Προς το περιεχόμενο

Mobo For S478

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκίμασε να ρήξεις τις μνήμες και Ο\c κανε από βίος εγώ δεν επιχειρώ από win ποτε μονο τις Vga τώρα μαλών θες τάση ia αυτό στο βίος έχεις σκαλώματα από τα 2900 και δηλαδή αν έχει τέτοια περιθώρια ο Celeron ο pentium τι θα έχει πω πρέπει να βρω μητρικά άμεσα και μην φοβάσαι για pci vga δώστου κάθε φορα που θα πηγαίνεις 20 % παραπάνω από τα αρχικά άμεσα και μην φοβάσαι για pci vga δώστου κάθε φορα που θα πηγαίνεις 20 % παραπάνω από τα αρχικά η μνήμη πάει πάλι 400 δηλαδή defalt ρύθμισις πως και pci στα 33 και vga στα 66,6 οποτε ριχτού κατευθείαν 20 % πάνω και είσαι κύριος αλλα με την τάση θα έχεις πρόβλημα αν δεν σε αφήνει να δώσεις οποτε πας σε volt Mod

P,S εγώ τώρα κάνω Pencil Mod Στις μνήμες τις 7600 Gs ποσο λες να πει ?

Δημοσ.
δοκίμασε να ρήξεις τις μνήμες και Ο\c κανε από βίος εγώ δεν επιχειρώ από win ποτε μονο τις Vga τώρα μαλών θες τάση ia αυτό στο βίος έχεις σκαλώματα από τα 2900 και δηλαδή αν έχει τέτοια περιθώρια ο Celeron ο pentium τι θα έχει πω πρέπει να βρω μητρικά άμεσα και μην φοβάσαι για pci vga δώστου κάθε φορα που θα πηγαίνεις 20 % παραπάνω από τα αρχικά άμεσα και μην φοβάσαι για pci vga δώστου κάθε φορα που θα πηγαίνεις 20 % παραπάνω από τα αρχικά η μνήμη πάει πάλι 400 δηλαδή defalt ρύθμισις πως και pci στα 33 και vga στα 66,6 οποτε ριχτού κατευθείαν 20 % πάνω και είσαι κύριος αλλα με την τάση θα έχεις πρόβλημα αν δεν σε αφήνει να δώσεις οποτε πας σε volt Mod

P,S εγώ τώρα κάνω Pencil Mod Στις μνήμες τις 7600 Gs ποσο λες να πει ?

Επειδη την εχεις ηδη ψηλά δεν νομιζω να σου δωσει πολλα...Ειχα βρει και εγω για να κανω στην 9600xt αλλα τελικα δεν το προσπαθησα..

Τα 20% στις pci τα εχω στανταρ,απο εκει και πανω σφιγγομαι..Και σου ειπα πως ο σατα τρωει στανταρ κολληματα απο εκει και πανω...Οταν τον εφτασα στα 3616 τον ειχα βγαλει ενετλως και οι συχνοτητες που ειχα ηταν fsb:182 agp 88 (apo 66) kai pci 44(apo33) ραμ 440(απο 333)...Oσο για την μνημη,παρολο που την ειχα ορισει απο το bios sta 166 αλλα μαλλον λογο του οτι τον υπερχρονιζω μεσω win ανεβαινει και αυτη μαζι...Θα μου πεις ορισε την στα 133,οκ...Τα υπολοιπα ομως?

Και για του λογου το αληθες:http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144396

H ταση λιγο πιο κατω απο 1.3v

Δημοσ.

