geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει???? Πήρα σήμερα την 204 και την συνδέω με DVI και μόλις την ανάβω το λαμπάκι από μπλε γίνεται πορτοκαλί κια μου βγάζει μπλε παλαίσιο μηνύματος " Ψηφιακό εξοικονόμηση ενέργειας ή Digital Power saving mode". Με αναλογικό δουλεύει κανονικά. Η κάρτα γραφικών μου είναι 7600gt ASUS. Μήπως παίζει αυτό ρόλο??? Please help!!!! Γιατί καινούρια οθόνη και να μην μπορώ να τη χαρώ??? Θα τρελλαθώ!!!!!
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 mipos exei kapio koumpi h othoni na patisis kai na aferesis auth ti litourgia? kita to manual tis kai psakse tis rithmisis apo to panel tis..
wyclef Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά και σε εμένα το κάνει με sapphire x700pro... Είχα NGO Optimised Drivers, δοκίμασα με τους original ATI CATALYST αλλά τίποτα.. Ακόμα δεν μπορώ να βρώ λύση ... αν και η κάρτα σηκώνει υψηλότερες αναλύσεις , στην LG L204WT δεν το κάνει.. Είναι πρόβλημα κάρτας ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο;
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά και σε εμένα το κάνει με sapphire x700pro... Είχα NGO Optimised Drivers, δοκίμασα με τους original ATI CATALYST αλλά τίποτα.. Ακόμα δεν μπορώ να βρώ λύση ... αν και η κάρτα σηκώνει υψηλότερες αναλύσεις , στην LG L204WT δεν το κάνει.. Είναι πρόβλημα κάρτας ή μπορεί να παίζει κάτι άλλο; doste leptomeries...to kani mesa sta windows? prin ekinisoun? molis ekinoun?
The_Edge Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Φίλος αγόρασε 2 Lg204, και οι 2 είχαν αυτό το πρόβλημα. Του είπαν από το μαγαζί ότι έχει γίνει εισαγωγή ελλατωματικής παρτίδας. Οπότε, βουρ για το μαγαζί από όπου την αγοράσατε.
wyclef Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν καταρχήν δεν παίζει να είναι ελλατωματική γιατι με NVIDIA 7300GS έπαιζε μπροστά στα μάτια μου με DVI 1680x1050.. Λοιπόν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόλις την συνδέσεις με DVI και κάνεις boot μετα που φορτώνει η μπάρα των windows και παει να μπέι στο desktop βγάζει αυτό το μύνημα... Προφανές είναι θέμα κάρτας η θέμα drivers και σίγουρα όχι οθόνης στην δικιά μου την περίπτωση τουλάχιστον... Εχω δοκιμάσει και με safe mode vga enabled και πάλι τα ίδια... Έχει κανείς τις συγκεκριμένες κάρτες την δικιά μου και του φίλου πιο πάνω που έχει το πρόβλημα να μας πέι εαν πράγματι σηκώνουν DVI 1680x1050? Μήπως παίζει να μην μπορουν να σηκώσουν αυτήν την ανάλυση; Τί άλλο μπορεί να είναι δεν μπορώ να φανταστώ...
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν εμένα μου το κάνει με το που ανοίγω την οθόνη -γίνεται μπλε το λαμπάκι της και αμέσως βγάζει το μήνυμα σε μπλε πλαίσιο "Ψηφιακό εξοικονόμηση ενέργειας" και το λαμπάκι της γίνεται πορτοκαλί που σημαίνει ότι είναι σε λειτουργία αναμονής(Δεν μπαίνει καθόλου στα windows). Με αναλογική το έχω σε 1680χ1050 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η δικιά μου κάρτα είναι ολοκαίνουρια και αφού έπαιζε με 7300gs αποκλείεται να μην παίζει με τη δικιά μου που είναι 7600gt. Εγώ που ρώτησα στο πλαίσιο από όπου και την πήρα μου είπαν ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα και ότι αφορά ασυμβατότητα κάρτας γραφικών.(αν και δεν τους πιστεύω γιατί στο forum εδώ μου απάντησε κάποιος φίλος ότι έχει και αυτός 7600gt και παίζει το DVI εκτός αν παίζει ρόλο η εταιρεία της κάρτας. Εμένα είναι της ASUS.)
The_Edge Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν εμένα μου το κάνει με το που ανοίγω την οθόνη -γίνεται μπλε το λαμπάκι της και αμέσως βγάζει το μήνυμα σε μπλε πλαίσιο "Ψηφιακό εξοικονόμηση ενέργειας" και το λαμπάκι της γίνεται πορτοκαλί που σημαίνει ότι είναι σε λειτουργία αναμονής(Δεν μπαίνει καθόλου στα windows). Με αναλογική το έχω σε 1680χ1050 χωρίς κανένα πρόβλημα. Η δικιά μου κάρτα είναι ολοκαίνουρια και αφού έπαιζε με 7300gs αποκλείεται να μην παίζει με τη δικιά μου που είναι 7600gt. Εγώ που ρώτησα στο πλαίσιο από όπου και την πήρα μου είπαν ότι και άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα και ότι αφορά ασυμβατότητα κάρτας γραφικών.(αν και δεν τους πιστεύω γιατί στο forum εδώ μου απάντησε κάποιος φίλος ότι έχει και αυτός 7600gt και παίζει το DVI εκτός αν παίζει ρόλο η εταιρεία της κάρτας. Εμένα είναι της ASUS.) Δεν είναι θέμα ασυμβατότητας, αφού στο φίλο μου που αναφέρω πιο πάνω, όταν του αντικατέστησαν τις ελλατωματικές με καινούργιες, οι νέες έπαιξαν κανονικότατα, στην ίδια κάρτα γραφικών. geornirv, νομίζω ότι πρέπει να την πας στο πλαίσιο να την δουν επί τόπου. wyclef, το πρόβλημα σου πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό του geornirv.
