Melancholic Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2002 Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα τροφοδοτικό με μεγαλύτερη ισχύ από αυτό που έχω τώρα. Επειδή τα μάτια μου έχουν δει πολλά από καμένα τροφοδοτικά σκέφτηκα να αγοράσω ένα επώνυμο. Πήγα και ρώτησα για ένα 350άρι της Antec το οποίο δίνει και 3 χρόνια εγγύηση. Η τιμή όμως περίπου 27.000δρχ. Αξίζει η αγορά ενός τέτοιου τροφοδοτικού ή να προτιμίσω ένα της πλάκας; Υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να μου προτείνετε;
damv Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Το τροφοδοτικο ειναι πολυ σημαντικο σημερα για τους υπολογιστες.Παλαιωτερα δεν ειχαμε τοσα πολλα περιφερειακα τα οποια να επαιρναν ρευμα απο τον ιδιο τον υπολογιστη, σημερα ομως.............<p>Επισεις ενα καλο τροφοδοτικο εξασφαλιζει και σταθερη ισχυ στο συστημα χωρις να αφηνει κομματια του συστηματος να υπολειτουργουν (οι νεοι επεξεργαστες μερικες φορες χωρις την απαιτουμενη ισχυ δεν λειτουργουν και τοσο καλα). Δεν ξερω αν θες να δωσεις τοσα χρηματα για ενα τροφοδοτικο αλλα σιγουρα εαν εχεις ενα φορτωμενο συστημα χρειαζεσε ενα μεγαλο τροφοδοτικο.
yositosi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2002 File mou i proswpiki mou apopsi einai na min pareis kanena trofodotiko markas m'ekapses! Vevaia, i teliki epilogi eksartatai apo ti xrisi tou ipologisti sou! Auto pou ennow einai oti ama theleis na kaneis overclocking.. tote theleis kai ena para poli kalo PSU opws p.x. ta Enermax kai ta Antec mias kai exoun statheri paroxi reumatos otan anevazeis poli to Vcore tou cpu sou. Twra an theleis gia apli xrisi to pc sou mporeis na pareis kai ena "anwnimo" efoson exei to ligotero CE kai TUV gnwstopoiiseis!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.