ReZonanZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Σκεφτηκα να κανω ενα τετοιο τοπικ μια κ βλεπω πολυ κοσμο που εχει flashcards Αρχιζω εγω λοιπον: Εχω 1 GB mιniSD στην οποια εχω μεσα μονο παιχνιδια του DS Αυτα ειναι: zoo keeper meteos advance wars dual strike metroid prime pinball sonic rush mario kart mario and luigi partners in time nanostray animal crossing phoenix wright 1 & 2 metroid prime hunters tetris trauma center brain age nintendogs dalmatian point blank new super mario bros megaman ZX cooking mama fifa 2006 club house games need for speed carbon yoshi's island asphalt urban GT cartoon network racing castlevania portrait of ruin Και εχω και περιπου ακομα 60 ΜΒ χωρο... Eσεις τι εχετε μεσα;;
poromenos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 egw pola roms merikes apps an grapsw ti exw tha vradiasoume opote....
ReZonanZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 poso paei i 1gb minisd? H transcend miniSD που πηρα εγω που ειναι πολυ καλη κ γρηγορη εχει 30 ευρω στο Πλαισιο
xrest Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 k pou mpainei auti sd?i oli douleia ginetai mesw twn cards?
ReZonanZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ναι την βαζεις μεσα σε μια flashcard η οποια μπενει στο gba slot ή slot-2 Χρειαζεσαι κ μια αλλη καρτα (passcard) που μπενει στο slot-1 Ο οδηγος για αρχαριους του panther τα εξηγει ολα αυτα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150725
DimitRi_Del Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 To castlevania portrait of ruin sou paizei kanonika? Emena mou kolaei sinexeia:(
ReZonanZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 To castlevania portrait of ruin sou paizei kanonika? Emena mou kolaei sinexeia:( Ναι πολυ καλα αν κ σε 2-3 σημεια που γινεται πανικος παρατηρησα μια μικρη καθυστεριση αλλα απ οτι διαβασα αυτο γινεται κ στο αυθεντικο... Βασικα εχω προβλημα με το νεο fullmetal alchemist το οποιο δεν μπορω να το κανω να δουλεψει με τιποτα οτι κ να κανω μου βγαζει 2 ασπρες ο8ονες...κ ηθελα να το δοκιμασω το ατιμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.