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι θέμα ασυμβατότητας, αφού στο φίλο μου που αναφέρω πιο πάνω, όταν του αντικατέστησαν τις ελλατωματικές με καινούργιες, οι νέες έπαιξαν κανονικότατα, στην ίδια κάρτα γραφικών. geornirv, νομίζω ότι πρέπει να την πας στο πλαίσιο να την δουν επί τόπου. wyclef, το πρόβλημα σου πρέπει να είναι διαφορετικό από αυτό του geornirv. Ξέρεις αν την γυρίσω τί θα μου δώσουν??? Θα μου την αντικαταστήσουν με καινούρια??? Η με μεταχειρισμένη??? Στην LG δεν πρέπει να πάρω για να την γυρίσω. Όχι στο Πλαίσιο ε????
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παρε τηλέφωνο στο 800 11200300.Είναι το service της LG.To θέμα είναι ΑΝ υπάρχει οθόνη διαθέσιμή για να σου αντικαταστήσουν την παλιά.Εχω την 194WT η οποία δέν έχει πρόβλημα με το DVI μεν,μου βγηκέ ψιλοσκάρτο το panel δε (2 καμμένα pixel and counting).H οθόνη αντικατάστασης θα είναι του κουτιού όπως με ενημέρωσαν, το θέμα είναι οτι θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 βδομάδες γιατι δέν υπάρχει stock!
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παρε τηλέφωνο στο 800 11200300.Είναι το service της LG.To θέμα είναι ΑΝ υπάρχει οθόνη διαθέσιμή για να σου αντικαταστήσουν την παλιά.Εχω την 194WT η οποία δέν έχει πρόβλημα με το DVI μεν,μου βγηκέ ψιλοσκάρτο το panel δε (2 καμμένα pixel and counting).H οθόνη αντικατάστασης θα είναι του κουτιού όπως με ενημέρωσαν, το θέμα είναι οτι θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 βδομάδες γιατι δέν υπάρχει stock! Και πες ότι όλα ωραία και καλά μου την αντικαθιστούν με καινούρια. Αν η καινούρια που θα μου φέρουν έχει καμμένα pixel τί πρέπει να κάνω???? Διότι δεν έχω εγγύηση 0 pixel και αυτή τώρα δεν έχει καμμένο pixel.Έχω δικαίωμα να τους ζητήσω να την ελέγξω πριν την πάρω και αν έχει καμμένα Pixel να μου φε΄ρουν άλλη???
geornirv Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Παρε τηλέφωνο στο 800 11200300.Είναι το service της LG.To θέμα είναι ΑΝ υπάρχει οθόνη διαθέσιμή για να σου αντικαταστήσουν την παλιά.Εχω την 194WT η οποία δέν έχει πρόβλημα με το DVI μεν,μου βγηκέ ψιλοσκάρτο το panel δε (2 καμμένα pixel and counting).H οθόνη αντικατάστασης θα είναι του κουτιού όπως με ενημέρωσαν, το θέμα είναι οτι θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 βδομάδες γιατι δέν υπάρχει stock! Και πες ότι όλα ωραία και καλά μου την αντικαθιστούν με καινούρια. Αν η καινούρια που θα μου φέρουν έχει καμμένα pixel τί πρέπει να κάνω???? Διότι δεν έχω εγγύηση 0 pixel και αυτή τώρα δεν έχει καμμένο pixel.Έχω δικαίωμα να τους ζητήσω να την ελέγξω πριν την πάρω και αν έχει καμμένα Pixel να μου φε΄ρουν άλλη???
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο e-shop (απο εκει πήρα την οθόνη μου) οτι την 0 pixel εγγύηση την είχε σε όλες τις οθόνες,ακόμα και στην 204WT.Τώρα πολλά άτομα μέσα στο forum λένε οτι αυτήν την εγγύηση την δικαιούνται κάτοχοι μέχρι 19" tft.Δέν ξέρω τι να πιστέψω,λογικά οι αρμόδιοι του τμήματος service της LG να σου πούν τι πραγματικά ισχύει.Επίσης έχεις δικαίωμα να ελέγξεις την νέα TFT επιτόπου (το ζήτησα ΡΗΤΩΣ όταν πήρα τηλέφωνο στην LG) και αν δείς οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα την επιστρέφεις επιτόπου. edit:Ακυρο για το 0 pixel...μάλλον ήταν τυπογραφικό λάθος όταν το είδα!
Tenshi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 --έχει χαζέψει ο sever πάλι ή είναι ιδέα μου;;;-- X sorry για το double post anyway X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.