βασικα τωρα θελω να βγαλω απο τις μνημες τιποτα αλλα θα δουμε την πηγα 690 πυρηνα με 860 τις μνημες χωρις κανενα Visual antifact

twra gia to Oc sou bres to max stable apo to bios trekse gia kana 2 wres prime na deis an einai oontos stable kai meta arxise na anebazeis apo win ala outos i allos kai apo win na ton anebazeis pali Pci kai agp 8a anebenoun mazi sorry gia ta griklish alla exw kopsei to xeri mou kai mou k8ete pio eukola giati grafw me to ena xeri sta greeklish

edit peran oti sto cpu z den leei volage oute se sena alla oute se mena exeis kai tin alximia me tis mnimes dwkimases na kaneis oc me min kata prwtimisi tin kingston ? isos se kobei ekei

btw egw tin 7600 gs tin piga 700 Mhz Core me 1.47 Volt kai 885 Mhz memory me 2,08 Volt

Δημοσ.

edit peran oti sto cpu z den leei volage oute se sena alla oute se mena exeis kai tin alximia me tis mnimes dwkimases na kaneis oc me min kata prwtimisi tin kingston ? isos se kobei ekei

btw egw tin 7600 gs tin piga 700 Mhz Core me 1.47 Volt kai 885 Mhz memory me 2,08 Volt

Ηξερα πως το o/c ειναι σχετικα επικινδυνο αλλα οχι και ετσι..:-D

Περαστηκα με το χερι σου.

Για τις μνημες το εχω σκεφτει αλλα δεν ειναι αυτες που με καινε...Δηλαδη ποσο πιο πανω να το παω,εχω και τον κ@λο σατα που τρωει κολληματα με το που περναω τα 146 στο fsb(παρεπιπτοντως θεωρειτε pci συσκευη?)...

Εχει ενας φιλος 478,θα δω εαν φοραει καμια σοβαρη μητρικη(αν και μαλλον δεν θα υποστηριζει σατα)και εαν ειναι θα του παιξω τραμπα με αυτην που εχω εγω..

.Ξερεις εαν μπορω να γλιτωσω το διπλο φορματ σε αυτη την περιπτωση?

Τελος οταν λες 885 ειναι 442,5?Δηλαδη εμενα η 9600xt αλλου εμφανιζει τις μνημες 334 και αλλου 668...Κανενα bench τις εκανες?Ποσο % λες να κερδισες?Απο θερμοκρασιες οκ?

Οσο για την μητρικη σου λογικα πρεπει να εχει καποια ρυθμιση για αυξηση του fsb(εστω για μειωση εαν εχει max ta 200...).Ψαχνω να βρω να κατεβασω το manual σου μπας και βρω καμια ακρη αλλα to site της intel μου το παιζει δυσκολο...Εαν ξερεις που να το βρω δωσε λινκ.

Τελος στις gigabyte μεσα στο bios εαν πατησεις control+f1 σου εμφανιζει καποιες επιπλεον ρυθμισεις...Μηπως παιζει τιποτα αντιστοιχο?

Δημοσ.

den 8eoreite o sata pci siskeuei ala o controler pou einai oi sata diskoi kai oi ide einia se pci brige i kati tetio den 8imame kala opote otan anebenei to fsb anebenei kai i sixnotita tous gia formata 8a to glitwseis mono an prin alakseis mitriki bgaleis olous tous odigous pou exeis perasei kai pali oms den einai sigouro

giatin karta pou les sto ati tool mou leei tis mnimes 221 kai sto panel tis nvidia 880 ante pio na peistepsw egw to pio megalw giati mou ka8ete kalitera :P bench den ekana akoma giati twra teleiwsa me ta pensil kai akoma metraw tis tasis min pa8oume kai kamia nila kai mou minei sto xeri kai apo 8ermokrasies eimai stos 70 Ba8mous se full load me tin stocjk psixtra akoma kai kati malakies psixtrakia sta chipakia stis mnimes

Δημοσ.

link gia to manual den kserw giati kai to mobo mou to dwsane mazi me ton cpu kai etsi kai mpo sto site its intel 8a me piasei pali ponokefalos

alla malon to fsb einai terma giati sto burn in mode exei kati epiloges apo - 2% mexri +4% kai egw to exw sto +4 ara malwn mexri ekei paei tepsa 8a psaksw na brw mobo den ginete alios

exeis kata nou kanena softwrare pou na diabazei se pies sixnotites einai oi pci kai i agp ?

