Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 καλημέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια το σύστημα μου είναι αυτό τις υπογραφής μου νομής ότι είμαι πολύ κυριλέ ακόμα σε θέμα αποδώσεις οποτε δεν λέω για να πάω σε αναβάθμιση το μονο που θέλω είναι να αλλάξω αυτήν την μητρική που έχω γιατί έινια για τον π... και θέλω μια που να έχει καλή υποστήριξη στα Ο\C και Ο\V περιμένω προτάσεις ευχαριστώ πολύ
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 distixos file den kikloforoun pleon mobo me s478 ektos apo kati asrock pou einai telios gia ton... kita ligo to pm sou isos se endiaferi h protasi mou...giati psaxnw kati paromio.
giorgos th. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Asus P4C800 dlx i mia Abit IC7??nomizo einai s478.
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Τι προβλημα εχει η μητρικη σου?Γιατι εγω εχω μια gigabyte με via και χωρις καμια ρυθμιση ανεβαζω τον celeron 2.66 στα 3.2 για πλακα(απο εκει κ πανω εχω προβλημα με τον sata) με default ρευμα...Το κυριως προβλημα μου ειναι πως δεν εχει pci/agp lock...
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 δεν με αφήνει να πείραξε fsb και τάσης για να ανεβάσω τον Cpu μου έχει μονο ένα Burn In mode στο οποιο έχει μια επιλογή aapo 1% έως 4% το οποιο το έχω στο 4% και από 3Ghz είμαι στα 3120 αλλα θέλω παραπάνω να δω μέχρι που μπορεί να πάει όπωε θέλω mobo να δώσω παραπάνω fsb και volt
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μηπως εχει κανενα jumperaki πανω στην μητρικη η καποια ρυθμιση στο bios? Pci/agp lock εχει?Στα ποσα mhz τρεχει το fsb?
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 http://www.intel.com/design/motherbd/bz/bz_confg.htm Για ριξε μια ματια στο πινακα κατω κατω...Μηπως εαν αλλξεις το jumperaki και το βαλεις στη θεση Configure 2-3 σε αφησει να πειραξεις το fsb? Πιστευω πως λογικα ναι...Αλλα δεν μου ειπες.Pci/agp lock exei?
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 εκεί που λες είναι όταν flashαρεις το βίος και αποτύχει βάζεις την δισκέτα με το βίος και το ξανά flashαρεις Pic\Agp από όσο είδα έχει ένα bun in mode επίσης αλλα το έχω disable οποτε νομίζω είναι lock αλλα δεν έχω και κάποιο software για να το δω Fsb τώρα με το cpu z δες την υπογαφή μου
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Η τριτη επιλογη ειναι για το recovery...Εγω λεω να βαλεις το jumperaki στη θεση 2 κ 3...
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 κάτσε να δω πάω να δοκιμάσω αυτό που λες είναι για να κάνει Clear στους κωδικούς σε περίπτωση που τους ξεχάσεις καμια επιλογή για fsb δεν είχε
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Και μια ερωτηση φιλοσοφικου περιεχομενου....Ο pentium σε default σε σχεση με τον κλοκαρισμενο sempron(-ποση cache ειχε?) εχει καθολου διαφορα?
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 τεραστια μπορώ να πω δεν θυμάμαι την cache το semprom πάντως τώρα όλες τις διεργασίες το pc τις κάνει πολύ πιο γρήγορα ακόμα και στο boot συν ότι εκεί που ο σέμπρον βάραγε 55 ares τώρα μιλάμε για 33 βαθμούς full load τα παιχνίδια πιο γρήγορα γενικά γιατί ο semprpon περιόριζε πολύ άσχημη την 7600 και γενικά είδα πολύ μεγάλη διαφορα από το προηγούμενο set (mobo\cpu τα υπόλοιπα μείνανε ίδια στο σύστημα) και ακόμα ότι ο p4 από τον Sempron έχει διπλή L2 λανθάνουσα
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 To jumperaki εκανε δουλεια?Μπορεις να ρυθμισεις το fsb προς τα κατω?Εαν ναι τοτε η μητρικη εχει ταβανι τα 200mhz και οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα... Τοση μεγαλη διαφορα ο πεντιουμ..?Στα ιδια πανω κατω τους περιμενα... Εχω και γω εναν celeron 478 και το σκεφτομουνα να βρω κανενα pentium αλλα τους δινουν πανακριβα...Εσυ απο που τον τσιμπησες? Ασχετο...Εχεις ψαχτει καθολου για ξεκλειδωμα πολλαπλασιαστη?
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 το jumperακι δεν έκανε τίποτα ούτε πάνω ούτε κάτω εγώ των pentium μου τον έδωσε ένας γνωστός τσάμπα μαζί με άλλους 3 τους οποιους τους έβαλα σε κάτι μηχανήματα του ( κωλόφαρδος που είμαι, τώρα αυτός που τους βρήκε μην ρωτάς ) για ξεκλειδώματα στον σέμπρον είχα ξεκλειδώσει τον πολλαπλασιαστεί του αλλα τον είχα σε Ινίδια Chipset και έτσι δεν έκανε δουλειά τώρα για τον pentioum κάτι είχα βρει αλλα έπρεπε να κανεις αλχημείες με τα ποδαράκια του και κάτω από το socket στην μητρική αλλα επειδή τα χερια μου είναι πετσοκομμένα από την δουλειά δεν μπορώ να κάτω τίποτα τώρα αλλα αν κάνω θα μαθευτεί εδώ να είσαι σίγουρος τώρα εσύ ποιον cpu θες να ξεκλειδώσεις ?
@topos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Επειδη η μητρικη δεν μου δεινει καμια δυνατοτητα (pci/agp lock,overvoltage κτλ)περα απο την ρυθμιση του fsb φοβαμαι να τον ανεβασω πολυ μπας και κκνω καμια ζημια στην vga\σκληρο (ηδη εχασα μια φορα τα δεδομενα απο τον sata)...Κατα τα αλλα ο celeron 2.66 ειναι 100% stable στα 3400 με θερμοκρασιες γυρω στα 45 full load me default ρευμα (!)...Να μην αναφερω πως το τροφοδοτικο ειναι 350αρι lc και η μια μνημη pc2700 και δουλευει στα 400+... Απο τα 3600+ αρχιζω να τρωω επακινησεις... Παντα to ο/c το κανω μεσα στα windows με το προγραμματακι της gigabyte,απο το bios τρωωει κολληματα πανω απο τα 2900...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.