Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεί κανένας ιδιοκτήτης του silvercrest 6517 να μας λύσει μια απορία: Παίξει κανονικά .avi και .divx αρχεία; Ή όχι; Γιατί, ενώ το 6510 που έχω αναφέρει ξεκάθαρα ότι παίζει divx, αυτό δεν το αναφέρει, αλλά αναφέρει ότι παίζει mpeg4.

ευχαριστώ.

Α, υπάρχει τελικά καμία διόρθωση στο πρόβλημα των υποτίτλων; Την Δευτέρα το βγάζει το lidl και λέω να το τσιμπήσω...

:| Διαβάζει και απο εξωτερικό σκληρό; Αν ναι και παίζει και υπότιτλους κανονικά πάω να το βρώ μετα τη δουλειά.. θέλω να σταματήσω να χρησιμοποιω το pc για divx αλλα βαριέμαι να γράφω cd all the time..

Επίσης για υπότιτλους έχει επιλογή load η πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με το αρχείο;

εδιτ: ωπα τώρα είδα οτι με τους σκληρούς τα πάει καλά.. αυτό με τους υπότιτλους;

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όπως είπα,ελληνικούς υπότιτλους πέζει μια χαρά,σε καλο μέγεθος και outlined.Πολυ ευδιάκριτοι.Οταν πατήσεις να πέξει divx,σου βγάζει μια λίστα με τους υπότιτλους που υπάρχουν στο φάκελο και διαλέγεις όποιον θέλεις.Το 6507 έπρεπε να εχει ακριβώς το ίδιο filename και δεν επέλεγες τίποτα.

Για το 2.5hd να προσθέσω το εξής,δοκίμασα 2 δίσκους,εναν ide και ενα sata,o ide δεν τα κατάφερε να ανάψει σωστά,ο sata δουλεύει τέλεια χωρις τροφοδοσία.Θέλει βέβαια FAT32 filesystem.

Δημοσ.

Παιδια αφηστε το και πηγαινετε να αγοραστε ενα Philips 3260 (55 euro) που κανει ανετα αυτα που λετε (διαβαζει εξωτερικο 2.5 σε 5 sec γιατι εχει usb 2.0 )

Δημοσ.
Παιδια αφηστε το και πηγαινετε να αγοραστε ενα Philips 3260 (55 euro) που κανει ανετα αυτα που λετε (διαβαζει εξωτερικο 2.5 σε 5 sec γιατι εχει usb 2.0 )

Αυτό δεν τα κάνει άνετα δηλαδή; :-)

USB 2.0 έχει ΚΑΙ αυτό.

Δημοσ.

Συν ότι έχει και HDMI και Card Reader.

Μου το έφερε ένας φίλος στο σπίτι για να το... εγκρίνω και πήρε ένα μεγάλο μπράβο.

Δούλεψε όπως έπρεπε να δουλέψει, αν και καθυστερούσε λίγο από USB Stick να ξεκινήσει την ταινία, μετά έπαιζε κανονικά.

Αν, μόνο αν λέω, έπαιζε και mkv...

Δημοσ.

Θα ήταν το τέλειο desktop player...

Το πήρα σήμερα το απόγευμα (τελευταίο κομμάτι). Δεν έχει βγεί ακόμα απο το κουτί μιας και τώρα γύρισα σπίτι και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ αλλα χαίρομαι που ακούω θετικά σχόλια. Δεν θυμάμαι δυστυχώς τι είναι ο lacie ο 500ρης που έχω για να κοιμηθώ ήσυχος ;p Αν τον διαβάζει έχω λύσει το πρόβλημα μου...

Αν έπαιζε και mkv.. αχχχχχχχ

Δημοσ.

Σήμερα αξιώθηκα να το δοκιμάσω επιτέλους (κυριακή γάρ). 2 500ρηδες, ένας lacie και ένας maxtor ntfs αμφότεροι δεν κατάφεραν να έχουν την παραμικρή επικοινωνία δυστυχώς..

2 usb flash ένα kingston k ena belkin απο την άλλη λειτούργησαν μια χαρά. Θέλει στο setup απο unicode να αλλάξετε τους υπότιτλους σε ελληνικά για να δείτε άσπρη μέρα.. Δυστυχώς δεν βρήκα subtitle correction.. Επίσης δεν παίρνει ms pro DUO αλλα το παλιό..

Γενικά χαλάστηκα πολύ με τους εξωτερικούς...

Έχει κανείς ιδέα για το τί μπορώ να κάνω; Ή τι είδους εξωτερικούς να πάρω για να τους βλέπει..

Επίσης παίζει να κάνω σύνδεση άμεσα με το pc και με ένα περιοριστικό ψευδοusbflash να κάνω καμιά φουστιά; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.. αλλα ποτέ δεν ξέρεις..

Όλα αυτά προς συζήτηση και προς δοκιμή. Ήδη αύριο θα δοκιμάσω mybook και wd..

Δημοσ.

Οι δίσκοι που δοκίμασες ήταν 2,5'' ή 3,5'';

Μήπως δεν μπορεί να τροφοδοτήσει την USB με αρκετά volt για εξωτερικούς δίσκους χωρίς τροφοδοτικό.

Δημοσ.

itan sigoura FAT32 to proto partition tous?

An milas gia 3.5 me e3oteriki trofodosia tha douleyoun 100%

An einai 2.5" ,tote den einai sigouro oti tha pe3oun xoris trofodosia,o dikos mou pantos pezei teleia (kanei merika deyterolepta parapano na ton scanarei apo oti usb flashaki alla mia xara)

Genika thelei FAT32 oposdipote.

Δημοσ.
Αναγνωριζει ελληνικους υποτιτλους ταινία απο usb με ενσωματωμένους με το avviaddxsubs ?

Δεν ξέρω για xsub υπότιτλους (έτσι λέγονται) αλλά τους srt τους διάβαζε κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...