Προς το περιεχόμενο

Εκτίμηση πριν τη κηδεία...

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σκοτώσω το μηχάνημα μου και θέλω τη πολύτιμη βοήθεια σας, να δω αν αξίζει η όχι η κηδεία...

motherboard: Gigabyte P4 titan series 875P (έχω αλλάξει ψήκτρα στο chipset για να μη σου παίρνει τα αυτιά, υπάρχει και η original και το κουτί της mombo)

ram: 2 x 512 corsair με ψύκτρες πάνω

agp: GeCube 1300 512 MB DDR2 (με απόδειξη και το κουτί της)

hd: raptor 37g

cpu: P4 prescot στα 3 με μία ψύκτρα sl-120 και έναν enermax, υπάρχει και η original ψύκτρα

τροφοδοτικό: levicom πολύχρωμο 500αρι με ρυθμιζόμενο ανεμιστήρα (μπορώ να δω κάπου αν είναι όντος 500αρι γιατί δεν είμαι σίγουρος και νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο!)

nec dvd-rw nec dl ad5170A01 black (με απόδειξη)

όλα αυτά στεγάζονται σε ένα κουτάκι midi που δυστυχώς μου έχει σπάσει το πορτάκι!

Η agp και το dvd-r έχουν απόδειξη και καλύπτονται από την εγγύηση. Πόσα μπορώ να πιάσω αν το πουλήσω ολόκληρο? Κομμάτια? Μπορεί να φύγει έυκολα αυτό το μηχάνημα η θα κάνει βόλτες στα αζήτητα?

Δημοσ.

Sigoura 600 euro kai pano file mou tha piasei .. Oso gia tis apodiksis, an sou xalasi kati kalitera na to petaksis para na trexis se kathe papara na sou lei tha perasi testing hardware mode.. kalo poulima ..

Kostas

Δημοσ.

csinner vomizw eise uperbolikos! Koita ti agorazeis kaivourio me auta ta lefta.... Me 700 perveis akoma kai laptop...

450 (kai malov 50-100 katw - se kamia periptosh pavw) isos eivai kalutera.

Gevika pavtos poios pistevete oti 8a eivai o idavikos agorasths dhladh?

a. Kapoios pou 8elei f8ivo upologisth? Giati autos briksei f8ivo PC kai dev tov evdiaferei eav 8a exei Raptor - malov perissotero tov evdiaferei va exei megalitero HDD. Oute eav exei alagmevo FAN. Alla 8elei gia paradeigma O8ovh.

b. Kapois pou 8elei epidwseis? dev 8a exei treles epidoseis. Ase pou dev uparxei kai upgrade path.

Gevika otav sthv agora mporei va parei kapoios kaivourio PC me o8ovh se auta ta lefta, 8a prepei va eimaste prosektikoi se poiov 8a tov proteivoume.

Kai egw polles fores ta klew ta lefta mou, alla prospa8w va eimai timios. Opos timios prospa8ei va eivai kai o xalia. O opoios zhta th gvwmh mas.

Filtate xalia,

Kamia fora isxeiei to legomevo "The sum is greater than the parts" kamia fora oxi. Piuavov poulovtas kapoia komatia mova tous va pareis perissotera lefta. Px prospa8ise va pouliseis CPU, RAM, HDD mova toys.

Eav eivai va tov doseis se gvwsto sou / filo ktl. dose tov gia ligotero apo 400. Mhv 3exvame oti to PC dev eivai upgradeable (giautop to poulas), kai oti kapoia pragmata pi8avov va xalasouv syvtoma (px. to diko mou NEC DVD-R xalase se duo xrovia). Ta omorfa avemistirakia pou toso sou aresav kai agapises duskolo va avebasouv thv timh tou systhmatos.

