Προς το περιεχόμενο

διακοσμηση του δωματιου μου...

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχει κανεις σας κατα νου κανα site που ναχει τιποτα ωραια μπιχλιμπιδια ; απο ποστερς μεχρι κερακια και διακοσμητικα καθε ειδους....

θελω να φτιαξω ωραια διακοσμημενο το δωματιο μου. Σιγουρα μπορω να παρω σβαρνα τα μαγαζια αλλα μου ειναι πιο ευκολο να τα κοιταω απο ενα site.

thanks in advance

Δημοσ.

Δυστηχως εκει δεν βρηκα καποιο ενδιαφερον σαιτ.

Αν καποιος αλλος εχει να προτεινει καποιο θα του ειμουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Μου βαλατε ιδεες τωρα.Εγω παντα ειχα μανια με τα πολλα επιπλα (κυριως βιβλιοθηκες , ντουλαπες) με αποτελεσμα αυτη την στιγμη σε ενα δωματιο 14 τετραγωνικα να εχω 2 γραφεια ,1 κρεβατι , μια βιβλιοθηκη , 1 ντουλαπα , 1 παπουτσοθηκη , 1 συρταριερα , 1 σκαμπο , 1 τραπεζακι και ενα τοιχο γεματο ραφια.Συν οτι σε μια εσοχη του τοιχου εχω βαλει 10 ραφια απο πανω μεχρι κατω και εχω και εντοιχιζομενη ντουλαπα .Πως καταφερνω και κοιμαμαι εκει μεσα δεν εχω καταλαβει ακομα.Κατι πρεπει να γινει.Θα επισκεφτω κανα ΙΚΕΑ το σαββατοκυριακο

Δημοσ.

Μπα, και καθημερινές πανικός γίνεται. Άντε να ανοίξει κι αυτό στου Ρέντη να μην χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρο ταξίδι κάθε φορά.

Δημοσ.
ενα σαιτ που ακουσα στο ραδιοφωνο, δεν το χω δει ακομα, αλλα ισως και να χει κατι ενδιαφερον : http://www.ouaou.gr

το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει καραμελενια εσωρουχα!

Καλά οι τιμές είναι φωτιά. Τον εργονομικό φακό τον αγόρασα το καλοκαίρι από ένα μαγαζί στα Γιάννενα 3 ευρώ και αυτοί τον πουλάνε 30!!!

Καλά κορόιδα ψάχνουν. Αλλά δυστυχως στο ιντερνετ είναι πολλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...