Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον δεν ξερω αν ειμαι τυχερος εχω βαλει δεκαδες δισκους από 80 μεχρι 250 γιγα και ολα κανονικα και αψογα (μιλαω για το Silvercrest) απο οτι διαβαζω παιδια βλεπει μεχρι 2 γιγα stick, δεν βλεπει σίγουρα 20αρι σκληρο΄ουτε εναν 320 αρι, οσον αφορα το gvg του carrefour το εχω περιπου 2 χρονια και το χρησιμοποιουσα αρχικα συνεχεια πριν παρω το silvercrest το χειμωνα και αυτο αψογα, ισως να ειμαι τυχερος τι να πω, επισης ειδα στα plus προχθες ενα με usb θυρα στα 40 ευρω νομιζω αλλα εγραφε usb 1,1, επαιζε και divx αλλα δεν ξερω από υπότιτλους εξωτερικους τι γινεται. Ξεχασα να σας πω οτι ειχα παρει απο το lidl το πρωτο silvercrest πριν 3-4 χρονια που επαiζε (εβαλα firmware απο το net) εξωτερικους υπότιτλους, μιλαμε πριν 4 χρονια δεν ηταν και τοσο διαδεδομενα, λοιπόν δουλευει ακομα και αυτό, ενω το denon 1500 που χρυσοπληρωσα ειναι στον καδο των χρηστων, εχοντας παιξει το 1/10 των δισκων των προηγουμενων. Οταν πηγα να το φτιαξω δε στη Denon μου ζητησαν 300 ευρω για το lazer. Το εβαλα κατω και το πατουσα μιλαμε το κολομηχανημα

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό είναι σίγουρο φίλε μου ότι θέλει κ τύχη.Ξέρω άτομα με ακριβές συσκευές να τους έχουν μείνει στο χέρι κ άλλους με συσκευές του σούπερ μάρκετ να έχουν δει ολόκληρα βίντεο κλαμπ κ ακόμα να παίζουν σαν την πρώτη μέρα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το δικό μου 6510/6511 αγορασμένο πέρσι, παίζει ακόμη σαν καινούργιο και έχω δει άπειρες ταινίες και σειρές. Μάλλον είμαι απο τους τυχερούς..

Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν.

Εχω κάποιες ταινίες που αποτελούνται απο 3 αρχεία.

1.avi (700mb) 2.idx (30kb) 3.sub (2,5mb)

Αυτές οι ταινίες έχουν διπλό κανάλι ήχου και ελληνικούς υπότιτλους.

Στο silvercrest παίζει η ταινία κανονικά, μπορω να διαλέψω audio ελληνικά η αγγλικά, αλλά δεν δείχνει τους υπότιτλους με τίποτα.

Επειδή η μεταγλώτιση μου την σπάει, υπάρχει τρόπος να δω την ταινία με αγγλικό ήχο και ελληνικούς υπότιτλους;

Σημ. Το .idx δεν είναι οι υπότιτλοι αλλά κάποιες πληροφορίες για το πως θα τους δείχνει απ ότι κατάλαβα.

Το .sub επίσης είναι κάπως μεγαλούτσικο για υπότιτλους και δεν το αναγνωρίζει το subtitle workshop.

Που είναι οι υπότιτλοι; οεο;

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς? Ψάχνω ελληνικό firmware για το Silvercrest KH6507. Κάποια links που υπήρχαν δεν λειτουργούν πιά. Μήπως το έχει κάποιος?

Επίσης οδηγίες εγκαταστασης?

Ευχαριστώ παιδιά

Βασίλης

Δημοσ.

