stepal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 εχω το συγκεκριμενο (το νεο 6510 που εφερε προσφατα το lidl) Ακριβώς για αυτό μιλάω κι εγώ. εχω δισκακια taiyo yuden dvd+r 8x (τα μπλε απο e-shop) και παιζουν αψογα Για αυτά μιλάω κι εγώ. Τα εχω γραψει multissesion disk , αλλα τα γραφω ολα σε ενα session μονο , γιατι αν κανεις continuie στο multissesion disk δεν θα δει τα αλλα sesion , μονο το 1ο Δυστυχώς, το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ (PINNACLE Instant CD/DVD) δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο, ή, τουλάχιστον, δεν το γνωρίζω. Σκέφτομαι να τηλεφωνήσω στο service τους αύριο και να τους ρωτήσω σχετικά, αν έχουν κάτι υπόψη τους (π.χ. firmware update), ώστε να λυθεί το πρόβλημα, γιατί τα χαρακτηριστικά του μου αρέσουν πολύ και δεν θα ήθελα να το επιστρέψω. Αν και δοκιμάζοντας κάποια TDK +R/-R, δεν είχα προβλήματα. Αντίθετα, με TDK +RW/-RW τα προβλήματα επαναλαμβάνονται.
Sta Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Κακό δίσκο δείχνει συνεχώς. Μέχρι πόσες μέρες δέχονται επιστροφή;
runner1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω αυτό που βγήκε πριν 2 εβδομάδες και έχω πρόβλημα στις ταινίες DVD.Μου κάνει ΠΟΛΛΑ σπασίματα!Ανά κάποια στάνταρ χρονικά διαστήματα. Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι τα DVD-R TAIYO YUDEN και τα γράφω με 8X!Να τονίσω ότι με αυτή την μέθοδο εγγραφής γενικά δεν είχα ΠΟΤΕ προβλήματα σε πολλά DVD player (δίνω αυτά που γράφω σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άτομα) και στην ουσία έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο testing στα δισκάκια αυτά!Να φανταστείτε το YAMADA 6700 που το έχω 2-3 χρόνια παίζει ότι δισκάκι κι αν του βάλω...ακόμα και δισκάκια που δεν διάβαζε ο Η/Υ!!! Να το πάω πίσω να πάρω άλλο;Κάτι ακόμα....έχω κάνει και το κόλπο στις ρυθμίσεις με το "πολλαπλό" αλλά τίποτα!!!
pc_admin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Εγώ έχω αυτό που βγήκε πριν 2 εβδομάδες και έχω πρόβλημα στις ταινίες DVD.Μου κάνει ΠΟΛΛΑ σπασίματα!Ανά κάποια στάνταρ χρονικά διαστήματα. Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι τα DVD-R TAIYO YUDEN και τα γράφω με 8X!Να τονίσω ότι με αυτή την μέθοδο εγγραφής γενικά δεν είχα ΠΟΤΕ προβλήματα σε πολλά DVD player (δίνω αυτά που γράφω σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άτομα) και στην ουσία έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο testing στα δισκάκια αυτά!Να φανταστείτε το YAMADA 6700 που το έχω 2-3 χρόνια παίζει ότι δισκάκι κι αν του βάλω...ακόμα και δισκάκια που δεν διάβαζε ο Η/Υ!!! Να το πάω πίσω να πάρω άλλο;Κάτι ακόμα....έχω κάνει και το κόλπο στις ρυθμίσεις με το "πολλαπλό" αλλά τίποτα!!! μαλλον πρεπει να τα γραφεις σε 6χ ή 4χ αλλα Δοκιμασε καποια αλλη μαρκα dvd να δεις αν στο κανει Δοκιμασε και σε 6χ εγγραφη να δεις
runner1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Θα το δοκιμάσω αλλά δεν είναι λογικό να μην παίζει τα πιο καλά και δοκιμασμένα σε βαθμό συμβατότητας δισκάκια και σε ταχύτητα που θεωρείται άψογη όσον αφορά τον συνδυασμό ταχύτητα εγγραφής/αξιοπιστία.
pc_admin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 To κανει το ιδιο και σε φλασακι ? Υπαρχει και η περιπτωση να θελει firmware update το αντιγραφικο σου ισως να εχει καποια ασυμβατοτητα στον τροπο που γραφει με το silvercrest
runner1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Σε φλασάκι για να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει αλλά δεν δέχομαι να μην παίζει τα DVD.Το firmware που έχω έιναι το πιο τελευταίο.Δεν είναι δυνατόν να παίζουν ακόμα πιο άσχετα Players,και cd που είναι γρατζουνισμένα κ.α. και αυτό να κολώνει έτσι!!!
Nikolis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μήπως στα δισκάκια σου έχεις κολλήσει αυτοκόλλητες ετικέττες;
runner1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Απολύτως τίποτα!Γιατί ξέρω ότι οι αυτοκόλλητες ετικέτες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα!!!
pc_admin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 αν στο αλλαζουν ουτε κουβεντα δωσετο για αντικατασταση γιατι σε κανενα αλλο δεν εχω ακουσει να εχει προβλημα στα dvd
runner1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Εννοείτε ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το παώ πίσω!Παρατήρησα ότι και σε divx μου κολλάει παρόλο που έκανα την ρύθμιση με το "πολλαπλό"!!!Μου τα έχει κάνει "τσουρέκια"!!!!
Nikolis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Εννοείτε ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το παώ πίσω!Παρατήρησα ότι και σε divx μου κολλάει παρόλο που έκανα την ρύθμιση με το "πολλαπλό"!!!Μου τα έχει κάνει "τσουρέκια"!!!! Συγνώμη, ποια είναι η ρύθμιση με το "πολλαπλό";
runner1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2007 Αν πας στις ρυθμίσεις για το βίντεο που διαλέγεις PAL/NTSC υπάρχει και μία τρίτη επιλογή που την λέει πολλαπλό σε μένα.Δηλαδή να παίζει και τα 2 είδη ταινιών και αν κάνει την επιλογή αυτόματα.
zanos79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τελικά όλο προβλήματα είναι το silvercrest, TDK , Grundic όλα τα βλέπει (κακός δίσκος) αν το βάλεις και το βγάλεις καμια δεκαριά φορές βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το διαβάσει το δισκάκι, μπορεί κάποιος να μας πεί μια μάρκα dvd + ή - , που τα διαβάζει σίγουρα να μην ξοδευόμαστε άδικα... :evil:
Sta Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Τελικά όλο προβλήματα είναι το silvercrest, TDK , Grundic όλα τα βλέπει (κακός δίσκος) αν το βάλεις και το βγάλεις καμια δεκαριά φορές βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το διαβάσει το δισκάκι, μπορεί κάποιος να μας πεί μια μάρκα dvd + ή - , που τα διαβάζει σίγουρα να μην ξοδευόμαστε άδικα... :evil: Και σε μένα σε ό,τι δισκάκια του δοκίμασα λέει bad disk. Αν δεν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά του, γύρνα το πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.