mandipl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ξερει κανεις σε ποιες περιπτωσεις μπορει να θεωρηται καποιος προστατης οικογενειας και να εχει μικροτερη θητεια? και ποσο ειναι αυτη ? ισχιει και για παιδια χωρισμενων γονιων , η μονο αν εχει πεθανει ο πατερας? οποιος ξερει ας απαντησει
wgibson Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 με τα σημερινα δεδομενα 9 μηνες η θητεια αν εισαι ορφανος απο γονεις , παιδι χωρισμενων γονιων , ή ο πρωτοτοκος τριτεκνης φαμιλιας
mandipl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 εχω χωρισμενους γονεις και ειμαι πρωτοτοκος . αυτο απο μονο του μου δινει δικαιωμα ενιαμηνου ?(χαρμοσυνο νεο αν ισχυει)
RedKostas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα, από εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα της θητείας. Υπάρχει ο ν. 3421/2005 στον οποίο περιγράφονται όλες οι περιπτώσεις μειωμένης θητείας ή αναβολής της. Κώστας
Bspus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Νομιζω δεν πιανει. Ομως αυτο που ισως δεν ξερουν καποιοι ειναι οτι θεωρεισαι προστατης και αμα εισαι ορφανος απο μητερα μονο.
zaxoys Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 κοίτα στο http://www.omhroi.gr τα έχει όλα αναλυτικά
andrip Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 επίσης αν ο πατέρας σου είναι πάνω απο 70 κι είσαι ο πρώτος γιος
Freddie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 mandipl κάτι ακόμα πολύ σημαντικό. Πρέπει να είσαι ο πρωτότοκος γιος, να έχει πεθάνει ο πατέρας σου και τα υπόλοιπα αδέρφια σου να είναι ανήλικα. Αν είναι ενήλικα τότε πας κανονικά.
johnnyestia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ο πρώτος γιός από 3 παιδιά κάνει 9μηνο. Είτε είναι ανήλικα, είτε είναι ενήλικα, είτε έχει γονείς είτε δεν έχει. Στα 2 παιδιά με χωρισμένους γονείς κάνει 12μηνο απ'οτι θυμάμαι.
v-tidus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εμπρος καλο μου φτυαρι!!!!!!!! Τωρα πια τι ισχυει παιδια? Η κανονικη θητεια απο οσο ξερω ειναι 9μηνο στον στρατο ξηρας. Αν καποιος ειναι προστατης οικογενειας (πατερας ανω των 70 και μοναχοπαιδι), ποσο θα υπηρετησει??
noasgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εμπρος καλο μου φτυαρι!!!!!!!! Τωρα πια τι ισχυει παιδια? Η κανονικη θητεια απο οσο ξερω ειναι 9μηνο στον στρατο ξηρας. Αν καποιος ειναι προστατης οικογενειας (πατερας ανω των 70 και μοναχοπαιδι), ποσο θα υπηρετησει?? 8μηνο. μπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.