Προς το περιεχόμενο

ASUS MyCinema-P7131

Zorbas-E-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα από το hardshop.gr μια κάρτα TVtuner ASUS P7131 MyCinema. Την εγκατέστησα κανονικά στη θύρα pci και την εντόπισαν τα windowsXP. Στη συνέχεια έβαλα τους drivers που είχε το cd και που απότι είδα είναι οι πιο πρόσφατοι.

Και στη συνέχεια δοκίμασα να δω τηλεόραση με όποιο πρόγραμμα είχα, δηλ. MediaplayerClassic και ChrisTV. Αλλά δεν παίζει τπτ! Ούτε εικόνα ούτε ήχος!

Μόνο μια μαύρη οθόνη. Κατέβασα και το XPcodecpack μήπως δεν είχα κάποιο codec αλλά πάλι τα ίδια. Επίσης από το Media player classic βλέπω ότι έχω 30fps και τον αριθμό των καρέ που "περνάνε" αλλά εγω δεν βλέπω τπτ!

Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω; Κάποιο codec ή φίλτρο που να θέλει η κάρτα; Έχει κανείς άλλος αυτη την κάρτα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ρε φίλε δε νονίζω να χρειάζεσε κάποιον έξτρα player για να δεις tv. Δεν έχω αυτή τη κάρτα, αλλά στη δικιά μου απλά τρέχεις το πρόγραμμα που εγκαθηστείς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο ποιοτητα εικονας πως παει η εν λογω καρτα; Θελω να αγορασω καρτα τηλεορασης και ειναι μια απο τις επιλογες μου.

tonypapadovic ποια καρτα εχεις και τι λεει απο ποιοτητα απεικονισης;

Το DScaler μπορω να το χρησιμοποιησω με αυτη την καρτα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια χαρα!!!χθες αγορασα κ εγω την ASUS P7131 MyCinema Hybrid απο e-shop... την εβαλα κανονικα εγκατεστησα τους drivers κ ολα τα προγραμματα που ήταν στα cd.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πιασω τα ψηφιακα καναλια της Ερτ, ενω τα αλλα τα πιανω μια χαρα...Αλλαζω βυσμα κ το βαζω στο διπλα αλλαζω τα settings το (analog k το βαζω digital)αλλα...τιποτα. Ξερετε τι παιζει?

Δημοσ.

Sorry που άργησα να απαντήσω φίλε vjshadow, τώρα ίσως ήδη να έχεις αγοράσει την κάρτα. Μια χαρά είναι η κάρτα και η ποιότητα αρκετά ικανοποιητική. Έχει λογισμικό της Cyberlink, σουίτα ολόκληρη μέσα, η οποία μάλλον είναι βαριά (τουλάχιστον για το δικό μου pc-p4@2ghz,512ram,radeon 9600pro).

Γιαυτό ρώτησα για ρυθμίσεις στο DSCaler, αλλά όπως είπε ο gbras δεν είναι συμβατή.

alani, δεν θα πιάσεις τα ψηφιακά της ert γιατί δεν υποστηρίζεται από την κάρτα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάνεις αν υπάρχει κάποιο καινούργιο plug-in για το radiator για την asus-p7131, γιατί το Powercinema είναι πολύ βαρύ. Για tv υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίζει και τα ψηφιακά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...