Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG SyncMaster 205BW

djore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα εδώ και τρείς μέρες την συγκεκριμένη οθόνη. Είναι μια πολύ καλή οθόνη αλλά με τα κλασσικά προβλήματα της κατηγορίας της ...Τα ποίο σωστά χρώματα ακόμη να τα καταφέρω να τα βρω αν και το πρόγραμμά που παρέχει η samsung είναι πολύ πρακτικό ... οι γωνιές θέασης ικανοποιητικές αλλά όχι τέλειες ...Τα βλέπεις όλα λίγο μικρά λόγο ανάλυσης η 22 ίντσες μάλλον είναι καλύτερες για μια τέτοια ανάλυση παρά ή 20 ... άλλα προβλήματα δεν παρατήρησα ... Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι βρήκε τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τα χρώματα ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε καλησπέρα!

Επειδή και εγώ προς αυτή την οθόνη προσανατολίζομαι για πες λίγες παραπάνω εντυπώσεις...Τα χρώματα που λες τα διόρθωσες;

Δημοσ.

Den ta diorthosa akrivos ... prosarmostika

i diafora sta xromata an sigkrinis mia piotiki crt me mia lcd einai iparkti kai me ksenise stin arxi ...

Tora oute pou to skeftomai ... apla etsi theoro oti einai ta sosta xromata ...

I othoni einai katapliktiki ... aplos itan megali i allagi aoi crt 19 se lcd 20

to na douleves se 1680 x 1050 einai alli diastasi ...

Ligo sta paixnidia isos se provlimatisi giati stis lcd kalo einai na douleueis stis pragmatikes tous analisis opote tha prepei na trexeis ta paixnidia se aytes tis analisis kai an den exeis tin katalili katra grafikon kai kaneis simvivasmous stin analisi xrisimopiontas mikroteri tha ta vlepeis ligo thampa xoris na enoxli idiaitera ...

Ta proterimata kai ta mionektimata ton tn panel ta sinantas kai edo alla ola einai thema anagkon kai xrisis pou kaneis stin othoni . An tin thes gia tainies paixnidia kai desktop doulies einai teleia . An tin thes omos gia kati pio eksidikevmeno opos grafistikes doulies tha prepei na to ksanaskeftis .

me vlepo gia poli kero me aytin tin othoni

i gnomi mou einai thetikotati . den mporo na figo apo wide othones o kosmos na xalasi ...

an mporis na kseperasis ton proipologismo sou protino na pas stin samsung ton 22''. Pistevo tha einai to litorgiko megethos tis epomenis pentaetias . ego den mporousa ...

Fisika ola einai ipokimenika . an douleveis tora se mia 17 itzon tft kai pas stin 20 tft i metavasi tha einai poli pio efkoli apo mena pou piga apo tin piotiki 19.

Tora pleon eimai poli efxaristimenos me tin agora mou kai tin theoro mia poli piotiki othoni .

Nomizo kikloforise kai 206 pou einai ligo pio finetsati eksoterika ...

Ayta

Δημοσ.
Τα βλέπεις όλα λίγο μικρά λόγο ανάλυσης η 22 ίντσες μάλλον είναι καλύτερες για μια τέτοια ανάλυση παρά ή 20

Oι 20" είναι λίγες για 1680*1050 όπως και οι 22" είναι πολλές.... 21" είναι το ιδανικό!!!!!:twisted:

215tw:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS:Εννοείτε ότι μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής (500?+).....

Δημοσ.

Φίλε μου την πήρα! σε μια στιγμή εντελώς αυθόρμητης αγοράς...

Η ανάλυση είναι όντως διαφορετική και ακόμα δεν έχω συνηθίσει το καινούργιο μέγεθος. Μου φάινεται τεράστια. Κάτι που με ξένισε σε σχέση με την Eizo L550 είναι ότι βλέπω να μην 32bit τα χρώματα καθώς και ότι τα fonts φαίνονται λίγο θολά, διαφορετικά...

Είναι επειδή πρόκειται για καινούργια οθόνη ή δεν έχω κάνει κάτι σωστά;

Γιάννης

Δημοσ.

