filipoOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 για πιο μιλάμε για τιμή των 60 η τιμή των 40 €*
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 πάντως χρειάζεται κάτι για του υπότιτλους, μόλις το πήρα και είναι αρκετά μικροί, ψάχνω για κανα σπασμένο firmware μπας και μεγαλώσουν
gagarin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ψαχνω κ εγω αλλα μεχρι τωρα τιποτα... Θα στειλω μηνυμα στον ρουμανο ΜΤΖ. Το chipset που εχει ειναι ZORAN Vaddis 886. Οποιος ξερει κατι ας πει
tech25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπαρχουν custom firmware για το chip που φοραει. P.S. Βλεπω στο τελος του test του συγκεκριμενου Player οτι οι υποτιτλοι σε αναπαραγωγη DivX δεν ειναι τραγικα μικροι (οχι τοσο μικροι οσο των Sony τουλαχιστον) http://www.dv-rec.de/test/player2006/silvercrest/6511/6511.html
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 στείλε, μόλις παρατήρησα ότι δεν παίζει και .ogg εμένα δεν με πειράζει τόσο ότι είναι μικροί οι υπότιτλοι αλλά ότι ψιλοτρεμοπαίζουν, εν το μεταξύ δεν παίζει ούτε ο 2,5 δίσκος μου ούτε ο 3,5 μόνο ένα usb-stick512 διάβασε. ψιλοξενέρωσα...
africa_twin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Μπήκα στη πρίζα και το πήρα και γω!!! Πολύ καλύτερο από το philips που έχω ήδη... Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο σεβασμός στον πελάτη της χώρας που απευθύνεται! Άψογη υποστήριξη Ελληνικών και στο μενού και στο εγχειρίδιο που είναι από τα πιο χλιδάτα που έχω δει μέχρι τώρα! Made in Germany που για μένα λέει κάτι, μιας και δε βρίσκεις πλέον ηλεκτρονικές συσκευές σήμερα πέρα από Κορέα , Ταϊβάν και Κίνα! Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα καλώδια (Scart για σύνδεση με TV, μέχρι και καλώδιο σύνδεσης Home Cinema έχει) που σε ελάχιστες συσκευασίες αντίστοιχων επώνυμων προϊόντων συμπεριλαμβάνονται! Στο θέμα της ποιότητας εικόνας - ήχου απλά ΑΨΟΓΟ!!! Μέχρι στιγμής δοκίμασα μία DVD ταινία και 2 Dvix η οποία μία ήταν από φλασάκι 2GB! Όλα έπαιξαν άψογα και με υποστήριξη των ελληνικών υποτίτλων. Τώρα για το μέγεθος των υποτίτλων που αναφέρθηκε παραπάνω εγώ με μία 26αρα TFT Sony που έχω δεν προβληματίστηκα καθόλου! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, άλλωστε τα 3 χρόνια εγγύηση είναι το κερασάκι στην τούρτα!!!
tech25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 στείλε, μόλις παρατήρησα ότι δεν παίζει και .ogg εμένα δεν με πειράζει τόσο ότι είναι μικροί οι υπότιτλοι αλλά ότι ψιλοτρεμοπαίζουν, εν το μεταξύ δεν παίζει ούτε ο 2,5 δίσκος μου ούτε ο 3,5 μόνο ένα usb-stick512 διάβασε. ψιλοξενέρωσα... Οι δισκοι σου μαλλον ειναι σε NTFS. Δοκιμασε με FAT32 ειτε RAW.
Merlin_o_magos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά παιδιά απο ποιό μαγαζί το πήρατε? Η προσφορά μέχρι πότε ισχύει και πόσα λεφτά κάνει?
japetus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Σε dvd ή divx που παιζει, μπορει να δείξει υπότιτλους που βρισκονται ξεχωριστα σε φλασακι ή καρτα?
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Οι δισκοι σου μαλλον ειναι σε NTFS. Δοκιμασε με FAT32 ειτε RAW. raw? τι φορμάτ είναι αυτό (ο 2,5 δεν ανάβει καν, δεν το σηκώνει η τροφοδοσία του dvd γιατί δεν έχει δικιά του, τον 3,5 θα τον ξαναδοκιμάσω) Τελικά παιδιά απο ποιό μαγαζί το πήρατε? Η προσφορά μέχρι πότε ισχύει και πόσα λεφτά κάνει? από Lidl,΄έχει 59,90 (τα λέει στην πρώτη σελίδα) τρεμοπαίζουν σε κάναν άλλο οι υπότιτλοι? (όχι τρελά αλλά φαίνεται) το έχω σε τηλεόραση 50Hz και το έχω συνδέσει με SCART
tech25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Οταν πηρες τα removable drives επαιζαν κανονικα χωρις να κανεις τιποτα. Αν κοιτουσες (προτου τα φορμαρεις) το file system ηταν raw.
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Οταν πηρες τα removable drives επαιζαν κανονικα χωρις να κανεις τιποτα.Αν κοιτουσες (προτου τα φορμαρεις) το file system ηταν raw. το partition magic δεν έχει πουθενά να κάνεις partition και να είναι raw, όταν τα πήρα δεν θυμάμαι τι ήταν αλλά συνήθως είναι fat32, μπορεί φυσικά και να έχεις δίκιο και να μην θυμάμαι καλά, θα το δοκιμάσω με fat32 και ελπίζω να παίξει, αν και βαριέμαι τραγικά την διαδικασία μια και έχουν πολλά GB και οι 2
tech25 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 ο 2,5 δεν ανάβει καν, δεν το σηκώνει η τροφοδοσία του dvd γιατί δεν έχει δικιά του, Δεν ειναι σημαντικο, αλλα θα βολευε αν μπορουσαν να παιξουν οι 2,5αρηδες.
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ψαχνω κ εγω αλλα μεχρι τωρα τιποτα...Θα στειλω μηνυμα στον ρουμανο ΜΤΖ. Το chipset που εχει ειναι ZORAN Vaddis 886. Οποιος ξερει κατι ας πει αν σου απαντήσει ο mtz ρίξε μια ειδοποίηση εδώ
zack_3367 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Το dvd που λεει πως θα πωλειται απο 18/12 για 44 ευρω δεν πρεπει να ειναι το 6511/6510 αλλα ενα απλο dvd player που δεν εχει τα καλουδια του 6511. Η SILVERCREST βγαζει και αλλα μηχανηματα οπως θα δειτε στην σελιδα της που ειναι στο πρωτο μηνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.