Apo thv pleura mou bebea, pi8avov 8a to krataga gia 2o PC. Eite gia katebastiri eite doro se kaveva avipsaki mou (exw mpolika pleov) gia ta xristougevva.

kai bebea va mhv 3exasw, pavw apo olla:

KALO UPGRADE!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα

Προσωπικά πάνω από 300€ δε θα τα έδινα με τίποτα. Καλύτερα να τον πουλήσεις κομμάτια

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα

Προσωπικά πάνω από 300€ δε θα τα έδινα με τίποτα. Καλύτερα να τον πουλήσεις κομμάτια

Εγω και στα 300 θα το σκεφτομουνα...

Ωπ..Σορρυ δεν ειχα δει τον ραπτορα...350 λοιπον...

Δημοσ.
Sigoura 600 euro kai pano file mou tha piasei .. Oso gia tis apodiksis, an sou xalasi kati kalitera na to petaksis para na trexis se kathe papara na sou lei tha perasi testing hardware mode.. kalo poulima ..

Kostas

Πραγματικα θα ηθελα να ξερω που τα στηριζεις αυτα....

1)Εσυ θα το αγοραζες με 600 ευρω???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????

(Εαν ναι εχω ενα γνωστο που το δινει με 300,να το αγορασω και να στο πουλησω μετα με 500?Ψηνεσαι?Να εχεις και 100 ευρω κερδος...)

2)Δηλαδη εαν σκασεις 100 ευρω για μια καρτα γραφικων και σου χαλασει μεσα στην εγγυηση εσυ θα πας να αγορασεις καινουργια στο καπακι?Πρεπει να εισαι φιλε ο αγαπημενος πελατης των pc μαγαζων...

Δημοσ.

tmjuju έχεις απόλυτα δίκιο! Δε πουλάω και τα σνεμηστιράκια σαν extra για να πιάσω κάτι καλύτερο , απλά θέλω να φύγει το όλο το pc γιατί πάω για mac. Έχω και ένα ibook άρα είμαι οκ. Πιο πολύ χώρο θα πιάνει παρά θα δουλεύει. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν πιάσω 400 ευχαριστημένος θα είμαι :)

Δημοσ.
Με target price τα 400, είναι εύκολο να κοστολογήσουμε το κάθε part??

motherboard: Gigabyte P4 titan series 875P (έχω αλλάξει ψήκτρα στο chipset για να μη σου παίρνει τα αυτιά, υπάρχει και η original και το κουτί της mombo)

50€ το πολύ

ram: 2 x 512 corsair με ψύκτρες πάνω

80€

agp: GeCube 1300 512 MB DDR2 (με απόδειξη και το κουτί της)

50€

hd: raptor 37g

50€ (Εφόσον δεν υπάρχει άλλος σκληρός στο σύστημα δε θα δεί κάποιος την ταχύτητα του τόσο πολύ όσο θα δεί τα 36GB)

cpu: P4 prescot στα 3 με μία ψύκτρα sl-120 και έναν enermax, υπάρχει και η original ψύκτρα

50€

τροφοδοτικό: levicom πολύχρωμο 500αρι με ρυθμιζόμενο ανεμιστήρα (μπορώ να δω κάπου αν είναι όντος 500αρι γιατί δεν είμαι σίγουρος και νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο!)

50€

nec dvd-rw nec dl ad5170A01 black (με απόδειξη)

20€

----------------------------------------------

350€

Ο άλλος όμως δε θα τα δώσει εύκολα ούτε τα 350 για διαφόρους λόγους. Αναφέρω μερικούς

1. Τα εξαρτήματα αν τα δώσεις ξεχωριστά ίσως να μη φαίνονται τόσο παλιά αλλά το μηχάνημα σαν σύνολο είναι

2. Χέστηκε κάποιος αν έχεις 500W τροφοδοτικό επάνω. Ένα φτηνό μηχάνημα θέλει

3. Δεν έχεις 64bit υποστήριξη

4. Χέστηκε κάποιος επίσης το πόσα και τι ανεμηστήρια και σύστημα ψύξης έχεις πάνω. Ενα φτηνό μηχάνημα θέλει

5. Με το σκληρό το ανέφερα ήδη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...