Forensick Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 συνεχεις αποσυνδεσεις(internet connection closed βγαζει κατω στο tray στο εικονιδιο του microcom modem/router). Καθε 2-3 λεπτα βγαζει αυτο το μηνυμα. Βεβαιως συνδεετε κατευθειαν μετα, αλλα να το χεσω... kane epanegkatastasi twv drivers tis mitrikis soy.. eidika--> drivers diktioy! Mακαρι να ταν αυτο, αλλα εβαλα και ενα linksys πανω, για να δω αν ειναι η γραμμη ή το router, αλλα το linksys, δουλεψε αψογα..
iL!aS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Mακαρι να ταν αυτο, αλλα εβαλα και ενα linksys πανω, για να δω αν ειναι η γραμμη ή το router, αλλα το linksys, δουλεψε αψογα.. Τοτε ξερεις ποια ειναι η επομενη σου κινηση
dre@mc@tcher Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 To modem που δινει η vivodi ειναι απλα αθλιο. Ειχα και εγω το dsl cube για 6 μηνες 512 και πραγματικα το εχω μετανιωσει πικρα. 2 μηνες για να μου γινει η συνδεση με τεραστια προβληματα οπως αυτα που αναφερει ο φιλος πιο πανω. αποσυνδεσεις πολυ συχνα πολυ χαμηλες ταχυτητες μετα τους 2 πρωτους μηνες. Το τηλεφωνικο κεντρο το μονο που εκανε ηταν να ριχνει το φταιξιμο στον ΟΤΕ. Μετα αφου εφυγα απο τη vivodi τους πηρε σχεδον 2 μηνες για να με αποσυνδεσουν ωστε να μπορεσω να παω αλλου.
Vegas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ενδιαφέροντα.. όλα... μάλλον είμαι λίγο τυχερός... μετά από σχεδόν 3 μήνες... και από Δεκ 06 που έκανα την αίτηση όλα ήρθαν στην ώρα τους ήτοι 15 εργάσιμες... δεν το περίμενα..πάντως πιο αργά από ότι αν είχα επιλέξει κάποιο πακέτο του ΟΤΕ από ότι μου έχουν πει συνάδελφοί μου που τον επέλεξαν. Τεχνική εξυπηρέτηση οκ... απαντάνε ακόμα και σε email εντός 24 - 48 ωρών στο κινητό... σε ώρες αιχμης το info τμήμα για την αίτηση περίμενα το πολύ 4 λεπτά. Το τεχνικό τμήμα, όταν συνδέθηκα, έφτασα να περιμενω 12 λεπτά χωρίς απάντηση και βαρέθηκα και το έκλεισα...Αντιθέτως σε ώρες μη αιχμής όπως πολύ πρωί ή αργά το βράδυ σχεδόν αμέσως. Ευτυχώς δε χρειαστηκε πάνω από 3 φορές να ενοχλήσω και αυτό τις πρώτες μέρες. Η γραμμή ομοίως έχει τα πάνω της και τα κάτω της εξαρτάται τι κατεβάζεις από που και ποιές ώρες.. έχω δει 40άρια έχω δει και 450άρια ενώ σε torrent έχω δει μια φορά 250 ΚΒs (bitcomet) σνήθως όμως γύρω στο 100 με 120 (μtorrent). Συνήθως σε direct down παίζω από 250 έως 330. Συνήθως. Ενω δε λείπουν και τα συχνά 400άρια!! Με στεναχορεί όμως η διακύμανση και οι μικρές ταχύτητες στα torrent (και έχω δοκιμάσει όλα τα σεταρίσματα). Το modem router αξιοπρεπές δεδομένου ότι προσφέρει ethernet σύνδεση και εσωτερικό firewall κλπ μπιχλιμπίδια. Φίλος με USrobotics δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ώστε να αρχίσω να αναζητώ κάτι καλύτερο. Πολύς θόρυβος η γραμμή. Το έχουν παραδεχτεί. Φταίνε πολλά. Δεν ξέρω αν τα καινούρια φρούτα που δίνουν μόνο modem-usb μπορύν να δίνουν τέτοιες πληροφορίες για τη γραμμή (θόρυβος εξασθένιση αναπλήρωση από modem). Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια για να δούμε κανονικό adsl στη Ελλάδα και όχι μια διαφήμιση στην τηλεόραση για 4, 10 ή 20 Μbs. Για 12,3 ευρώ το μήνα πάντως όλα καλά και μια χαρά.
