melody Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ΕΛΕΟΣ με τον ΟΤΕ. Από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά από κλήση που δεχτήκαμε από το 134, αλλάξαμε τη σύνδεση μας στο Δημοτικό ραδιόφωνο Άρτας, από ISDN σε ADSL. Από τις 22 Νοεμβρίου η γραμμή ενεργοποιήθηκε και σαφώς πληρώνουμε την σύνδεση. 3 εβδομάδες μετά και το ADSL Modem δεν έχει έρθει ακόμη. Το κακό ήταν ότι το modem ήταν ΜΕΣΑ στην προσφορά (και θα το πληρώσουμε). Λοιπόν, από τις 22 Νοεμβρίου, τηλεφωνούμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και δεν βγάζουμε άκρη. Τα έριξαν στην courier στην αρχή. Τελικά μου λένε το τρελό: "Η αγορά έγινε από το 134 την Αθήνας και εσείς τηλεφωνείτε στο 134 Πάτρας"... Καταλάβατε τώρα; Όταν τηλεφωνείς από Άρτα, σε βγάζει στο 134 Πάτρας. Για να μιλήσω με Αθήνα, θα πρέπει να πάω σε άλλη πόλη!!!! Μου έχουν δώσει άλλα τηλέφωνα, τα οποία ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ εδώ και 2 εβδομάδες. Μόνη λύση είναι η καταγγελία της σύμβασης, την οποία και πάλι δεν μπορώ να κάνω μιας και πρέπει να γίνει στην Αθήνα (και κλασικά εγώ έχω πάρει Πάτρα!!!!!!) ΚΑΙ πληρώνουμε και δεν έχουμε πρόσβαση. Και δεν βαριέσαι, ας χάσαμε 1 μήνα... Το θέμα είναι ότι αυτό μπορεί να κρατήσει άλλους 2 μήνες. Μα δεν μου απαντάνε καν. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ...
AMWN_RA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 mou etyxe se ena filo ena mina perimene kai meta irthe to modem pare sto topiko ote tis perioxis sou kai pes tous to ekei skalwse ston filo mou
angmar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε αρχικά να καλέσεις 210-134. Μέχρι πρότινος αυτό σε συνέδεε με το 134 Αθηνών. Κάνε ένα κόπο ακόμα μήπως βρείς έτσι καμιά άκρη. Καλό κουράγιο πάντως.
gbras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Na sou steilo ena kalo modem na kaneis ti douleia sou? giati perimeneis ton ote kai den pairneis ena metaxeirismeno pros to paron? tha breis kai me 20 euro.
satpit Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Υπομονή.......αλλά πόση σου έχει μείνει? Χώστα τους……. γιατί δεν καταλαβαίνουν!!!!
unre@l Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Loipon. Katarxas doulevo ston ote sto tmima poliseon ADSL. Yparxei tilefono sta kedrika tis a8inas pou pistepse me MONO katilimeno den einai. einai duskolo na to vreis katilimeno. kai malista eiani 2 ari8moi. Nai odos merikoi den kseroun ti tous ginetai, opos kai sto diko mou tmima pou doulevo alla na ksereis pos otan ginetai berdema na zitas amesos ton proistameno.Autos kserei. Ama tora kai autos den kserei ti tilefona na sou dosei edaksi.. pare to avgo kai kourefto. Pare ksana kai zita na sou dosoun to tilefono gia to ekserxomeno tmima poliseon ADSL tis patisiwn ston 8o orofo. ama tous peis ola auta isos ksekolisei to kefali tous kai paroune bros. alla pesto se PROISTAMENO. Oloi oi alloi einai fitites pou oso na nai einai neoi stin douleia kai isos na berdevodai me merika pramata. Molis pareis ekei zita na sou klisoun radevou me ton kourier tote. Ama sou poun na pareis to 134 pes oti se vgazei pali se auto tis patras. Kai 8a sou klisoun radevou me ton kourier. auta.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Πήγαινε στο τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ της περιοχής σου και μίλα τους ευγενικά για το τι έγινε.Έτσι και αρχίσουν τις φαφαριές , Γ***μα τους τα πρεκια.
tairisj Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αν κοιταξεις ενα παλιοτερο post μου θα καταλαβεις οτι δε σου στελνουν modem γιατι μάλλονδεν έχουν!!!!!! Γι αυτο σου λενε τετοιες μαλακιες. Υ.Γ. Αν το ειχες παραγγειλει τηλεφωνικα δεν μπορεις να παραλαβεις μοντεμ απο μαγαζι του ΟΤΕ κι ας εχει.....
unre@l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Spania o logos tis ka8isterisis eiani ta modem. pio modem eixes paragkilei? uparxoun ola autin tin stigmi ektos apo to Router me tin mia ethernet gia ISDN. Sini8os i vlakia ginetai i stin fasi pou pane ta paketa ston kourier i stin fasi pou exei ta paei ta o courier alla gia agnosto logo ka8isteroun na ta paradosoun.
capthookb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Για ποιο λόγο δε μπορείς να καταγγείλεις τη σύμβαση; Οι όροι της σύμβασης τι λένε για τον εξοπλισμό και το διάστημα που υποχρεούνται να στο στείλουν; Δε νομίζω να χρειάζεσαι να πας Αθήνα ή να πάρεις Αθήνα. Εγώ θα έψαχνα πως να σταματήσω τη σύνδεση και όχι να τους κυνηγήσω να μου στείλουν τον εξοπλισμό. Χάρισμά τους.
amartolos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 epeidi douleyw se germano mporei na einai xazo alla mporei na yparxei kapoia sisxetisi.ta paketa adsl connx me isdn eksoplismo einai se elleipsi!!den mporoume oute paraggelia na baloume.mporei na einai asxeta gegonota metaksi tous alla mporei kai oxi
KGP Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 den einai ta paketa me isdn eksoplismo. genika oi teleuteoi mines einai olo gkantemia gia ton ote. gia osous den to gnorizoun i kentriki apothiki tou ote echei metaferthei, opote eipirche mia schetiki kathisterisi logo tis metaforas autis. epiprosthetos archise i zitisi se dsl paketa -genika kai pstn kai isdn- na auksanei se tromero vathmo pou dimiourgise tromera provlimata... malista auti i zitisi epese pano stin metegkantastasi me apotelesma pola katastimata tou ote na echoun provlima..na erchontai ta paketa kai na feugoun gia tous proigoumenous kai na min ftanoun gia tous pio kainourious. kai an valoume ipopsin oti stin eparchia mia dsl grammi "kataskeuazete" se peripou 3-4 ergasimes max katalavenete ti domino dimiourgite...
capthookb Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Τι πιο ωραίο όμως να σου πει η εταιρεία: "Ξέρετε, δεν έχουμε διαθέσιμο εξοπλισμό και θα πρέπει να περιμένετε" Όχι, άρχισε να πληρώνεις και θα δούμε τι θα γίνει.....
alfista Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν πέρα από το να ζητήσουν συγνώμη, είναι να μη χρεώσουν τον πρώτο μήνα. Ιστορίες για καημένο οτε που του τυχαίνουν γκαντεμιές μάλλον για να γελάμε είναι. Η αύξηση της ζήτησης dsl άλλωστε ήταν αναμενόμενη οπότε προφανώς μιλάμε για κακή στρατηγική διατήρησης-διαχείρησης αποθεμάτων.
kage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 1h φορα βλεπω να ασχολειται καποιος με μικροποσα για εναν δημο!!!!! ασε μας ρε αδερφε...τα 100ε θα τους λειψουν? τοσες αρπαχτες κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.