Forensick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια, καποιος γνωστος μου θελει να βαλει dsl και επεσε το ματι του στην προσφορα της βιβοντι οπου τα 4Mbps εχουν 99 εουρα για 8 μηνες. Καταρχην ηθελα να ρωτησω γνωμες για την εν λογο εταιρια, στη συνεχεια αν εχει καποιος αυτο το πακετο (η καποιο παρομοιο) και να μου πει εντυπωσεις. (εκανα search, αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο)
anthony_88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Εχω vivodi shared llu στο δικτυο τους ταχυτητα 2048 και δεν πεφτω κατω απο 205kb/s ακομα και σε torrents. Απο rapidshare και ftp πιανω και 225kb/s Αν ομως δεν τον καλυπτει το δικτυο τους καλυτερα να μη βαλει.... Ενα μειον ειναι οτι αργει να γινει η συνδεση(σχεδον 30 εργασιμες για μενα) Αλλα αν θες τη γνωμη μου αξιζει την αναμονη. Ταχυτητες κλπ (τουλαχιστον για μενα) φοβερες χωρις σχεδον καθολου τεχνικα προβληματα
v-tidus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ένας φίλος μου τελικά επέλεξε το πακέτο αυτό στα 4 mbit. Όπως είναι φυσικό,δεν του ενεργοποιήθηκε η σύνδεση ακόμα,αφού θέλει λέει 15-20 εργάσιμες(δηλαδή γύρω στον μήνα χοντρά-χοντρά). Επειδή βιαζόμασταν,πήγαμε στα κεντρικά της vivodi στο Χαλάνδρι,και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Πιστεύω,πως αξίζει,είναι πολύ καλή προσφορά,το μόνο μείον,ίσως είναι το μικρό upload 256.
Forensick Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις! απο τμημα εξυπηρετησης πελατων ξερετε τιποτα? οπως εχω δει εχουν μεγαλη αναμονη, αλλα τουλαχιστον αν εχεις προβλημα λυνετε η πρεπει να κανεις κανενα ταμα?
poetic justice Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Η εμπειρία μου με τη Vivodi: έκανα αίτηση πέρυσι το Φεβρουάριο για 512/128kbps shared LLU μέσω της ADSLcube προσφοράς που είχε τότε. Τόπος: Θεσσαλονίκη, κέντρο (περιοχή Συντριβανίου) Αίτηση: 9 Φεβρουαρίου 2006 Ενεργοποίηση: 16 Μαρτίου 2006 (κι αυτό μετά από 10 συνεχόμενες ημέρες στο τηλέφωνο με το help desk τους για να μπορέσει να λειτουργήσει η σύνδεση) Χρόνος αναμονής στο τηλ.:¬30 λεπτά (45 σε κάποιες περιπτώσεις) Στις 23 Αυγούστου 2006 ανανέωσα τη συνδρομή μου αναβαθμίζοντας σε 1024/256kbps εκμεταλλευόμενος πάλι ανάλογη προσφορά. Αμέσως διαπίστωσα ότι το upstream παρέμεινε στα 128kbps. Μέσα Νοεμβρίου διπλασιάζεται η σύνδεση στα πλαίσια της δωρεάν αναβάθμισης που έκανε ο παροχέας. Ο μετρητής τώρα δείχνει 2048/128 kbps. Νέος αγώνας δρόμου με το help desk για να δούμε τι συμβαίνει. Όχι φταίει το modem, όχι φταίνε τα καλώδια, όχι φταίει η σύνδεση, όχι να αλλάξουμε πόρτα να δούμε μήπως γίνει κάτι, και μήπως έχετε πάνω διαχωριστή ή φίλτρο, και το δοκιμάσατε χωρίς διαχωριστή, και να ξανακάνουμε τις συνδέσεις μαζί μήπως κάνατε λάθος (διάβαζε, μήπως είμαι brain damaged)...Εις μάτην. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2006 καταθέτω καταγγελία στη Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας τους μετά από παρότρυνση φίλου, για μη παροχή της διαφημισθείσας υπηρεσίας, για τυχόν διαφυγόντα κέρδη, κλπ. κλπ. Στις 21 Σεπτεμβρίου 2006 το ΚΕΠΚΑ διαβιβάζει την καταγγελία στη Vivodi κοινοποιώντας την ταυτόχρονα και στην ΕΕΤΤ. To trouble ticket παραμένει ανοικτό. Αποφαίνονται ότι έχω θόρυβο στη γραμμή μου. Πώς να μην έχω άλλωστε όταν το snr στο upstream παραμένει κολλημένο στα 3db. Ο επίλογος γράφτηκε σήμερα με μια ακόμη κλήση στο 13880. Το trouble ticket έκλεισε διότι μετά από εκτεταμένες έρευνες που έκαναν κατέληξαν ότι το πρόβλημα βρίσκεται μάλλον στο τελευταίο τμήμα του last mile της σύνδεσής μου, από το διακομιστή μέχρι το διαμέρισμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
