Προς το περιεχόμενο

Ena Game Gia SKLIROUS Gamers

B@GOS.GR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pios Mporei na ta Balei me tous Pantes? na Liosei ton antixristo se odontoglifides? na Ftasei ekei pouden eftase kaneis.....? na Dei to agnosto ?

eee..... afto to Game den 8a eprepe na Xa8ei apo tHn sHlogh twn Gamer tou Insomnia.gr .....................:mrgreen:

MpHte sto http://www.lilili.net kai agikste to ApolHto:twisted: .............

Y.G. an to Pexnidi sas "Ksafniasei" ligo mh me Brisete ...... :twisted::mrgreen::-D

Δημοσ.

Βαρετό έχει καταντήσει το θέμα... κάθε φορά μου ανακαλύπτει κάποιος ένα τέτοιο game αμέσως να το Postarei με παραπλανητικό τίτλο πάντα. Έλεος κάντε κανένα post της προκοπής.

Δημοσ.
Βαρετό έχει καταντήσει το θέμα... κάθε φορά μου ανακαλύπτει κάποιος ένα τέτοιο game αμέσως να το Postarei με παραπλανητικό τίτλο πάντα. Έλεος κάντε κανένα post της προκοπής.

kai esi gia "opisthobolh" piges EXSARXEIA_CITY? :P asta...kai egw mia apo ta idia

:)

Δημοσ.

1) έχει ξαναειπωθεί.

2) Γιατί δεν παίζει σε εμένα? Τι πρέπει να πατήσω?. Πατάω το κωλοplay και δεν αρχίζει...

edit: ok το βρήκα:-o :-o :-o :-o :-o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :eek: :eek: :eek: :eek: :twisted: :twisted: :twisted: πανάθεμα σε

Δημοσ.

εβαλα να παιξει η αδερφη μου και τρομαξε παρα πολυ. αναρωτιεμαι τι θα γινει αν το δοκιμασει ενα ατομο τριτης ηλικιας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...