gagarin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δοκιμασε κανενας φιλος να βαλει 5-6 CD(οχι DVD) με ταινια divx-xvid να δει αν τα παιζει...; Αν θα ηταν ευκολο σε καποιον... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
akisfin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Γειά σας παιδιά! Γιά "φέτα" που αναγνωρίζει και ελληνικούς υπότιτλους, υπάρχει και το DVX-172 της LG. 65 ευρώ στο Λημναίο. http://www.limnaios.gr/
dk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 καλα φοβερος ο φιλος που τα εκρυψε...το εννοω... μονο η πραξη αξιζει... οσον αφορα τους δισκους εβαλα 320 και δεν τον βλεπει. Μαλλον παει μεχρι 250 γιγα. Αν καποιος εβαλε παραπανω ας το πει
feanor_gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 για το φιλο που ρωτησε που υπάρχει για να αγοράσει εγω το αγορασα πριν απο 10 μερες από το Lidl στα πευκακια απεναντι ακριβως από τον ηλεκτρικό. Οσο αφορά τους δισκους εχει βαλει κανεις μεγαλυτερο των 250 γιγα εκτος του fianor και τι συμπερασματα εβγαλε. Μηπως φιλε fianor πρεπει την ωρα που διαβαζει να κανεις το κολπο που αναφερω σε προηγουμενο σχολιο; O σκληρος που δοκιμασα ειναι ενας mybookpro 500gb. Περιμενα γυρω στα 2-3 λεπτα προσεχοντας να μην μπει screensaver αλλα συνεχιζε να προσπαθει να διαβασει( υποψην οτι ειχε μονο μια ταινια μεσα και τιποτα αλλο). Τωρα ψαχνω να παρω usb stick 1gb - γιατι δυστυχως δεν θα υποστηριζει μεγαλυτερο- για να μη μπαινω στη διαδικασια εγραφης DVD για μια ταινια. Τι usb sticks εχετε δοκιμασει ρε παιδια??? (Μαρκες - Χωρητικοτητες???)
Byzantinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 μπορείς να χρησιμοποιήσεις επανεγγράψιμα dvd. αν θες usb sticks εγώ αγόρασα την παρασκευή ένα απο τα media markt 1GB της Verbatine με ?17 και δουλεύει μια χαρά σε επιτραπέζια dvd player edit: 2GB εννοούσα
Innersense Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δεν έχω καταλάβει για πιο player λέτε ότι δεν υποστηρίζει stick>1G πάντως το F&U 3705 αναγνωρίζει και αναπαράγει ταινίες άριστα από το KINGSTON DTI/2GB USB 2,0 DATA TRAVELER φορμαρισμένο σε FAT32.
feanor_gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 μπορείς να χρησιμοποιήσεις επανεγγράψιμα dvd. αν θες usb sticks εγώ αγόρασα την παρασκευή ένα απο τα media markt 1GB της Verbatine με ?17 και δουλεύει μια χαρά σε επιτραπέζια dvd player edit: 2GB εννοούσα Επανεγγραψιμα DVD χρησιμοποιω απλα μου την εδωσε εχθες που εγραψα ενα DVD για να δω ενα επεισοδιο Lost(~350 mb!).Oποτε ψαχνω να παρω το μεγαλυτερης χωρητικοτητας usb stick που υποστηριζεται απο το silvercrest!!!!! Δεν έχω καταλάβει για πιο player λέτε ότι δεν υποστηρίζει stick>1G πάντως το F&U 3705 αναγνωρίζει και αναπαράγει ταινίες άριστα από το KINGSTON DTI/2GB USB 2,0 DATA TRAVELER φορμαρισμένο σε FAT32. To silvercrest,γραφει στο manual, οτι υποστηριζει usb sticks μεχρι 512 mb. Oποτε ρωταω ποια usb εχουν δοκιμαστει σε silvercrest και λειτουργουν...
powersky Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Έπειτα από ενάμιση μήνα λειτουργίας το silvecrest τα ψιλοέπαιξε. Είχε συνεχή κολλήματα όταν έπαιζε divx ταινία από cd ή dvd. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι ούτε στα δισκάκια οφειλόταν ούτε στο format του αρχείου. Αυτό δε συνέβει ποτέ όταν διάβαζε μέσω usb τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου, εκεί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Προχθές το έστειλα στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της silvercrest στην Ελλάδα και αναμένω καινούργιο (μου είπαν ότι έπαθε βλάβη στο λέιζερ και θα μου κάνουν αντικατάσταση). Εις αναμονή λοιπόν... Εύχομαι να είναι περιστασιακό και να είχα πάρει ελλατωματικό, μη ξανασυμβεί και στο επόμενο. Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν;
giankyr Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν; Κι εμένα τραβούσε κάτι κολλήματα όταν έβλεπα κάποιες ταινίες! Στις τελευταίες που είδα δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα βέβαια και το είχα ψιλοξεχάσει. Μπορείς να παραθέσεις τα στοιχεία της ελληνικής αντιπροσωπείας (διευθύνσεις, τηλέφωνα κτλ) σε περίπτωση που τα χρειαστεί και κάποιος άλλος?
powersky Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Η διεύθυνση του service είναι: Θυατείρων 10-12, Ν. Ιωνία και το τηλέφωνο: 210-2790865 Αχρείαστο νά' ναι...
feanor_gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Eχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια ΕΠΙΤΥΧΩΣ απο USB Flashακι 2GB???? Αν ναι, ποσο καθυστερει στο φορτωμα και τι μαρκα ειναι??????
powersky Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Έπειτα από ενάμιση μήνα λειτουργίας το silvecrest τα ψιλοέπαιξε. Είχε συνεχή κολλήματα όταν έπαιζε divx ταινία από cd ή dvd. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι ούτε στα δισκάκια οφειλόταν ούτε στο format του αρχείου. Αυτό δε συνέβει ποτέ όταν διάβαζε μέσω usb τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου, εκεί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Προχθές το έστειλα στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της silvercrest στην Ελλάδα και αναμένω καινούργιο (μου είπαν ότι έπαθε βλάβη στο λέιζερ και θα μου κάνουν αντικατάσταση). Εις αναμονή λοιπόν... Εύχομαι να είναι περιστασιακό και να είχα πάρει ελλατωματικό, μη ξανασυμβεί και στο επόμενο. Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν; Τελικά η αντικατάσταση έγινε άμεσα (σε τρεις εργάσιμες είχα καινούργιο στα χέρια μου) και το βασικό, χωρίς να χρεωθώ κανένα κόστος μεταφοράς.
feanor_gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Eχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια ΕΠΙΤΥΧΩΣ απο USB Flashακι 2GB???? Αν ναι, ποσο καθυστερει στο φορτωμα και τι μαρκα ειναι?????? Eχθες δοκιμασα (Σε DVD Player Silvercrest) ενος φιλου το transcent v10 4gb με μια ταινια μεσα και μαντεψτε.... Δουλεψε κανονικοτατα!!!!!!! :mrgreen:
dk Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 αρα βλεπει usb stick μεχρι 4 γγιγα και σκληρο μεχρι 250 γιγα οποιος εχει κατι νεωτερο ας ενημερωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.