anthony_88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Onτως απο θεμα εξυπηρετησης στο τηλεφωνικο κεντρο, δεν πανε τοσο καλα. Αργουν κανα μισαωρο στα τεχνικα προβληματα να απαντησουν. Στην πορεια της αιτησης μπορει να παρει κανα 10λεπτο αν εισαι τυχερος. Κατα τα αλλα, καθημερινα e-mail αν στελνεις τοτε καποιες φορες παιρνουν τηλεφωνο και το συζητανε μαζι σου... Οσον αφορα το αν λυνονται τα προβληματα, ευτυχως δε μου εχει τυχει κατι μεχρι τωρα αλλα απο οτι ακουω δεν ειναι και τοοοσο σχετικοι οι κυριοι του κεντρου
anaxiopistos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον παιδια, καποιος γνωστος μου θελει να βαλει dsl και επεσε το ματι του στην προσφορα της βιβοντι οπου τα 4Mbps εχουν 99 εουρα για 8 μηνες. Καταρχην ηθελα να ρωτησω γνωμες για την εν λογο εταιρια, στη συνεχεια αν εχει καποιος αυτο το πακετο (η καποιο παρομοιο) και να μου πει εντυπωσεις. (εκανα search, αλλα δεν βρηκα κατι αντιστοιχο) Εχω βιβοδι περιπου δυο χρονια.Ειμαι 100% ικανοποιημενος.8-) Ειμαι τωρα με ετησιο πακετο 2048/640.Οι ταχυτητες παντα στο maximum.
alexpeykh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Οι ταχυτητες ειναι στο maximum (τα ping και το browsing εχουν ενα μικρο προβλημα και δε συγκρινονται με του οτε ,οταν αυτος δουλευει καλα βεβαια ) αλλα μεχρι να συνδεθεις οριστικα και χωρις προβληματα θα παρει πολυυυ καιρο .Εκτος απο αυτο αν παρουσιαστει καποιο προβλημα κατα τη διαρκεια της συνδρομης σου τοτε πρεπει παλι να οπλιστεις με αρκετη υπομονη και κουραγιο
christosfl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 στην κυπρο κατι ελεγε η πραϊμτελ για 24Mbps αλλα ειναι μονο για εταιριες τελικα και κοστιζει περιπου 3000 λιρες το μηνα !!!
jimarass Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά όπως φαίνεται στην Ελλάδα όλα ίδια είναι παντού. Αν σου πάνε όλα καλά τότε οι υπηρεσίες είναι άψογες. Αν πάει κάτι στραβό, την πού$$$$$$σες. Όλοι μα όλοι είναι άσχετοι, διότι κανείς σχετικός δεν κάθετε να τον πληρώνουν 700 μεικτά και άγιος ο θεός. Πουλάμε ότι νάναι και όποιος το πάρει. Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Παντού τα ίδια.Είναι να μη σου τύχει. Από εκεί και πέρα όπως πέρισυ η HOL έβγαλε την καλύτερη προσφορά ,έτσι φέτος η τελλάς και βιβόντι πάνε καλύτερα από όλους και θα μαζέψουν το χρήμα.
tornado21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Αν δεν έχει πρόβλημα με την γραμμή του ΟΤΕ και θα σου είναι οκ η ταχύτητα βάλε vivo αρκει να έχεις υπομονή μεχρι να σου ενεργοποιηθεί
tonypapadovic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ένας φίλος μένει εδώ Αμπελοκήπους (ΑΘήνα) και σκέφτεται για Vivodi. Δεν ξέρω ακριβώς πως να το πως, οι ταχύτητες κ.λπ. θα του είναι ικανοποιητικές; Έχει γραμμές εδώ κοντά; Σόρρυ για τις ψιλοχαζές ερωτήσεις
saggelis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε δεν ξέρω ακριβώς για τι ταχυτητες πίανει στους Αμπελόκηπους αλλά σιγουρα υπαρχει κομβος Vivodi εκει.Βεβαια μπορείς να το επιβεβαιώσεις και απο το site της Vivodi αν σας καλυπτει.Οσα αφορα το χρονο ενεργοποιησης εγω σημερα εφτασα τις 24 εργασιμες για το DSLCube 2Mps,ας ελπισω τουλαχιστον να μην φτασω τις μερες που χρειαστηκαν για την προηγουμενη ενεργοποιηση της γραμμης μου(χοντρικα 2 μηνες).Την επελεξα ξανα για το λογο οτι ηταν αψογη απο πλευρας αποδοσης και αξιοπιστιας.
Forensick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! Τελικα, αν εξαιρεσεις την εξυπηρετηση πελατων, δεν εχω ακουσει κακα λογια για την βιβοδι. Το πακετακι αγοραστηκε, οποτε σε κανα μηνα(..)περιμενετε και σχολια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.