Προς το περιεχόμενο

Αναβει μονο του μολις μπει στο ρευμα και δεν κλεινει

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: Ειχα αφησει τον υπολογιστη μου ανοικτο το βραδυ για να κατεβαζει. Οταν ξυπνησα,τον βρηκα ανοιχτο μεν αλλα να μη δειχνει τπτ στην οθονη,το λαμπακι του μοντεμ που δειχνει οτι το μοντεμ επικοινωνει με τον υπολογιστη να ειναι σβηστο και δεν μπορουσα να κανω ουτε ρεσετ ουτε καν να τον κλεισω.Για να κλεισει τον εβγαλα απο την πριζα ΑΛΛΑ οταν ξαναβαζω το καλωδιο αναβει μονος του μπαινοντας κατευθειαν σε αυτη την ηλιθια κατασταση,που δεν κανει ουτε ποστ, ουτε τπτ αλλο παρα μονο δειχνει οτι ειναι αναμμενος.

Στο παρελθον το ειχε ξανακανει αλλα τοτε εβγαζα ειτε το σκληρο, ειτε τις μνημες και ξεκολλαγε. Τωρα δειχνει να μην μπορει να ξεκολλησει.

Τι πιστευετε οτι μπορει να φταιει;

Εγω πιστευω οτι μαλλον φταιει η μητρικη ή το τροφοδοτικο...

Το συστημα ειναι Ρ[email protected], 640 mb SDRam single sided, QDI platinix 2a mobo,

300w τροφοδοτικο(δε θυμαμαι μαρκα)

Δημοσ.

το οτι αναβει θα μπορουσε να ειναι θεμα βιος ...αλλα ολα τα υπολοιπα μοιαζουν με προβλημα μητρικης δυστυχως...παντως δεν χανεις τιποτα να τσεκαρεις τροφοδοτικο αλλα και καρτα γραφικων κυριως

Δημοσ.

H Vga δεν ειναι.Εχω αποσυνδεσει τα παντα, μεχρι και καρτες δικτυου κι εξακολουθει να το κανει.Αυτη τη στιγμη τα μονα που ειναι συνδεδεμενα ειναι το τροφοδοτικο,η μητρικη κι ο επεξεργαστης. Αρα φανταζομαι οτι ειναι πιθανοτατα θεμα μητρικής...

Δημοσ.

Εκανα ρεσετ αλλα η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι πλεον αναβει και σβηνει.Δεν κανει ποστ ομως η μητρικη και δεν παει να φορτωσει ( ο σκληρος δεν διαβαζει καν...) Εχετε τπτ αλλο να προτεινετε ή να αρχισω το ψαξιμο για νεο συστημα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...