dali0551 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινουριος στο forum! Ηθελα να ρωτήσω πωσ μπορώ να βρω τον κωδικο του επεξεργαστή μου? Λογικα πρεπει να αφαιρεσω την ψύκτρα, ε? Ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εξαρτάται από το τι εννοείς "κωδικό" του επεξεργαστή. Για γίνε πιο συγκεκριμένος. Το μοντέλο του επεξεργαστή σου ? Το stepping ? Το batch ?
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 an enois to CPU Serial Number kapio programa opos to Everest mporei na sto diksei ..eksartate vevea kai apo to modelo CPU..
dali0551 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Exω εναν 2600+ barton σε μια αγγελια μου και ο ανθρωπος μου ζητάει τους κωδικους αλλα δεν εχω ιδεα για κωδικους.
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 thelei to akrives modelo tou , vale to EVEREST home edition kai des ola ta info tis CPU sou kai oxi mono.. pithana thelei to CPUID Revision kai to socket pou mpenei kai loipa.. to Everest tha sta diksei auta..
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 thelei to akrives modelo tou , vale to EVEREST home edition kai des ola ta info tis CPU sou kai oxi mono..pithana thelei to CPUID Revision kai to socket pou mpenei kai loipa.. to Everest tha sta diksei auta.. Αφού είπε το παιδί, Athlon XP2600+ Barton. Δεν θέλει αυτό. Δεδομένου ότι αυτά τα ξέρει το άλλο παιδί, το παιδί θέλει το stepping & batch info. Αυτά είναι γραμμένα πάνω στην CPU ( @ PCB σε ένα sticker )
dali0551 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 A, οποτε βγάζω την ψυκτρα και το βλέπω ε? Σας ευχαριστώ πολύ ολους!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 A, ïðïôå âãÜæù ôçí øõêôñá êáé ôï âëÝðù å? Óáò åõ÷áñéóôþ ðïëý ïëïõò!!! isos xreiastei na bgaleis kai to CPU ,merika stixeia eine gramena kai sto kato meros tis CPU..(stous palaioterous CPU) tespa..prosekse meta na ksanavaleis thermagogimi pasta..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.