Από Πέμπτη 24/04 στα Lidl: DVD Player HDMI

7 σε 2 συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης για τα ακόλουθα: CF1, CF2, SD, MS, MS Pro, MMC, SM

Υποδοχή για USB 2.0

Αποκωδικοποιητές AC-3, Dolby Prologic, DTS

Μετάδοση Dolby Digital 5.1

WMA, DVD, CD, CD-R, CD-RW, MP3, JPEG, VCD, SVCD, MPEG4, DVD+R, DVD+RW, DVD-R, DVD-RW, Nero Digital, MP3, cD Ripping (Εγγραφή από Audio CD σε USB ή κάρτα μνήμης)

Συμπεριλαμβάνονται: Τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες και 2 μπαταρίες ΑΑΑ, καλώδιο Scart, καλώδιο σύνδεσης Audio/Video, Cinch, λογισμικό

Με οδηγίες και διεύθυνση Service

Χρώμα: Ασημί, ανθρακί

3 χρόνια εγγύηση

Συσκευασία

59.99 Euro

Επειδή 99% είναι Silvercrest το βάζω εδώ και θα το βρούμε το μοντέλο

post-3998-129062964741_thumb.jpg

Δημοσ.
Αυτό το μοντέλο υποστηρίζει DIVX;

να ρωτησω κ εγω το ιδιο πραγμα...

αυτο εδω το dvd γνωριζει κανεις αν αξιζει? παιζει divx και ελληνικους υποτιτλους? ξερει κανεις ποιο ενδεχομενως μοντελο ειναι?

σκοπευω να παω να το παρω και προβληματιστηκα...:-)

Δημοσ.

τελικα και silvercrest ειναι και divx παιζει! για ελληνικους υποτιτλους δεν το δοκιμασα ακομα..

επισης το usb λεει οτι και καλα το παιζει μονο αν ειναι μεχρι 1gb ομως οπως το φανταστηκα και το 4gb στικακι μου μια χαρα το διαβασε...

αντε να δουμε και κανενα modded firmware και γιαυτο.. πως μπορουμε να μαθουμε ποιο chipάκι φοραει? προς το παρον δε σκοπευω να το ξεβιδωσω καθως εκει που το εχωσα αντε να το βγαλω τωρα.. επρεπε να το ειχα σκεφτει νωριτερα...

Δημοσ.

Θα σου ήταν εύκολο σε παρακαλώ πολύ να μας γράψεις αναλυτικά ποιό είναι το μοντέλο;

Επειδή γράφει ότι η θύρα του είναι USB2 μπορείς να δοκιμάσεις αν παίζει με 2.5 σκληρό χωρίς εξωτερική τροφοδοσία;

Αν έχει το ίδιο firmware με τα παλιά (ένα με κάτι μπλέ σελίδες) δεν πρόκειται να δούμε moded firmware. Αν ήταν mediatek καλά θα ήταν...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και χριστός ανέστη

Αγόρασα από το lidl το silvercrest DVD 6517 αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους σε srt φορματ αλλά δείχνει μόνο την πρώτη γραμμή από τους υπότιτλους την δεύτερη την “τρώει” .Καμιά ιδέα πως μπορούμε να το διορθώσουμε ????

Δημοσ.

Ωραίος ο fck23, έγραψε πρώτος το μοντέλο!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

SilverCrest KH 6517 / 6518 HDMI DVD PLAYER ( Silver / Black )

Zoran Vaddis 886 φοράει, μη αναβαθμίσιμο δυστηχώς.

Ελληνικο / Αγγλικό Manual εδώ

To player δεν υπάρχει ακόμα στην επίσημη σελίδα της SilverCrest! (Έτη φωτός η διανομή των Lidl μπροστά).

Με έχουν αφήσει πραγματικά άφωνο τα SilverCrest γενικά, πολύ προχωρημένα προιόντα με εξαιρετικό Value for Money.

Δημοσ.

Φίλε fck23, έχω προηγούμενο μοντέλο αλλά πιστεύω οτι και στο 6517 μπορείς να κάνεις την ανάλογη ρύθμιση.Πήγαινε SETUP-Γλώσσα-DivX Sub Position και επέλεξε ένα εκ των τριών(Κάτω-Μέση-Υψηλό).Το δικό μου δουλεύει στη ρύθμιση ΜΕΣΗ.

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε tsalex τέτοια ρύθμιση (DivX Sub Position )δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο μοντέλο .Και αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Innersense και δεν αναβαθμίζεται ατυχήσαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...