Προς το περιεχόμενο

Απεπλισία από ΟΤΕ-134

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς εδώ μας νοιάζει η συμπεριφορά του οτε κι όχι αν ο πελάτης από τον οποίο θα λείψουν τα 100 ευρώ είναι ο δήμος. Καλή δικαιολογία πάντως για να ξεφύγουμε από την ουσία του προβλήματος.

Δημοσ.

εγω εκανα στο 134 συνδεση adsl στης 16/11/2006 μετα απο 8 μερες που βαιβεως δεν ειχαν ενεργοπιοιση το adsl βγηκε καινουργια προσφορα του οτε απο 22,5 στα 19,5 το μηνα για 768kb/s και δωροεπιταγη 50 ευρο,πηρα αμεσως να ακυρωσο τη παλια για να μπω στην προσφορα και το δεχτηκαν,στης 6/12/2006 ενεργοπιοισαν το adsl και εγινε το απιστευτο στης 8/12/2006..μου εστηλαν ενα modem sagem ενω μου ειχαν πη οτι θα στηλουν thomson/router και χρεωση+20ευρο και ενα τηλεφωνο ασυρματο για τη δωροεπιταγη,<το δεμα το παραλαβε η μανα μου και με πηρε στη δουλεια να μου πη οτι ολα καλα>σχολνωντας το βλεπω παιρνω αμεσως στη courier τηλεφωνο και μου λενε οτι εχω ενα δεμα ακομα,πηγα το πηρα και φαινοταν καπως μεγαλο το ανοιγω στο σπιτη και ειχε μεσα το thomson/router και το ασυρματο τηλεφωνο:confused: αποτελεσμα εστηλαν 2 modem:confused: 1 sagem ξεκαρφωτο και 1 thomson+δωροεπιταγη :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...