Σχετικά με τα fonts ... δοκίμασες το truetype??

Εναλλακτικά δοκίμασε να "παίξεις" με τη ρύθμιση της οθόνης Image>sharpness

Εχω και εγώ τη συγκεκριμένη οθόνη εδώ και ένα μήνα περίπου και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος ! Δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για ghosting .

Σχετικά με τα χρώματα ... Εχω μειώσει το brightness από ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ στο 94-96% και τα χρώματα βελτιώθηκαν σημαντικά !

Οι ρυθμίσεις μου :

Brightness 55

Contrast 75

MagicColor off

Gama mode 3

Δημοσ.

Τα fonts στις LCD φαίνονται θολά όταν δεν έχεις την οθόνη στην προτεινόμενη ανάλυση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση στα 1680*1050!

Όταν λες την πήρες εννοείς την 205bw? Άντε καλορίζικη..

Δημοσ.

Καλορίζικη ...

Δες τις απαντήσεις πιο πάνω και σίγουρα κάπου εκεί είναι οι λύσεις που ψάχνεις ... 1680 * 1050 η αναλυση και truetype . σε 2-3 ημέρες θα την έχεις συνηθίσει.

Δημοσ.

Μολις πηρα και εγω την οθονη.. Μερικες ερωτησεις

1)Στις ιδιοτητες τις καρτας γραφικων(7600Gt η δικια μου) υπαρχει η επιλογη ψηφιακη ευκρινεια.Στο ποσο την εχετε; Αν την βαλω παραπανω απο χαμηλη το κιτρινο (πχ στους φακελους) ειναι πολυ εντονο.

2)Για τα fonts,δειχνουν λιγο θολα εκτος αν βαλω το sharpness στο 16.Ειδα ομως οτι οι περρισσοτεροι χρηστες δεν το εχουν τοσο χαμηλα,ξερετε γιατι; Α,και το truetype τι ακριβως ειναι; Fonts τα οποια πρεπει να κατεβασω;

3)Το auto μου βγαζει μυνημα "Auto adjustment not available".Why??

Btw το wide ειναι θειικο ;)

Δημοσ.
Μολις πηρα και εγω την οθονη.. Μερικες ερωτησεις

1)Στις ιδιοτητες τις καρτας γραφικων(7600Gt η δικια μου) υπαρχει η επιλογη ψηφιακη ευκρινεια.Στο ποσο την εχετε; Αν την βαλω παραπανω απο χαμηλη το κιτρινο (πχ στους φακελους) ειναι πολυ εντονο.

3)Το auto μου βγαζει μυνημα "Auto adjustment not available".Why??

Btw το wide ειναι θειικο ;)

1) Εγώ το έχω στο 11%, δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω

3)Έχεις συνδέσει την οθόνη μεσω DVI. Από το manual της 215tw:"AUTO button (Available in Analog mode only)". Λογικά το ίδιο ισχύει και για την 205

215tw:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ακριβώς! Σουπερ-οθόνη:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπον,καταρχας να πω οτι η οθονη ειναι πολυ καλη. Και το wide ειναι απιστευτο,κανενα προβλημα στο να την συνηθισω.. Μονο που σημερα μου εβγαλε μια καθετη κιτρινη γραμμη(απο πανω μεχρι κατω της οθονης). Αφησα την οθονη ανοιχτη καποιες ωρες και τελικα εφυγε. Ξερετε τι επαιξε;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις χθες αγορασα την εν λογω οθονη. Μια χαρα για 209 ευρω ειναι αξιολογη αγορα στις 20,1" , βεβαια 2 καμμενα pixel απο την πρωτη μερα λειτουργιας τα οποια δεν ενοχλουν καθολου μεχρι στιγμης και για να γινει αντικατασταση πρεπει να εχει 7 .

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδια εγω την πηρα σημερα και ειναι μια χαρα αλλα μου βγαζει μια καθετη γραμμη στο prο οχι παντα αλλα αρκετες φορες και στο crysis που επαιζα οταν κανω αποτομη κινηση με το mouse μου την βγαζει αλλα παλι οχι παντα.ξερει κανεις τι παιζει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...