, I WOULD FORWARD THE BANK CHEQUE PAYMENT TO YOU FOR DEPOSIT INTO YOUR BANK ACCOUNT AND IN ORDER TO RECEIVE YOUR MONEY. AFTER YOU HAVE YOUR FULL MONEY, MY SHIPPING AGENT WOULD COME AND PICKUP AND TRANSPORTATION OF THE Samusng SyncMaster FROM YOUR PLACE. THEY SHALL SIGN ALL THE TRANSFER DOCUMENTS AND CHANGE OF OWNERSHIP AGREEMENT ON MY BEHALF. THANK YOU. To site είναι ελληνικό οπότε υποψιάστηκα απάτη οπότε του πρότεινα αν θέλει να κάνει τη συναλλαγή με paypal. Μου είπε σε δεύτερο email πως δεν έχει paypal και επιμένει με λέγοντας μου: via a bank cheque which i will send to you directly and you will deposit it in your account, then the nak will credit the moeny in your account in few days Τι προτείνετε να κάνω? Ευχαριστώ.
random Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 συγγνώμη, αλλα τι απάτη υποψιάζεσαι; αφου εισαι ο πωλητής, και σου γραφει ξεκάθαρα "δωσε μου το λογαριασμό σου, να βαλω τα χρήματα, και ΑΦΟΥ τα πάρεις, θα στειλω τον ανθρωπό μου οπου θελεις να παραλάβει το αντικείμενο" (αυτα λεει στα κεφαλαία. την τελευταια γραμμη με το nak δεν την καταλαβα, αλλα πες του οτι δεν έχει "in a few days". δώσε το χρήμα και μετα ελα να πάρεις) μηπως δεν ξερω σωστά αγγλικά; με αυτα που γράφει, και ο Μπαμπης Ακάλυπτος απο τη Νιγηρία να ηθελε συνεργασία, θα δεχόμουν. εννοείται οτι τις προμηθειες των 2 τραπεζών (δικης του ξενης, και δικης σου ελληνικής) θα τα πληρώσει αυτός για τη μεταφορά χρημάτων. Εσυ δώσε την οθονη στον κουριερ του, μονο αφου πάρεις 100 ε καθαρά (αν τόσο την πουλας τελικά) απο την τράπεζά σου. το μονο περίεργο το αντικειμενο που πουλας, και να ειναι να ειναι κατοικος ξενης χώρας. Για να του στειλουν εξω μια οθονη 17-19'' θα πληρώσει τα μαλιοκέφαλα του σε μεταφορικά. Μπορει τελικα να ειναι ξένος αλλα να μενει Ελλάδα. Τελικα εσενα δε σ ενδιαφέρει, αρκειο να εισπράξεις πριν παραδώσεις την οθονη.
pavlibeis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γι' αυτό κάτι δεν μου κολλάει. Μου φαίνεται αδυνατόν να μπήκε στο ελληνικό site και να βρήκε την οθόνη και να πορώθηκε να την αγοράσει. Παράξενο δεν είναι? Μπορεί να κάνει κάποιος απατεωνιά γνωρίζοντας τον αριθμό λογαριασμού ή δεν παίζει κάτι τετοιο? Ευχαριστώ.
random Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 ρωτα τον που μενει και αν ειναι εξω, γιατι δεν αγοραζει μια οθονη στη χωρα του. βλακας ειναι; με 70-90 e παιρνεις καινουρια crt 17'', με εγγύηση, και θα δωσει 100 για μεταχ, συν οτι μεταφορικά? πες του οτι εχω εναν 486 σε τιμη ευκαιρίας: 20 ευρώ και.. τη μερα που θα ερθει ο "κουριερ", κανονισε να μην εισαι μονος σου στο σπίτι συμβαίνουν διάφορα.
pavlibeis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 και.. τη μερα που θα ερθει ο "κουριερ", κανονισε να μην εισαι μονος σου στο σπίτι συμβαίνουν διάφορα. Δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.