feanor_gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 αρα βλεπει usb stick μεχρι 4 γγιγα και σκληρο μεχρι 250 γιγα οποιος εχει κατι νεωτερο ας ενημερωσει Μαλλον δεν παει ετσι ακριβως... Σε αλλης μαρκας usb disk μπορει να υπαρχει προβλημα. Διαβασα σε ξενα fora οτι δοκιμαζαν flashακια 1 & 2 gb και δεν λειτουργουσαν.Το γιατι δε το γνωριζω. Το transcent V10 το δοκιμασα ο ιδιος. Μπορει, της ιδιας εταιριας το 110 (Που ειναι και γρηγοροτερο) να μη λειτουργει... Σε λιγες ημερες θα μπορω να δοκιμασω ενα Corsair GT 4gb(που περιμενω να λαβω απο το εξωτερικο) και θα postαρω νεοτερα.... - Ελπιζω να λειτουργει :-? :-? :-? :-?
TRiBaL_25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2007 Re paidia hmarton! Phga se 5 Lidl stin Athina kai den to vrika se kanena! Ti ginetai?
feanor_gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Μαλλον δεν παει ετσι ακριβως... Σε αλλης μαρκας usb disk μπορει να υπαρχει προβλημα. Διαβασα σε ξενα fora οτι δοκιμαζαν flashακια 1 & 2 gb και δεν λειτουργουσαν.Το γιατι δε το γνωριζω. Το transcent V10 το δοκιμασα ο ιδιος. Μπορει, της ιδιας εταιριας το 110 (Που ειναι και γρηγοροτερο) να μη λειτουργει... Σε λιγες ημερες θα μπορω να δοκιμασω ενα Corsair GT 4gb(που περιμενω να λαβω απο το εξωτερικο) και θα postαρω νεοτερα.... - Ελπιζω να λειτουργει :-? :-? :-? :-? Moλις δοκιμασα το Corsair 4GB USB Flash GT και μαντεψτε..... Λειτουργει κανονικα!!!!! Kαθυστερει λιγακι σε σχεση με το DVD (ειναι φυσιολογικο λογω usb)αλλα την παιζει την ταινια κανονικα!!!!! Επομενως οσοι εχουν δοκιμασει τα flashακια τους ας τα ξαναδοκιμασουν προσεχοντας να ειναι φορμαρισμενα σε FAT 32!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Palm Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Re paidia hmarton! Phga se 5 Lidl stin Athina kai den to vrika se kanena! Ti ginetai? Εχει στο Π.Φαληρο και στον Αλιμο.....HDMI ...
powersky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το αγαπημένο μας Silver Crest KH-6510 από την Πέμπτη 9 Αυγούστου έρχεται και πάλι στα καλάθια του lidl. Η τιμή του είναι πλέον στα 49,99€. :wink:
stathisa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το αγαπημένο μας Silver Crest KH-6510 από την Πέμπτη 9 Αυγούστου έρχεται και πάλι στα καλάθια του lidl. Η τιμή του είναι πλέον στα 49,99€. :wink: Είναι αυτό για το οποίο γράφονται όλα αυτά τα καλά λόγια σ' όλο το topic και ειδικά στις πρώτες σελίδες? Ρωτάω γιατι νομίζω ότι μιλάνε για το 6511, εκτός κια είναι το ίδιο. Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς, έξοδο HDMI έχει???
powersky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Είναι αυτό για το οποίο γράφονται όλα αυτά τα καλά λόγια σ' όλο το topic και ειδικά στις πρώτες σελίδες? Ρωτάω γιατι νομίζω ότι μιλάνε για το 6511, εκτός κια είναι το ίδιο.Παρεπιπτόντως, ξέρει κανείς, έξοδο HDMI έχει??? Ναι αυτό είναι, ο κωδικός του μοντέλου είναι ο 6510/11. Όσο για έξοδο HDMI δυστυχώς δεν έχει το συγκεκριμένο.
stathisa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ρωτάω για hdmi, γιατί στο site που παρατίθεται στις πρώτες σελιδες του topic http://www.dv-rec.de/test/player2006/silvercrest/6511/6511.html είναι στα γερμανικά, κάτι λέει για hdmi αλλά δε καταλαβαίνω γρί!!!!
