Pantelis51 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Lego Mindstorm NXT και σε τι τιμή; Το έχει αγοράσει κανείς σας;
fractal87 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και εγώ ψάχνω για lego mindstorm nxt αλλά δεν έχω βρει κάπου. Μόνο πέρσυ είχα δει στο μαγαζί του πλανηταρίου (ευγενίδειο ίδρυμα) την προηγούμενη έκδοση (τότε δεν πρέπει να είχαν βγει τα nxt) και κόστιζε 300 ευρώ. Φέτος που ξαναπήγα δε βρήκα ούτε καινούρια, ούτε παλιά έκδοση. Τώρα αν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω please ας ποστάρει. Θα προτιμούσα να είναι μαγαζί από Ελλάδα. Ευχαριστώ.
warchief Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Απο όσο γνωρίζω για τα Lego στην Ελλάδα (και mindstorms), αντιπρόσωπος είναι η Διερευνητική Μάθηση (http://www.why.gr). Ειχα παίξει με Lego Mindstorms το 2003 αν θυμάμαι καλά και το όλο κιτάκι απο την Διερευνητική τότε κόστιζε περί τα 400Ευρώ. Από όσο είδα στο site τους, πρέπει να έχουν και τα NXT.
ichigo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Tipota pezei ena magazi me Lego sto kedro alla kai aftos den ta fernei kai sta kedrika pou peira kai rotisa den ta dinoun puthena oute endiaferodai na ta dosun apo oti katalava opote kalitera na to paraggileis apo kana site tou eksoterikou tha plirosis kati parapano sta metaforika kai ti egine
kohiba9 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Τελικα αξιζει αυτο?Σε σχεση με το robosapien2 ειναι καλυτερο(περαν απο την δημιουργικη αποψη του θεματος βεβαια)?
deathlok Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 paidia exo to amesos proigoumeno paketo (mindstorms 2.0) (oxi to nxt) agorasmeno perisi gia mia ergasia stin sxoli 300euro. exei xrisimopoiithi gia MIA mono fora gia na ftiaxtei ena amaksaki. opoios endiaferete to poulao 220 euro.
xdesign Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2007 To παράγγειλα τη παρασκευή online και το περιμένω αυτή τη Παρασκευή!!! Ανυπομονώ τρελά!
zervakise Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 lego genikotera mporite na vrite sto panabook.gr dite sxetiko link http://panabook.gr/catalog/product_info.php?cPath=22_82_103&products_id=1815&osCsid=b9838c737d8364c667c6d194b35a8b8f
rallistas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 OMG!Πρωτη φορα τα βλεπω και δηλωνω ακρως εντυπωσιασμενος!
coreos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Το Ελληνικό site για τα Lego MINDSTORMS NXT είναι πλέον γεγονός .Εκτός από online shop φιλοδοξεί να γίνει μια δικτυακή κοινότητα χρηστών που αγαπούν την τεχνολογία και την ρομπότ . Για να μεταφερθείτε στο site και να γράψετε τις απόψεις σας πατήστε εδώ : www.mindstormsnxt.gr
Pantelis51 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Το Ελληνικό site για τα Lego MINDSTORMS NXT είναι πλέον γεγονός .Εκτός από online shop φιλοδοξεί να γίνει μια δικτυακή κοινότητα χρηστών που αγαπούν την τεχνολογία και την ρομπότ . Για να μεταφερθείτε στο site και να γράψετε τις απόψεις σας πατήστε εδώ : www.mindstormsnxt.gr Πολύ ωραία! Βέβαια να υποθέσω πως "ομάδες μαθητών" που να ασχολούνται με ρομποτική βρίσκονται μόνο στα ιδιωτικά. Εκτός κι αν η "διερευνητική μάθηση" προσθέσει μια κατηγορία "Δώρισε το επόμενο Lego NXT στο Χ σχολείο" και αρχίσουμε τις δωρεές (σιγά μη περιμένουμε από κρατικούς φορείς). Με ενδιαφέρει το θέμα, ήμουν ιδρυτικό μέλος του greekbotics κι ας με ξεχάσανε οι "απόγονοι" μου…
gianakakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Το έψαχνα για να το αγοράσω εγώ το καλοκαίρι και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η καλύτερη επιλογή είναι να το αγοράσεις από Αμερική εκεί θα το βρέις γύρω στα 180 ευρώ (φθηνότερα λόγο και της ισοτιμίας δολαρίου-ευρώ).Αντίθετα άμα το πάρεις από εδώ θα πληρώσεις γύρω στα 360 ευρώ.Εάν έχεις κάποιο συγγενή έξω να η ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.