Προς το περιεχόμενο

απορια με wireless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω ενα μοντεμακι wireless και δυο μαλλον usb ασυρματες καρτες να περασω μια στα xp και μια σε win98se ωστε να εχουν και οι δυο υπολογιστες προσβαση στο ινετ. Η απορια μου ειναι η εξης, θα χρειαστει οπωσδηποτε το cd των win98 (που φυσικα το εχω χασει) για να μπορεσω να κανω παιχνιδι ή με τους drivers της ασυρματης usb καρτας θα εχω προσβαση?δεν με ενδιαφερει να μοιραζονται αρχεια οι υπολογιστες απλα να εχουν προσβαση και οι δυο. Α, μιλαμε για adsl over isdn. Προς το παρρον με δεκα μετρα καλωδιο περασα προσβαση στον υπολογιστη με xp αλλα δεν εχει βεβαια ο αλλος.

Δημοσ.

δηλαδη ετσι και αλλιως πρεπει να φτιαξω ενα δικτυο?νομιζα οτι το router ειναι κατι σαν κεντρικο σημειο αναφορας και απλα οι 2 υπολογιστες τραβανε απο αυτο εφοσον δεν με ενδιαφερει η ανταλλαγη αρχειων..damn:)

Δημοσ.

ine simeio anaforas.an den kaneis share den tha pernei kaneis arxeia.travane internet to kathena apo to router.an den ginei share tote den antalasoun arxeia.an baleis share kai sto idio workgroup nai exeis kai diktio.ola sto router enonontai.

Δημοσ.

για αυτο λεω, αν απλα τραβανε απο το σημειο αναφορας πρεπει να περασω οδηγους δικτυου κοκ που σιγουρα θα μου ζητησει 98?

Δημοσ.

mono kai mono gia na dei ton router tha sou zitisei arxeia gia diktio opote ite diktio ftiakseis i oxi epidi o router ine diktiakos tha psaxei gia arxeia. an iparxoun ta cabs ok an iparxoun ta arxeia ston disko to stelneis ekei alios xriazesai cd.kapou tha iparxei ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...