Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή DVD dual layer

xanna1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
:cry: Γεια σας παιδιά θα ήθελα να με βοήθεσετε. Έχω αγοράσει ένα Laptop ο οποίος υποστηρίζει εγγραφή dvd dual layer. Προσπάθησα να γράψω ένα τέλτοι dvd με το nero v7 και δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Please helpppppppp:cry:
Δημοσ.

Καλωσόρισες xanna1983 στο insomnia.

Το laptop αποκλείεται να υποστηρίζει DL, μάλλον το recorder του laptop θα ήθελες να πεις.

Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Αν θες ταινία, τα αρχεία σου είναι σε DVD format;

Και αν είναι πως πας να κάψεις το DVD;

Η διαδικασία με τα SL (single layer) είναι η ίδια, απλώς προσθέτοντας τα αρχεία αναγνωρίζει οτι έχεις ξεπεράσει το όριο του SL και σε προτρέπει να τοποθετήσεις δισκάκι DL στο recorder.

Δημοσ.
:cry: Γεια σας παιδιά θα ήθελα να με βοήθεσετε. Έχω αγοράσει ένα Laptop ο οποίος υποστηρίζει εγγραφή dvd dual layer. Προσπάθησα να γράψω ένα τέλτοι dvd με το nero v7 και δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Please helpppppppp:cry:

mipos den evales diskaki dual-layer mesa? :)

Δημοσ.

file mou kastel ennoeitai oti ennow to dvd recorder tou laptop...(ta eukolws ennooumena paralipontai.). Dokimasa apla na grapsw dedomena xwritikothtas 8GB (diafora eikones-tragoudia). Ekei pou fainetai oti einai ola ok meta apo kapoia deuterolepta vgazei error. to dokimasa me dvd+r. lete na ftaei h marka tou dvd (tdk)?

Δημοσ.

Ποια εκδοση του Nero 7 εχεις? Αν εχεις καποια πρωιμη, αναβαθμισε την στην τελευταια που ειναι η Nero 7.5.9.0 που ειναι σαφως πιο σταθερη, αλλιως γυρνα στην 6 που ειναι και καλυτερη κατα την γνωμη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...