Προς το περιεχόμενο

Pirates of the Burning Sea {MMORPG}

EKTELESTES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Yeap...It's Good!

Εγώ που παίζω στην Open Beta φάση μπορώ να πω ότι γουστάρω τρελά!

Έχει αυτό το κάτι...Πες το Bucaneer,Πες το Caribbean...Όπως και να έχει τα σπάει!!

Δημοσ.

:lol: που το βρήκες το ποστ...

Ναι, είναι open beta, αλλά με ξενέρωσαν με τις συνδρομές κάθε μήνα...έχουμε τόσα, να πληρώνουμε και παιχνίδια κάθε μήνα πάει πολύ...

Αν το χαν κάνει να πληρώνεις μόνο το παιχνίδι, τότε ναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
:lol: που το βρήκες το ποστ...

Ναι, είναι open beta, αλλά με ξενέρωσαν με τις συνδρομές κάθε μήνα...έχουμε τόσα, να πληρώνουμε και παιχνίδια κάθε μήνα πάει πολύ...

Αν το χαν κάνει να πληρώνεις μόνο το παιχνίδι, τότε ναι.

Βασικά έκανα search :D (ήθελα να δώ αν είμαι ο μόνος Έλληνας που παίζει το game!!!)

'Οπως και να'χει αφού είναι MMORPG προφανώς και θα έχει μηνιαία συνδρομή...Αυτό ακολουθούν όλοι οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί developers βλέπεις!

Αν και να σου πω την αλήθεια έχω μάθει να αποφεύγω τα "free" mmorpg λόγω της πρόχειρης δουλειάς που γίνεται!

Αλλά και τα free με Premium δυνατότητα είναι έλεος γιατί είναι πολύ unfair για τους free players!

Το συγκεκριμένο game το έκανα preorder.Αν και δεν σκόπευα να παίξω κάποιο ΜΜΟ game, το είδα αρκετά καλό σε φάση beta και το αγόρασα!

Από εχθές έχει ανοίξει ο server και σε λίγο θα μπω να ξεκινήσω τον χαρακτήρα μου!

Αν υπάρχει και άλλος εδώ μέσα που παίζει, θα με βρεί στον Server Roberts με το όνομα Loukas Notaras!

Δημοσ.

Ανέβηκαν σήμερα δύο video στο gamespot από το gameplay.Δείτε εδώ

http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesoftheburningsea/media.html?page=1&sid=6184636&autoplay=6184636&part=rss&tag=gs_pc&subj=6184636

http://www.gamespot.com/pc/rpg/piratesoftheburningsea/media.html?page=1&sid=6184637&autoplay=6184637&part=rss&tag=gs_pc&subj=6184637

Φοβερό φένετε.Αλήθεια πότε είπαμε βγαίνει?

Δημοσ.

Φοβερό φένετε.Αλήθεια πότε είπαμε βγαίνει?

Release Date: January 21, 2008

Απο Pings πως πανε οι server φιλε cybernero?? Γιατι σαν θεμα με ψηνει αλλα δεν ξερω απο Playability πως παει..

Δημοσ.

καλησπερα!σημερα καταβασα το open beta και το εκανα install!ομως οταν ξεκιναω το παιχνιδι δεν βγαζει τους servers...ουτε με αφηνει να κανω login...κριμα γιατι φαινεται πολυ καλο παιχνιδακι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...