Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν. Δεν έχω κάτι να αφηγηθώ ή κάτι τέτοιο. Το φάηερφοξ κράσαρε συνέχεια. Πολύ συνέχεια. Εντελώς συνέχεια. Σε φάση 2 και 3 φορές το μισάωρο. Δλδ μια φορά το δεκάλεπτο. Δλδ μισή φορά το 5λεπτο. Λέω "θα βάλω όπερα". Βασικά αυτό που είπα αυτολεξεί ήταν "έτσι είσαι μωρή καρ#, στα αρχ#^# σε γράφω και εγώ γαμ#^#^ να πας να γλύψεις κάνα χυ#*$, εγώ θα βάλω όπερα και σάλτα γαμ#^^#". Υποθέστε με ασφάλεια πως είχα νεύρα. Βάζω το όπερα. Φτιάχνω φοντς, φτιάχνω μπουκμπαρκς, γενικά του πειράζω τη βιτρίνα, ούτε κονφίγκ ούτε τπτ, απλά όψιονζ. Και είναι γαμάτο, και είναι τέλειο, και το αγαπώ και φανατίζομαι. Αυτό κράτησε 3 μέρες. Μετά κράσαρε 2 φορές το μισάωρο. Δλδ μία το τέταρτο, δλδ μισή το 8λεπτο. Και λέω "μλκ δν παίζει, θα το σπάσω το γαμ#δι, θα ρωτήσω σε αυτό το μεγάλο φόρουμ με υπολογιστές μπας και ξέρουνε". Έχω ουήντος με σέρβις πακ 2 και 2 γκίγκα μνήμης και πέφτει μόνο όταν πάει να ανοίξει κάποια σελίδα ανεξαρτήτως βάρους. Τι να κάνω. Πείτε τι να κάνω. Πείτε. Σας παρακαλώ.
billpeppas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 start -> run -> iexplore [ όχι πλάκα κάνω ] but seriously, http://www.memtest.org download the pre-compiled bootable ISO [ CD/DVD or Floppy depending on your preference ] and burn it on a disc/floppy Boot with it. Αφού ξεκινήσει πάτα C έπειτα 1 έπειτα 3 έπειτα 5 έπειτα enter και τέλος...0 Άσε το να τρέξει το τεστ 5 20 φορές. Αν δεν βγάλει errors, πάμε γι' άλλα.
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ και η Agent Bristow. Θα σου πω τι παίχτηκε. ...το τεστ #5, 20 φορές. Καλά κατάλαβα ε?
billpeppas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 yep, σωστά. 20 φορές το test #5. Ανάλογα με τις μνήμες σου και το CPU frequency θα κάνει κανά 50άρι με 120άρι δευτερόλεπτα.
billpeppas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Efoson to memtest htan ka8aro den tithetai thema provlimaton stis ram. Kana paixnidaki paizeis ? Emfanizei ekei kana problima ?
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ε μόνο στο need for speed αλλά απ' ότι έχω δει είναι γενικότερο προμπ, ψήνεται πατς. Ντουμ3, ανρήαλ, κουέηκ, cs, fifa, όλα τζι.
Eusebius Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Αν και όταν αποκλειστεί το hardware και εφόσον το κάνει και στους δύο, θα κοιτούσα μήπως είναι καμιά μυστήρια σελίδα που κάνει και τους δύο να κρασάρουν...
NullScan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Τα κλασσικά, scan για adware, για ιους, ρίξε και κανένα βλέφαρο τί processes τρέχουν την ώρα που κρασάρει ο browser μπας και εντοπίσεις καμμία ύποπτη... Και plz πές μου ότι δεν είχες βάλει εκείνο το ηλίθιο patch που έλεγε ότι άφηνε τα windows να ανοίγουν περισσότερα connections και άρα σου έδινε μεγαλύτερη ταχύτητα...
billpeppas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Efoson ta games einai ok, den exeis hardware related provlima. Opote rikse ena AntiVirus scan, ena malware/spyware/adware scan me to SpyBot:S&D [ http://security.kolla.de ]
thanocaster Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Πέτα και κάνα HiJackThis! να δούμε τι παίζει...
alkisg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Βάλε IE7. Όχι για να τον χρησιμοποιήσεις, για να σου φτιάξει τις νέτγουορκ ριλέιτεντ βιβλιοθήκες που μπορεί να έχουν χαλάσει.
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Το μακάφι μου δεν βλέπει τπτ. Πατσ δν έχω βάλει ούτε έχω πειράξει maxconnections κτλ Τίποτα ύποπτο δν τρέχει από πίσω, ξέρω τι είναι το καθένα. Θα κάνω αυτή την ταρζανιά του Billpeppa, θα κοιτάξω και το hijack, αλλά θα χρειαστώ λίγη βοήθεια από τον τελευταίο απόγονο των ΜακΝτακ, αρκεί απλά να το κάνω Install το IE?
Edgar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά βάλε ιε7 για να δείς οτι κρασάρει κάθε λεπτό και να ανέβουν στην εκτίμηση σου οι άλλοι 2 μπρόουσερσ :π
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.