Asxetius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Λοιπόν την Πέμπτη 9 Αυγούστου το LIDL θα φέρει το DVD player Silvercrest ΚΗ-6510 ή 11. Η διαφορά είναι στο χρώμα (ασημί,μαύρο). Είναι αυτό που πήρα 2-3 βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα του 2006 και ήταν η αιτία να δημιουργήσω το θέμα στο http://www.greektvsubs.gr και μετά 4 μήνες εδώ. Δεν βλέπω καμιά διαφορά απο τότε που το πήρα εκτός την τιμή(49.99), που είναι 10 euro παρακάτω. Manual στα Ελληνικά εδώ Οι υπότιτλοι του SilverCrest 6510/11 σε TV 32" wide φωτο (Asxetius) Μικρό μέγεθος υποτίτλτων αλλά όχι δυσδιάκριτο (προσωπική άποψη) αναλόγως της απόστασης. Εγω βλέπω απο τα 2.5 μέτρα. Και για σύγκριση μια φωτό απο τους υπότιτλους του LG DVX-298H που είναι άψογοι(προσωπική άποψη) Νομίζω ότι το Silvercrest KH-6510/11 είναι πολύ καλό αν σκεφτούμε την τιμή του(49.99) τις δυνατότητες που έχει(USB και Card reader 7 σε 2), και το απίστευτο 3 χρόνια εγγύηση. Εξάλλου όποιος το πάρει έχει 29 μέρες και νύχτες για το κάνει δοκιμή, αν δεν του αρέσει την 30η μέρα το πάει πίσω. Manual στα Ελληνικά εδώ P.s. To DVD player Silvercrest ΚΗ-6510/11 που θα φέρει το LIDL 9 Αυγούστου 2007 δεν έχει HDMI
stathisa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ωχ, τώρα μπλέξαμε. F&U model DVD 3705B, 59 Ευρώ (Praktiker) το οποίο παίζει αρχεία divx και έξοδο HDMI και πιθανότατα ελληνικά στα divx τρείς εισόδους (usb & card reader) ή Silvercrest ΚΗ-6510/11 με μόνο μειονέκτημα τη απουσία HDMI ???? Βέβαια, απο αισθητικής άποψης καθώς και όπως φαίνεται ποιότητα κατασκευής το Silvercrest απέχει παρασάγγας απο το καρακιτσάτο F&U !!!!
Innersense Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 αν έχεις τηλεόραση με HDMI προτίμησε μοντέλο με HDMI χωρίς δεύτερη σκέψη. Μου φαίνεται περίεργο το ότι φέρανε το παλιό μοντέλο του Silercrest χωρίς HDMI, το καινούργιο που είχαν φέρει Φεβρουάριο (? δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ανάρπαστο και όντως μαμει...
Asxetius Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 ....Μου φαίνεται περίεργο το ότι φέρανε το παλιό μοντέλο του Silercrest χωρίς HDMI, το καινούργιο που είχαν φέρει Φεβρουάριο (? δεν θυμάμαι ακριβώς) είχε γίνει ανάρπαστο και όντως μαμει... Ξέρεις πολλά μηχανήματα με τέτοια χαρακτηριστικά, τιμή και 3 χρόνια εγγύηση? Το μηχάνημα είναι πολύ καλό. Και οι περισσότεροι για την ώρα δεν έχουν HDMI στην τηλεόραση τους.
gagarin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Hello κ απο μενα.... Εχω το Silvercrest απο τον Δεκεμβρη κ το εχω ΣΚΙΣΕΙ κυριολεκτικα με μια λεξη αψογο... Μονο σε μερικα CD Divx μου εκανε κολπακια αλλα τωρα οκ... Το μονο - ειναι οτι δεν εχει HDMI... ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ + ειναι τα 3 χρονια εγγυηση κ η τιμη του... Κ 3 χρονια για ενα DVD με 49 euro που παιζει τα ΠΑΝΤΑ ε δεν νομιζω να θελουμε κ αλλα; Προσωπικη αποψη ΤΡΕΞΤΕ k οποιος προλαβε DIVX ειδε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.