chrisfile Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδια δυστιχως την πατησα και γω και το αγορασα. Δεν το κανει παντως μονο στα ελληνικα srt αλλα και στα ξενα (γερμνανικα και αγγλικα) Αναβαθμιση οντως δεν δεχεται μονο αν υπαρξει μια επισιμη απο Silvercrest
Nexttothesea Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δυστυχώς και σε μένα το ίδιο πρόβλημα... Έπειτα από επικοινωνία που είχα με το επίσημο service στην Ελλάδα είπαν ότι περιμένουν απάντηση από Γερμανία για το πρόβλημα των υποτίτλων... Η λύση είπαν μπορεί να δοθεί είτε μέσω upgrade του firmware ή αντικατάστασης της συσκευής.. Εδώ και 22 μέρες βέβαια περιμένω αυτήν την απάντηση...:cry: Ίσως τελικά και να έπρεπε τελικά να είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω μέσα στο διάστημα του μήνα!
chrisfile Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 τους πηρα και εγω σημερα και μου ειπαν οτι περιμενουν ακομα απαντηση απο Γερμανια για το τι θα γινει!
math_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά δέχτηκαν να μου το ανταλλάξουν με το 6515 το προηγούμενο μοντέλο. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση για την θέση των υποτίτλων?
Nexttothesea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Θα το αλλάξω και εγώ...και μάλιστα τους το στέλνεις με ταχυδρομείο και τα έξοδα τα πληρώνουν αυτοί.. Υπάρχει η ρύθμιση για τους υποτίτλους πανω-κάτω... Εκείνο που δεν έχει το προηγούμενο μοντέλο είναι το γκρι φόντο πίσω από τους υπότιτλους! Τεσπα, αν και δεν είναι πρόβλημα γιατί νομίζω ότι στη προηγούμενη συσκευή ΚΗ 6515 αναβαθμίζεις το firmware και ψιλοαλλάζεις την μορφή των υποτίτλων.
hexx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 έχω και εγώ αγοράσει το silvercrest αλλά μόλις χθες η γυναικά μου πέταξε το κουτί . Ξέρετε αν το lidl to αλλάζει χωρίς συσκευασία ?
saxon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κι εμένα τα ίδια μου έκανε μέχρι που την άλλαξα και ησύχασα. (την γυναίκα εννοώ)
gfilippas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κι εμένα τα ίδια μου έκανε μέχρι που την άλλαξα και ησύχασα. (την γυναίκα εννοώ) :lol:
polll Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Παιδια γεια σας, ειμαι καινουργιος στην παρεα. Εχω και εγω το 6517 και μου εμφανιζει κανονικα τους υποτιτλους και τις 2 σειρες! Με συνδεση hdmi τουλαχιστον ολα μια χαρα.
Hgetis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 παιδια εγω και το κουτι του εχω και ολα τα παρελκομενα... βεβαια παει καιρος που το αγορασα.. ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθησατε για να σας το αλλαξουν?? δωστε μου τα φωτα σας.. δεν τη παλευω αλλο με τη μια γραμμη μονο στους υποτιτλους.. thanks!
billyzaf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Παιδιά σόρυ αν έρχομαι από άλλη εποχή, αλλά μήπως έχει κανεις firmware για ελληνικούς υπότιτλους σε silvercrest 6507? Κάποια links που βρήκα στο ιντερνετ δεν δουλεύουν.. Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς, ευχαριστώ πολύ...
Araxtalan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να γράψει διεύθηνση και τηλέφωνο για να στείλω πίσω το dvd;Πέταξα το εγχειρίδιο.
leftermann Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μπορεί κανένας ιδιοκτήτης του silvercrest 6517 να μας λύσει μια απορία: Παίξει κανονικά .avi και .divx αρχεία; Ή όχι; Γιατί, ενώ το 6510 που έχω αναφέρει ξεκάθαρα ότι παίζει divx, αυτό δεν το αναφέρει, αλλά αναφέρει ότι παίζει mpeg4. ευχαριστώ. Α, υπάρχει τελικά καμία διόρθωση στο πρόβλημα των υποτίτλων; Την Δευτέρα το βγάζει το lidl και λέω να το τσιμπήσω...
babisgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Οντας παλιός κάτοχος του 6507 μονταρισμένου με usb θύρα και απόλυτα ευχαριστημένος αφου έκανε τα πάντα και τόσα χρόνια δεν έκανε κιχ,πήρα το 6520 που έβαλε το LIDL την Δευτέρα. Το μηχάνημα είναι ενα βήμα εμπρός απο 6507.Εχει HDMI,VGA,COMPONENT,SCART εξόδους εικόνας (μάλιστα περιλαμβάνει και scart καλώδιο).Πέζει τα πάντα,με πολυ ωρέους ελληνικους υπότιτλους,με σωστό μέγεθος.Δοκίμασα ενα usb stick 4gb επεξε άψογα,και το καλύτερο...ανάβει και διαβάζει κανονικα εναν 2.5 usb HD χωρίς τροφοδοσία.Ακόμα κανει audio ripping απο cd ήχου σε mp3 κατευθίαν στην usb. Ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμης απο το μηχάνημα,και η εγκύηση του LIDL (3 χρόνια) είναι πραγματικά η καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.