fwtonio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μερικές ερωτήσεις προς τους ευτυχισμένους κατόχους. 1. Μπορεί να παίξει κανονική ταινία DVD από εξωτερικό σκληρό; 2. Στην έξοδο από το scart, υποστηρίζει RGB; 3. Πόσο χρόνο κάνει για να διαβάσει μια εικόνα των πχ 5MP; Την δίχνει ολόκληση ή κόβει από τα άκρα.
mandos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 se stick 4gb turbox (yeap... ayto phra giati sixainomai ta transend ) epexe mia xara thn tainia (to avi htan megalytero tou 1gb) me tous ypotitlous ths tora psaxno pos tha pexei me ton forito WD Passport 120gb (ayto tha htan idaniko!)
kpav Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Γνωριζει κανεις με stick windows readyboost kiigston 1g γιατι κολαει μετα το ξεκινημα της ταινιας[το βλεπει πολυ γρηγορα παντως]επισης το dvix που κανω με Sub2DivX δεν βλεπει τους υποτιτλους απο οποιοδηποτε usb το ιδο αρχειο στο cd-dvd δεν εχει προβλημα,ευχαριστω.
stepal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Γειά σας κι από εμένα. Δοκίμασα να τρέξω στο εν λόγω player ένα dvd+r της TAIYO YUDEN, αλλά έβγαζε ένδειξη "κακός δίσκος", ενώ σε άλλο player έπαιζε κανονικά και στο manual αναφέρει ότι υποστηρίζει dvd+r. Τι συμβαίνει; Υπάρχει ασυμβατότητα με τα συγκεκριμένα δισκάκια ή κάποιο πρόβλημα που θα έπρεπε να το ελέγξω εντός εγγύησης;
k_w_t Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 se stick 4gb turbox (yeap... ayto phra giati sixainomai ta transend ) epexe mia xara thn tainia (to avi htan megalytero tou 1gb) me tous ypotitlous ths tora psaxno pos tha pexei me ton forito WD Passport 120gb (ayto tha htan idaniko!) Νομιζω οτι πρεπει να ειναι σε FAT32 για να τον δει τον δισκο!
zanos79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Γειά σας κι από εμένα. Δοκίμασα να τρέξω στο εν λόγω player ένα dvd+r της TAIYO YUDEN, αλλά έβγαζε ένδειξη "κακός δίσκος", ενώ σε άλλο player έπαιζε κανονικά και στο manual αναφέρει ότι υποστηρίζει dvd+r. Τι συμβαίνει; Υπάρχει ασυμβατότητα με τα συγκεκριμένα δισκάκια ή κάποιο πρόβλημα που θα έπρεπε να το ελέγξω εντός εγγύησης; και σε εμένα τα ίδια κάνει όποια δισκάκια θέλει βλέπει. Μια λύση που έχω βρεί ειναι με τα φλασάκια usb βάλε εκεί το αρχείο κ θα το δείς απο εκεί σίγουρα. Έχω τόσα dvd απο το χειμώνα με σειρές που δεν είδα και + και - και sony k tdk k verbatim αλλά όπως είπα βλέπει ότι θέλει...
saxon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Egw pali me flashaki usb den mporw na dw tainia giati otan kanw reward h forward kolaei. Antitheta me ta dvd kai dvd rw pote den eixa provlhma. Exw dei oloklires seasons apo seires kai apeires tainies grammenes se morfh .avi me diskakia sony dvd xwris kanena provlhma.
stepal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Egw pali me flashaki usb den mporw na dw tainia giati otan kanw reward h forward kolaei.Antitheta me ta dvd kai dvd rw pote den eixa provlhma. Exw dei oloklires seasons apo seires kai apeires tainies grammenes se morfh .avi me diskakia sony dvd xwris kanena provlhma. Sony dvd; Τι είναι +r, -r, +rw, -rw;
zanos79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 saxon για να έχεις δεί όλα αυτά που λές δεν πρέπει να πήρες αυτό που είχε το lidl την προηγούμενη εβδομάδα αλλά παλιότερο μοντέλο, ίσως σ΄αυτα που έδωσε πρόσφατα να υπάρχουν προβλήματα
saxon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 A nai sorry den diavasa olo to thread. To Silver crest to exw agorasmeno apo ton xeimwna kai den iksera oti to kainourgio modelo exei provlhmata
pc_admin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Γειά σας κι από εμένα. Δοκίμασα να τρέξω στο εν λόγω player ένα dvd+r της TAIYO YUDEN, αλλά έβγαζε ένδειξη "κακός δίσκος", ενώ σε άλλο player έπαιζε κανονικά και στο manual αναφέρει ότι υποστηρίζει dvd+r. Τι συμβαίνει; Υπάρχει ασυμβατότητα με τα συγκεκριμένα δισκάκια ή κάποιο πρόβλημα που θα έπρεπε να το ελέγξω εντός εγγύησης; εχω το συγκεκριμενο (το νεο 6510 που εφερε προσφατα το lidl) εχω δισκακια taiyo yuden dvd+r 8x (τα μπλε απο e-shop) και παιζουν αψογα Τα εχω γραψει multissesion disk , αλλα τα γραφω ολα σε ενα session μονο , γιατι αν κανεις continuie στο multissesion disk δεν θα δει τα αλλα sesion , μονο το 1ο Τα φλασακια εχω ενα kingston 512 mb , kai 1 sharkoon 2 gb στο sharkoon σε 1 ταινια εκανε κολληματα στη μεση , την ξανα ξεκινησα και επαιξε κανονικα και τελικα το φορμαρα σε fat και δεν το ξανακανε Τωρα και τα 2 παιζουν κανονικα , το kingston αργει περισοτερο να το φoρτωσει και γιαυτο δεν το χρησιμοποιω , το sharkoon κανει περιπου οσο το dvd για να φορτωσει ,10 sec περιπου. Το βασικοτερο που ειδα ομως και το εχω πει και αλλου , ειναι να βαλεις στο συστημα οχι pal που εχει default ,αλλα αυτοματη επιλογη για να παιζουν αψογα ολες οι ταινιες ασχετα σε ποσα fps εχουν κωδικοποιηθει. Ειμαι υπερ-ευχαρηστημενος μεχρι τωρα και οι υποτιτλοι που στην αρχη μου φανηκαν λιγο μικροι τους συνηθισα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα
zanos79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Τα εχω γραψει multissesion disk , αλλα τα γραφω ολα σε ενα session μονο , γιατι αν κανεις continuie στο multissesion disk δεν θα δει τα αλλα sesion , μονο το 1ο Τι ακριβώς εννοείς pc_admin και πως γίνεται με το nero γιατί μάλλον αυτό που λες είναι..
zanos79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Τα εχω γραψει multissesion disk , αλλα τα γραφω ολα σε ενα session μονο , γιατι αν κανεις continuie στο multissesion disk δεν θα δει τα αλλα sesion , μονο το 1ο Τι ακριβώς εννοείς pc_admin και πως γίνεται με το nero γιατί μάλλον αυτό που λες είναι..
pc_admin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 εννοω με το nero να τα γραφεις με αυτο τον τροπο και να βαλεις ολα τα αρχεια που θελεις να γραψεις και να μην γραψεις κατι αλλο στο dvd αυτο την επομενη μερα πχ .
zanos79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μάλιστα ,ευχαριστώ για την απάντηση ,βλέπω όμως οτι το προηγουμενο dvd (Matsui) που είχα είναι καλύτερο σε όλα απο το silvercrest και το μόνο μείον που είχε είναι οτι δεν έπαιζε ελληνικούς υπότιτλους και με υποχρέωνε σε μετατροπές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.