[email protected] Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Pios Mporei na ta Balei me tous Pantes? na Liosei ton antixristo se odontoglifides? na Ftasei ekei pouden eftase kaneis.....? na Dei to agnosto ? eee..... afto to Game den 8a eprepe na Xa8ei apo tHn sHlogh twn Gamer tou Insomnia.gr ..................... MpHte sto http://www.lilili.net kai agikste to ApolHto:twisted: ............. Y.G. an to Pexnidi sas "Ksafniasei" ligo mh me Brisete ...... :twisted:
[email protected] Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 e... den eipa oti einai kai kenourgio
chiderboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Τι θα γίνει ρε φίλε; Έχουμε και καρδιακούς....
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 κοίτα να δεις με τι ασχολείται κανείς... άσε που έχει ποσταριστεί ήδη 2 φορές εδώ και καιρό....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Βαρετό έχει καταντήσει το θέμα... κάθε φορά μου ανακαλύπτει κάποιος ένα τέτοιο game αμέσως να το Postarei με παραπλανητικό τίτλο πάντα. Έλεος κάντε κανένα post της προκοπής.
activex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Βαρετό έχει καταντήσει το θέμα... κάθε φορά μου ανακαλύπτει κάποιος ένα τέτοιο game αμέσως να το Postarei με παραπλανητικό τίτλο πάντα. Έλεος κάντε κανένα post της προκοπής. kai esi gia "opisthobolh" piges EXSARXEIA_CITY? asta...kai egw mia apo ta idia
skiaxtro7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Ρε μεγαλε θας μας πεθανεις?Πως την ειδες?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 kai esi gia "opisthobolh" piges EXSARXEIA_CITY? asta...kai egw mia apo ta idia οχι το ηξερα απο παλια και χαμηλωσα και τα ηχεια.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 1) έχει ξαναειπωθεί. 2) Γιατί δεν παίζει σε εμένα? Τι πρέπει να πατήσω?. Πατάω το κωλοplay και δεν αρχίζει... edit: ok το βρήκα:-o :-o :-o :-o :-o :shock: :shock: :eek: :eek: :twisted: :twisted: :twisted: πανάθεμα σε
godlike Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Το είχα δώσει σε έναν φίλο να το παίξει. Ορίστε πως αφηγείται ο ίδιος το γεγονός σε ένα άλλο forum... http://www.rotting-christ.com/forum/viewtopic.php?t=132
mandipl Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 kai go to eixa ypopteytheu apo tis apantiseis alla mou ekopse ta ypata parola ayta
Luxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 εβαλα να παιξει η αδερφη μου και τρομαξε παρα πολυ. αναρωτιεμαι τι θα γινει αν το δοκιμασει ενα ατομο τριτης ηλικιας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.