Zorbas-E- Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα από το hardshop.gr μια κάρτα TVtuner ASUS P7131 MyCinema. Την εγκατέστησα κανονικά στη θύρα pci και την εντόπισαν τα windowsXP. Στη συνέχεια έβαλα τους drivers που είχε το cd και που απότι είδα είναι οι πιο πρόσφατοι. Και στη συνέχεια δοκίμασα να δω τηλεόραση με όποιο πρόγραμμα είχα, δηλ. MediaplayerClassic και ChrisTV. Αλλά δεν παίζει τπτ! Ούτε εικόνα ούτε ήχος! Μόνο μια μαύρη οθόνη. Κατέβασα και το XPcodecpack μήπως δεν είχα κάποιο codec αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης από το Media player classic βλέπω ότι έχω 30fps και τον αριθμό των καρέ που "περνάνε" αλλά εγω δεν βλέπω τπτ! Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω; Κάποιο codec ή φίλτρο που να θέλει η κάρτα; Έχει κανείς άλλος αυτη την κάρτα; Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 ...Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω;... Δώσε και στο DScaler μία ευκαιρία! http://dscaler.org/downloads.htm
Tzimmys Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ρε φίλε δε νονίζω να χρειάζεσε κάποιον έξτρα player για να δεις tv. Δεν έχω αυτή τη κάρτα, αλλά στη δικιά μου απλά τρέχεις το πρόγραμμα που εγκαθηστείς.
tonypapadovic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά να μην ανοίγω άλλο θέμα, οδηγίες για το πως θα κάνω search στο dscaler??
gbras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 to dscaler den einai simbato me tin karta sou min prospatheis adika...
vjshadow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Απο ποιοτητα εικονας πως παει η εν λογω καρτα; Θελω να αγορασω καρτα τηλεορασης και ειναι μια απο τις επιλογες μου. tonypapadovic ποια καρτα εχεις και τι λεει απο ποιοτητα απεικονισης; Το DScaler μπορω να το χρησιμοποιησω με αυτη την καρτα;
alani_gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 γεια χαρα!!!χθες αγορασα κ εγω την ASUS P7131 MyCinema Hybrid απο e-shop... την εβαλα κανονικα εγκατεστησα τους drivers κ ολα τα προγραμματα που ήταν στα cd.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πιασω τα ψηφιακα καναλια της Ερτ, ενω τα αλλα τα πιανω μια χαρα...Αλλαζω βυσμα κ το βαζω στο διπλα αλλαζω τα settings το (analog k το βαζω digital)αλλα...τιποτα. Ξερετε τι παιζει?
tonypapadovic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Sorry που άργησα να απαντήσω φίλε vjshadow, τώρα ίσως ήδη να έχεις αγοράσει την κάρτα. Μια χαρά είναι η κάρτα και η ποιότητα αρκετά ικανοποιητική. Έχει λογισμικό της Cyberlink, σουίτα ολόκληρη μέσα, η οποία μάλλον είναι βαριά (τουλάχιστον για το δικό μου pc-p4@2ghz,512ram,radeon 9600pro). Γιαυτό ρώτησα για ρυθμίσεις στο DSCaler, αλλά όπως είπε ο gbras δεν είναι συμβατή. alani, δεν θα πιάσεις τα ψηφιακά της ert γιατί δεν υποστηρίζεται από την κάρτα!
alani_gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 γιατι να μην πιανει? αφου λεει οτι πιανει δες κ μονος σου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808045
tonypapadovic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Χμ...Πράγματι το λέει και έχεις δίκιο. Με πρόχειρο search βρήκα αυτό: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=27864 Ψάξε το μήνυμα του χρήστη Nican, που μόλις είδα ότι είναι μήνυμα ακριβώς πάνω από δικό σου! lol!
kazzer21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μήπως ξέρει κάνεις αν υπάρχει κάποιο καινούργιο plug-in για το radiator για την asus-p7131, γιατί το Powercinema είναι πολύ βαρύ. Για tv υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίζει και τα ψηφιακά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.