Προς το περιεχόμενο

LG 204 πρόβλημα με DVI!!!

geornirv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ψηφιακό σήμα έχει εμφανή διαφορά με το αναλογικό??? Δηλ αξίζει να ρισκάρω να αλλάξω την οθόνη μου (αν τυχόν η καινούρια έχει bad pixels) ???

Δημοσ.

Einai ka8ara 8ema asymbatotitas me tin karta grafikwn. Eksakribomeno me 3 LG 204 apo th douleia mou oi opoies me kapoies kartes epezan ok, enw se kapoies alles ginotan auto akribws pou perigrafei o filos parapanw.. empainan kateu8eian se safe mode kai den edeixnan tipota!

Telika tis 2 tis douleuoume me VGA kai thn allh me DVI. H diafora sthn poiotita eikonas einai arketa megalh (tis exoume sxetika dipla kai fainetai).

Δημοσ.

Αν είναι θέμα ασυμβατότητας εγώ σαν καταναλωτής ΤΙ ΦΤΑΙΩ ????? Μπορεί να μου πει κανείς??? Δεν έπρεπε η LG σαν εταιρεία να καλύπτει όλη την γκάμα των καρτών γραφικών ώστε οι αγοραστές να μην έχουν τέτοια προβλήματα???? Δεν πρέπει τώρα η LG να βρει μια λύση για το πρόβλημά μου?? Εγώ πήρα αυτή την οθόνη ΚΑΙ για το DVI !!!!! Ποια είναι η γνώμη σας ?? Τί πρέπει να κάνω ???

Δημοσ.
Αν είναι θέμα ασυμβατότητας εγώ σαν καταναλωτής ΤΙ ΦΤΑΙΩ ????? Μπορεί να μου πει κανείς??? Δεν έπρεπε η LG σαν εταιρεία να καλύπτει όλη την γκάμα των καρτών γραφικών ώστε οι αγοραστές να μην έχουν τέτοια προβλήματα???? Δεν πρέπει τώρα η LG να βρει μια λύση για το πρόβλημά μου?? Εγώ πήρα αυτή την οθόνη ΚΑΙ για το DVI !!!!! Ποια είναι η γνώμη σας ?? Τί πρέπει να κάνω ???

σιγουρα δικιο εχεις αλλα μην νομιζεις οτι με το dvi θα δεις ΤΗ διαφορα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...