Vagos_46 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το dvd που λεει πως θα πωλειται απο 18/12 για 44 ευρω δεν πρεπει να ειναι το 6511/6510 αλλα ενα απλο dvd player που δεν εχει τα καλουδια του 6511. Η SILVERCREST βγαζει και αλλα μηχανηματα οπως θα δειτε στην σελιδα της που ειναι στο πρωτο μηνυμα. καλουδια λεγοντας? σε software εννοεις?
zack_3367 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβως!!!!!Προσοχη μην τη πατησετε!!!!Πιθανον να ειναι το 6778 που ειναι μονο dvd player και οχι divx.Αυτο παιζει μονο τα συνηθισμενα cd-dvd-vcd-svcd-mp3.Δεν παιζει divx-xvid-nero digital κλπ ουτε εχει usb, card reader και αποκωδικοποιητη ac-3,dts.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!
tech25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μπορει καποιος να ποσταρει screenshot απο αναπαραγωγη xvid (ή DivX τελοσπαντων) με υποτιτλους για να δουμε για τι μεγεθος υποτιτλων μιλαμε; (εξωτερικοι υποτιτλοι παντα, σε srt,sub κτλ)
zavlakas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 To μεγεθος των υποτιτλων εξαρταται και απο την οθονη προβολης.... Το ιδιο font size θα φαινεται πολυ μικρο σε μια μικρη τηλεοραση και πολυ μεγαλο σε μια μεγαλη τηλεοραση....
tech25 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημητρη εχεις δικιο. Απλα ηθελα να δω συγκριτικα με την οθονη ποσοι ειναι. Δηλαδη αν το font size ειναι μικρο ή οχι συγκριτικα με το μεγεθος της οθονης. Αν το font size ειναι τετοιο ωστε να επιτρεπει 50 χαρακτηρες ανα γραμμη, οι υποτιτλοι ειναι μικροι (και παει λεγοντας) P.S. Γιατι η εμπειρια σου ειμαι μεγαλυτερη ,απ ολων μας αθροιστικα, τι αποψη εχεις για το συγκεκριμενο chip (Zoran Vaddis 886); Thanx...
giankyr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μπορει καποιος να ποσταρει screenshot απο αναπαραγωγη xvid (ή DivX τελοσπαντων) με υποτιτλους για να δουμε για τι μεγεθος υποτιτλων μιλαμε; (εξωτερικοι υποτιτλοι παντα, σε srt,sub κτλ) Κι εμένα θα μ' ενδιέφερε πολύ κάτι τέτοιο! Είμαι σε φάση που θέλω να αλλάξω το Sony DVP-NS32 γιατί με βασανίζει όσον αφορά τους εξωτερικούς υπότιτλους, τους εμφανίζει ελεεινά μικρούς και πρέπει να κάνω Sub2DivX μια μια τις ταινίες. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132146
gagarin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον μεσα στα ολα τα καλα να κ ενα μελανό σημειο. Πρωτον δεν παιζει wmv. Κ δευτερον κατι βιντεακια που εχω κ ειναι AVI S-Mpeg 4 version 2 δεν μπορει να τα διαβασει Ανοιγει τα S-Mpeg 4 version 3. Τα τσεκαρα με το GSPOT
chrisfile Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον εγω το αγόρασα προχθες και παει γ@μ@τ@ το μηχανημα.Οσο για τους υπτοτιτλους σε divx ειναι λιγο ποιο μικροτεροι απο τους κανονικους και δεν εχουν μαυρο περιγραμμα.Βεβαια τωρα αν δε παιζει S-Mpeg 4 δεν χαλασε και ο κοσμος.Το usb δουλευει και αυτο αψογα το δοκιμασα με 1gb.Στο εγχειριδιο λεει ομως οτι για να το ξαναβγαλεις το usb θα πρεπει να πατήσεις το πλήκτρο (usb) στο τηλεχειριστηριο για να σβησει το λαμπακι αυτο σεμενα δεν το κανει και πρεπει να σβησω το μηχανημα.
saxon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Nai, to phra xthes apo to lidl pyleas kai eixe akomh 3-4 komatia. To dokimasa mono gia kanena dekalepto me ena cd pou eixe mesa ena .avi kai ena .srt. Doulepse apsoga, poly kalh poiothta eikonas gia divx. Oi ypotitloi kapws mikroi alla vleponte aneta.
tech25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 τρεμοπαίζουν σε κάναν άλλο οι υπότιτλοι? (όχι τρελά αλλά φαίνεται) το έχω σε τηλεόραση 50Hz και το έχω συνδέσει με SCART Δοκιμασε να παρεις την εικονα απο το composite ( το κιτρινο βυσμα). Το παρατηρησα και εγω το τρεμοπαιγμα απο το scart. To κουμπωσα στο composite και ολα καλα.Αν η τηλεοραση σου δεν εχει εισοδο για composite παρε καλωδιο που απο την μια ειναι scart (για να κουπωσει στην τηλεοραση)και απο την αλλη εχει composite και RCA για ηχο (για να το βαλεις στο DVD).
asmilon Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 tech25 το πηρες τελικα? Παιζει απο εξωτερικους δισκους κανονικα ή μονο απο φλασακια?
tech25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το πηρα χθες. Ενα απο τα GVG κλαταρε και πηρα αυτο. Απο φλασακι παιζει κανονικα. Κουμπωσα τον USB 2,5αρη πανω, αναψε κανονικα αλλα δεν τον ειδε. Πιθανοτατα λογω του NTFS (αλιμονο αν περιμενα κιολας να δει το NTFS). Το ενθαρρυντικο ειναι οτι ο δισκος τροφοδοτηθηκε κανονικα (ή ετσι φανηκε τουλαχιστον). Λογικα σε FAT32 θα παιζει κανονικα.Απο εκει και περα μια χαρα το ειδα το μηχανακι, μικρο συμμαζεμενο, δεν το ειδα να χανει υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη (πολλα MEDIATEK chip based μηχανακια, χανουν καπου καπου τους υποτιτλους και θελουν FF ή RW για να τους φερουν παλι).Επισης εχει επιλογη θεσης υποτιτλων (κατω,μεση,πανω) που μου φαινεται πολυ βολικο. Eχει και night mode στον ηχο. Τα "αρνητικα" ειναι οτι οι υποτιτλοι δεν εχουν μαυρο περιγραμμα, και οτι στον file browser δεν εμφανιζει τα ονοματα ολοκληρα αν ειναι μεγαλα. Δειχνει μεχρι 10-15 χαρακτηρες. Το τελικο μου συμπερασμα ειναι πως ειναι μια χαρα μηχανακι και για καποιον ασχετο που δεν θελει να μπλεξει με firmware updates, αλλα και για καποιον που δεν εχει προβλημα να ασχοληθει.Και βεβαιως εχει 3 χρονια εγγυηση. Είμαι σε φάση που θέλω να αλλάξω το Sony DVP-NS32 γιατί με βασανίζει όσον αφορά τους εξωτερικούς υπότιτλους, τους εμφανίζει ελεεινά μικρούς και πρέπει να κάνω Sub2DivX μια μια τις ταινίες. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=132146 Εχει φιλος το NS32 και οι υποτιτλοι στο Silvercrest ειναι σαφως μεγαλυτεροι.
zavlakas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 τι αποψη εχεις για το συγκεκριμενο chip (Zoran Vaddis 886); Το 886 ειναι παραλλαγη του 888.... http://www.zoran.com/Vaddis-R-888 ...αλλα δεν γνωριζω τις διαφορες τους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.