Hellaslover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 εχω και γω μια ερωτηση και για να μη ανοιγω θεμα ειπα να ρωτησω εδω. Εριξα μια ματια στο http://www.stratologia.gr/%CE%A6%CE%95%CE%9A%2061)2006.pdf εκει που λεει για μονιμους κατοικους εξωτερικου και αν καταλαβα καλα εχουνε δικαιωμα παραμονης στην Ελλαδα 6 μηνες; Γιατι σαν να νομιζω οτι εγινε 2 με το που εγινε 9μηνη η θητεια... Σε λιγες μερες κλεινω 11 χρονια στην Αμερικη, και θα ειμαι μονιμος κατοικος εξωτερικου. Τωρα θεωρουμαι ανυποτακτος εσωτερικου (εχουν κανει λαθος) υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα οταν ερθω το καλοκαιρι και να μου πουνε οτι επειδη ημουν ανυποτακτος δε μετραει για μενα ο νομος περι μονιμων κατοικων εξωτερικου κτλ και να πρεπει να υπηρετησω εδω και τωρα;
sheik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Να ρωτησω κι εγω εδω τοτε. Αν και οι 2 γονεις σου εχουν ανω του 67% αναπηρια, δικαιουσαι μειωμενη θητεια? Το εψαξα αρκετα αλλα ολα τα ΦΕΚ ηταν με τον παλιο νομο και ανεφεραν οτι αν οι 2 γονεις σου εχουν 67% και ανω ΚΑΙ αν εισαι ο μεγαλυτερος η ο μονος γιος της οικογενειας τοτε δικαιουσαι μειωση.Εγω δεν ειμαι ομως ουτε ο μονος ουτε ο μεγαλυτερος(εκτος αν παιζει ρολο οτι ο bro ειναι 28 και αρραβωνιασμενος αρα δεν θεωρειται πλεον μελος της οικογενειας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.