chek2fire Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Tελικά το game από τι βλέπω κυκλοφόρησε και το gamespot σήμερα του έχει βάλει αρκετά καλή βαθμολογία.Εδώ στην ελλάδα την retail έκδοση την έχει φέρει κανείς?
kaiowas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Απο τα λιγα vids που ειδα η μαχη 1vs1 μου φανηκε πολυ απλη και βαρετη. Εχει πουθενα κανα βιντεο που να αναλυει η να δινει παραπανω πληροφοριες για το θεμα αυτο?
Xorxhs! Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 απο σημερα θα ισχυει το invite friend με καποιο key. Αν μπορει καποιος ας στειλει καποιο τετοιο key σε pm ή mail, [email protected] για να τσεκαρω το game thx!
LuxJaja Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 προσωπικά όντας beta tester αυτουνού του game δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε! η μάχη παραείναι απλή και τις πιο πολλές φορές δεν ξέρεις τι πατάς γιατί τα animation είναι λίγο σαν να έχεις ρευματικά. προσωπικά δεν το συνιστώ σε κανένα.
cybernero Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Εμένα το game στην beta έκδοση του δεν μου δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα σε network speed...LAG υπήρχε μόνμο όταν το δίκτυο στο σπίτι μου ήταν υπερφωρτομένο (οπότε δεν είναι προβλημα του server) ή όταν πήγαινα σε μια κεντρική πόλη με ΠΑΡΑ πολύ κόσμο μαζεμένο στην προβλήτα...Αυτό συμβαίνει σε όλα τα MMORG, στα Common interest places του παιχνιδιού (auction houses, spawn places κτλ κτλ κτλ). Όπως και να χει το target group του παιχνιδιού είναι άτομ,α που γουστάρουνε Πειρατές και τα ρέστα (Αν σας άρεσε το Sid Meier's Pirates αυτό θα το λατρέψετε...).Και φυσικά να παίζεις το παιχνίδι και να ακούς Running Wild... ΠΟΡΩΣΗ!!!
Grobath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Ξεθάβω αυτό το thread για να ρωτήσω αν παίζει κανείς αυτό το MMORPG για να μας πει τις εντυπώσεις του.
LuxJaja Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 έβαλα ένα trial πρόσφατα. δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. έχει ωραία πραματάκια γενικά αλλά η κατάσταση των server του με το lag δεν παλεύεται. επιπλέον η μάχη σώμα με σώμα είναι σχεδόν για τα μπάζα.
kostacurtas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Pirates of the Burning Sea Going F2P Flying Lab Software, has just announced that their 1720 Caribbean-themed MMO Pirates of the Burning Sea is going free-to-play sometime this fall. There will be no subscription fee but players will have the ability to purchase premium content and various in-game items such as missions, clothes, pets and more. Players will also have the option to purchase a subscription plan known as the Captain’s Club, which is expected to include access to certain premium content, account upgrades and discounts.
Antitrust Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το παίζω εδώ και κάνα μήνα, και είναι πολύ εθιστικό Δυστυχώς στο έθνος μου υπάρχουν μερικά... προβλήματα επικοινωνίας και συντονισμού, οπότε χάνουμε συνέχεια Όσον αφορά το free to play, το συγκεκρημένο μοντέλο f2p είναι αρκετά χαλαρό προς το παρόν (σε αντίθεση με κάποια άλλα games που πνίγουν τους free players). Οι πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ free και premium είναι το ότι οι free players μπορούν να έχουν μόνο 2 πλοία, και 2 μονάδες παραγωγής (οι premium έχουν έως 5 και 10 αντίστοιχα, ενώ μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερα πλοία που δεν χρησιμοποιούν). Αυτά τα πρόνόμια όμως μπορούν να ξεκλειδωθούν σχετικά εύκολα αγοράζοντας πόντους από άλλους παίχτες που τα πουλάνε στο auction house, ενώ όσοι πληρώσουν συνδρομή μια φορα τα ξεκλειδώνουν όλα. Μερικά screenshots: Port battle, κερδίσαμε ενώ είμασταν 15 εναντίον 24. Το μικροσκοπικό πλοίο με το οποίο ξεκινάμε ('La Belle' corvette), και ένα από τα τεράστια πλοία που είναι διαθέσιμα στο τέλος ('Valiant' Third Rate, ένα από τα πιο ισχυρά πλοία που μπορούμε να φτιάξουμε αυτή τη στιγμή), στο ίδιο zoom για σύγκριση. Μια boarding μάχη με κάτι τυχαίους πειρατές.
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πως είναι το game με quest αποκλειστικά στην θάλασσα με τα πλοία η έχει ακόμα και quest σε περιοχές στην στεριά?
Antitrust Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πως είναι το game με quest αποκλειστικά στην θάλασσα με τα πλοία η έχει ακόμα και quest σε περιοχές στην στεριά? Έχει απ'όλα. Κάποιες αποστολές είναι ship combat, άλλες avcom (avatar combat). Όλες οι αποστολές είναι σε μορφή instance, δηλαδή μπαίνεις σε κάποιο κτίριο ή μεταφέρεσαι σε κάποιο νησί (ή πας εκεί με το πλοίο σου σε μερικές περιπτώσεις, ενώ η κυρίως αποστολή είναι avcom).
LuxJaja Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 πάντως σε όλα τα comebacks που είχανε κάνει και είχα μπει κάθε φορά με προβλημάτιζε πόσο αδιάφορη και πεζή ήταν η μάχη σώμα με σώμα. Ενώ οι ναυμαχίες είχανε τρελό γλέντι. Αλλά ίσως ήταν μόνο δική μου εντύπωση.
Tsino Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 παιδιά το ξεκίνησα και εγώ και φαίνεται ωραίο αν σου αρέσει το είδος. Παίζει κανένας να συναντηθούμε ? Είμαι με τους Γάλλους. Server : Roberts
Giorgos09 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Κι εγω ειχα κανει ενα τριαλ πριν απο 1 χρονο περιπου. Ειναι πολυ ωραιο σε θεμα roleplaying αλλα σε pvp ειναι αρκετα ανιαρο. Αν κοιταξεις και τα σχιτικα βιντεο στο youtube δεν ειναι κατι το ενδιαφερον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.