caveneo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Έχω το παραπάνο usb. Είχα ένα φάκελο μέσα με 4 υποφακέλους. Πατώ να το διαγράψει και μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί λέει δεν είναι άδειος. Μπαίνω μέσα και καταφέρνω να σβήσω 2 φακέλους. Τους υπόλοιπους 2 δεν τους σβήνει για τον ίδιο λόγο. Στο μεταξύ ούτε γεμάτοι είναι ούτε προστασία εγγραφής έχει το Usb. Φτιάχνω 2 αρχεία και τα βάζω μέσα στους φακέλους. Προσπαθώ μετά να τους σβήσω αλλά πάλι τίποτα. Ούτε κρυφά αρχεία έχουν μέσα. Συνέχεια μου λέει ότι δεν γίνεται να τα διαγράψει γιατί δεν είναι κενά. Τί γίνεται;
Vatos_locos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 δοκίμασε ένα προγραμματάκι Unlocker λέγεται και αν δεν κανεις τίποτα κάνει ένα Format στο flash-ακι σου και τελείωσες
tolis664 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Κάνε scandisk στο flashάκι, θα βρει λάθη, θα τα διορθώσει και θα μπορέσεις να σβήσεις τους φακέλους. Το παθαίνει και το δικό μου! Κλασική βλακεία.
caveneo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά έκανα τακ τακ ένα format και είναι όλα ΟΚ τώρα. Πολύ περίεργο όμως.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 λογικά το παθαίνουν από τα πολλά βάλε βγάλε και εμενα μου κάνει κάτι κούλα ώρες ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.