i think i find it !!

http://mysearch.intel.com/support/default.aspx?q=Intel+D875PBZ+manual+&local-browsebyproduct-searchsupport-submit.x=0&local-browsebyproduct-searchsupport-submit.y=0&local-browsebyproduct-searchsupport-submit=Search&id=&lang=eng&hidProductAlias=&as_q=Intel+D875PBZ+manual+

to psaxnw twra

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτο δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα με την μητρικη σου...Αν και χλωμο,δοκιμασε και αυτο το προγραμματακι μηπως...αλλα και παλι ειναι που εχεις οροφη τα 200mhz fsb...

edit:το συγκεκριμενο δειχνει και τις συχνοτητες pci/agp..

Δημοσ.

Tο συζητησα με εναν φιλο που εχει μητρικη intel που του δινει καιι αυτουνου 4% μονο απο bios,αλλα καταφερε να την ανεβασει μεσω clock gen...Ψαξτο λιγο μπας και το κανεις ετσι στην τελικη...

Δημοσ.

Η asrock Που κυκλοφορεί (p4i65) έχει το πολυ καλό και γρήγορο chipset 865,ως μητρική είναι πολυ καλή προσωπικά τις ASUS τις απεχθάνομαι και τα SiS chipset, Η p4i65 έχει 2SATA υποστηρίζει Dual channel ddr έχει 2 IDE κανάλια, κατι το οποίο ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ >:(

Προσωπικά την έχω δουλέψει σε πολλά συστήματα μιας και καίγονται πολλές 478 και νομίζω είναι πολυ καλή!

Αν μπορείς απο εκεί και ύστερα να βρείς απο ebay καμία έχει καλώς, θα σου πρότεινα αυτην της MSI 875 ή καμια gigabyte

ASUSUCKS

Δημοσ.

από e-bay δεν κάνω αγορές πιτσιρικάς είμαι 18 χρόνον ακόμα να κλαίω τις μαλακίες που έκανα και έχασα λεφτά φτάνουν από e-bay φοβάμαι τώρα για το mobo που λες δεν το ξέρω θα το ψάξω αν έχει επιλογές για oc ακόμα καλύτερα αλλα το mobo που μου λες έχει chip 865 ενώ η τωρινή μου 875 λογικά το 875 δεν είναι καλύτερο ?

σαν φανατικός της amd που είμαι δεν έχω ιδέα από intel τι παίζει οποτε μπορεί να κάνω και λάθος

Δημοσ.

To θεμα ειναι εαν αξιζει να επενδυσεις σε τοσο παλιο και μη αναβαθμισιμο hardware...?Προσωπικα πιστευω πως οχι,αντε εαν εβρισκες καμια ξεχασμενη καλη μητρικη και σκοτωνες και τι δικια σου κ εβγαινε κανενα 20-30αρι ισως.Αλλα τι ψαχνεις,ποσο να ανεβασεις τον επεξεργαστη σου?20%-30%(παντα χωρις extreme τροπους)?Δηλαδη και παλι θα εισαι ετη φωτος πισω απο εναν 6300,που κλοκαρετε ευκολα,ανεξοδα και σταθερα...

Οποτε προσπαθεις με αυτα που εχεις να κανεις οτι καλυτερο...

Δημοσ.

ναι δεν λέω όχι αλλα παίζει το σκηνικό του ότι θέλω οποιος cpu περάσει από τα χερια μου να τον ξεσκίσω και μετά να τον αλλάξω βεβαια τώρα λεφτά για E6300 Mobo και μνήμες δεν έχω οποτε παίζουμε με το Oc ούτος η άλλος η αποδώσει του συστήματος μου με υπερκαλύπτει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...