kgliat Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 ενδιαφέροντα.. όλα... μάλλον είμαι λίγο τυχερός... μετά από σχεδόν 3 μήνες... και από Δεκ 06 που έκανα την αίτηση όλα ήρθαν στην ώρα τους ήτοι 15 εργάσιμες... δεν το περίμενα..πάντως πιο αργά από ότι αν είχα επιλέξει κάποιο πακέτο του ΟΤΕ από ότι μου έχουν πει συνάδελφοί μου που τον επέλεξαν. Τεχνική εξυπηρέτηση οκ... απαντάνε ακόμα και σε email εντός 24 - 48 ωρών στο κινητό... σε ώρες αιχμης το info τμήμα για την αίτηση περίμενα το πολύ 4 λεπτά. Το τεχνικό τμήμα, όταν συνδέθηκα, έφτασα να περιμενω 12 λεπτά χωρίς απάντηση και βαρέθηκα και το έκλεισα...Αντιθέτως σε ώρες μη αιχμής όπως πολύ πρωί ή αργά το βράδυ σχεδόν αμέσως. Ευτυχώς δε χρειαστηκε πάνω από 3 φορές να ενοχλήσω και αυτό τις πρώτες μέρες. Η γραμμή ομοίως έχει τα πάνω της και τα κάτω της εξαρτάται τι κατεβάζεις από που και ποιές ώρες.. έχω δει 40άρια έχω δει και 450άρια ενώ σε torrent έχω δει μια φορά 250 ΚΒs (bitcomet) σνήθως όμως γύρω στο 100 με 120 (μtorrent). Συνήθως σε direct down παίζω από 250 έως 330. Συνήθως. Ενω δε λείπουν και τα συχνά 400άρια!! Με στεναχορεί όμως η διακύμανση και οι μικρές ταχύτητες στα torrent (και έχω δοκιμάσει όλα τα σεταρίσματα). Το modem router αξιοπρεπές δεδομένου ότι προσφέρει ethernet σύνδεση και εσωτερικό firewall κλπ μπιχλιμπίδια. Φίλος με USrobotics δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε ώστε να αρχίσω να αναζητώ κάτι καλύτερο. Πολύς θόρυβος η γραμμή. Το έχουν παραδεχτεί. Φταίνε πολλά. Δεν ξέρω αν τα καινούρια φρούτα που δίνουν μόνο modem-usb μπορύν να δίνουν τέτοιες πληροφορίες για τη γραμμή (θόρυβος εξασθένιση αναπλήρωση από modem). Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγα χρόνια για να δούμε κανονικό adsl στη Ελλάδα και όχι μια διαφήμιση στην τηλεόραση για 4, 10 ή 20 Μbs. Για 12,3 ευρώ το μήνα πάντως όλα καλά και μια χαρά. Xμμ...ΟΚ με όσα έχουν καταγραφεί, αλλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ξαναβάλω VIVO!!! * Εδώ στέλνουν τον κωδικό σύνδεσης με SMS και ΔΕΝ έχουν αναπτύξει web based εφαρμογή για να τον αλλάξει ο πελάτης!!! * ΔΕΝ απαντάνε στα mail που λαμβάνουν. Είχα στείλει αίτημα αλλαγής username (από λάθος δικό τους, είχα δηλώσει πχ. kostas1 κι έβαλαν lostas1) και με υποχρέωσαν να στείλω fax..Το έκανα και διαπίστωσα μετά από λίγες ώρες πως δεν είχα σύνδεση..Μπήκα στο Interface του router, άλλαξα το username με αυτό που τους έστειλα με FAX κι όλα ΟΚ..ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...οοπς..Ψέμματα! Με πήρα 20 ημέρες περίπου μετά!!! (κι είχα μείνει άφωνος...) * Εχω στείλει στην ΕΕΤΤ καταγγελία για τη μη δυνατότητα αλλαγής του password της σύνδεσης από την πλευρά των χρηστών..Αν ΔΕ λάβω ΓΡΑΠΤΗ απάντηση, φεύγει εντελώς των ημερών αίτημα κατάργησης της σύνδεσής μου..βεβαίως και αναλογικής επιστροφής χρημάτων που έχω προπληρώσει από το Γενάρη ως τη λήξη του 8μηνου πακέτου.. Εν ολίγοις...ΠΟΤΕ ξανά Vivo
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγω VIVO μεσω AΡΥΣ στα Βριλησσια, οπου δεν υπηρχε αλλος παροχος (εκτος οτε) πριν 6 μηνες που το εβαλα (ουτε ακομα υπαρχει). Τους πρωτους μηνες επιανα 110KB/s χαρα ολες τις ωρες (δλδ φουλαρισμενο για 1000ρα γραμμη). Τωρα, πιανω 110χαλαρα, αλλά μονο μετα τις 1 το βραδυ και πριν τις 5 το απογευμα. Τις υπολοιπες ωρες, 50-60 max... Ενεργοποιηση εγινε μεσα σε 20 εργασιμες (17 για την ακριβεια), και ουτεποτε υπηρξε προβλημα γραμμης. Γενικα ικανοποιημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.