Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασε κανενας φιλος να βαλει 5-6 CD(οχι DVD) με ταινια divx-xvid να δει αν τα παιζει...;

Αν θα ηταν ευκολο σε καποιον...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα φοβερος ο φιλος που τα εκρυψε...το εννοω... μονο η πραξη αξιζει... οσον αφορα τους δισκους εβαλα 320 και δεν τον βλεπει. Μαλλον παει μεχρι 250 γιγα. Αν καποιος εβαλε παραπανω ας το πει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
για το φιλο που ρωτησε που υπάρχει για να αγοράσει εγω το αγορασα πριν απο 10 μερες από το Lidl στα πευκακια απεναντι ακριβως από τον ηλεκτρικό. Οσο αφορά τους δισκους εχει βαλει κανεις μεγαλυτερο των 250 γιγα εκτος του fianor και τι συμπερασματα εβγαλε. Μηπως φιλε fianor πρεπει την ωρα που διαβαζει να κανεις το κολπο που αναφερω σε προηγουμενο σχολιο;

O σκληρος που δοκιμασα ειναι ενας mybookpro 500gb. Περιμενα γυρω στα

2-3 λεπτα προσεχοντας να μην μπει screensaver αλλα συνεχιζε να προσπαθει

να διαβασει( υποψην οτι ειχε μονο μια ταινια μεσα και τιποτα αλλο).

Τωρα ψαχνω να παρω usb stick 1gb - γιατι δυστυχως δεν θα υποστηριζει

μεγαλυτερο- για να μη μπαινω στη διαδικασια εγραφης DVD για μια ταινια.

Τι usb sticks εχετε δοκιμασει ρε παιδια??? (Μαρκες - Χωρητικοτητες???)

Δημοσ.

μπορείς να χρησιμοποιήσεις επανεγγράψιμα dvd. αν θες usb sticks εγώ αγόρασα την παρασκευή ένα απο τα media markt 1GB της Verbatine με ?17 και δουλεύει μια χαρά σε επιτραπέζια dvd player

edit: 2GB εννοούσα

Δημοσ.
μπορείς να χρησιμοποιήσεις επανεγγράψιμα dvd. αν θες usb sticks εγώ αγόρασα την παρασκευή ένα απο τα media markt 1GB της Verbatine με ?17 και δουλεύει μια χαρά σε επιτραπέζια dvd player

edit: 2GB εννοούσα

Επανεγγραψιμα DVD χρησιμοποιω απλα μου την εδωσε εχθες που εγραψα ενα DVD για να δω ενα

επεισοδιο Lost(~350 mb!).Oποτε ψαχνω να παρω το μεγαλυτερης χωρητικοτητας usb stick που

υποστηριζεται απο το silvercrest!!!!!

Δεν έχω καταλάβει για πιο player λέτε ότι δεν υποστηρίζει stick>1G πάντως το F&U 3705 αναγνωρίζει και αναπαράγει ταινίες άριστα από το KINGSTON DTI/2GB USB 2,0 DATA TRAVELER φορμαρισμένο σε FAT32.

To silvercrest,γραφει στο manual, οτι υποστηριζει usb sticks μεχρι 512 mb.

Oποτε ρωταω ποια usb εχουν δοκιμαστει σε silvercrest και λειτουργουν...

Δημοσ.

Έπειτα από ενάμιση μήνα λειτουργίας το silvecrest τα ψιλοέπαιξε. :X Είχε συνεχή κολλήματα όταν έπαιζε divx ταινία από cd ή dvd. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι ούτε στα δισκάκια οφειλόταν ούτε στο format του αρχείου. Αυτό δε συνέβει ποτέ όταν διάβαζε μέσω usb τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου, εκεί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Προχθές το έστειλα στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της silvercrest στην Ελλάδα και αναμένω καινούργιο (μου είπαν ότι έπαθε βλάβη στο λέιζερ και θα μου κάνουν αντικατάσταση). Εις αναμονή λοιπόν...

Εύχομαι να είναι περιστασιακό και να είχα πάρει ελλατωματικό, μη ξανασυμβεί και στο επόμενο. Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν;

Δημοσ.
Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν;

Κι εμένα τραβούσε κάτι κολλήματα όταν έβλεπα κάποιες ταινίες! Στις τελευταίες που είδα δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα βέβαια και το είχα ψιλοξεχάσει.

Μπορείς να παραθέσεις τα στοιχεία της ελληνικής αντιπροσωπείας (διευθύνσεις, τηλέφωνα κτλ) σε περίπτωση που τα χρειαστεί και κάποιος άλλος?

Δημοσ.

Eχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια ΕΠΙΤΥΧΩΣ απο USB Flashακι 2GB????

Αν ναι, ποσο καθυστερει στο φορτωμα και τι μαρκα ειναι??????

Δημοσ.
Έπειτα από ενάμιση μήνα λειτουργίας το silvecrest τα ψιλοέπαιξε. :X Είχε συνεχή κολλήματα όταν έπαιζε divx ταινία από cd ή dvd. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα ότι ούτε στα δισκάκια οφειλόταν ούτε στο format του αρχείου. Αυτό δε συνέβει ποτέ όταν διάβαζε μέσω usb τον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου, εκεί δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.

Προχθές το έστειλα στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της silvercrest στην Ελλάδα και αναμένω καινούργιο (μου είπαν ότι έπαθε βλάβη στο λέιζερ και θα μου κάνουν αντικατάσταση). Εις αναμονή λοιπόν...

Εύχομαι να είναι περιστασιακό και να είχα πάρει ελλατωματικό, μη ξανασυμβεί και στο επόμενο. Άλλωστε τα τρία χρόνια εγγύηση γιατί τα έχουν;

Τελικά η αντικατάσταση έγινε άμεσα (σε τρεις εργάσιμες είχα καινούργιο στα χέρια μου) και το βασικό, χωρίς να χρεωθώ κανένα κόστος μεταφοράς.

Δημοσ.
Eχει δοκιμασει κανεις να δει ταινια ΕΠΙΤΥΧΩΣ απο USB Flashακι 2GB????

Αν ναι, ποσο καθυστερει στο φορτωμα και τι μαρκα ειναι??????

Eχθες δοκιμασα (Σε DVD Player Silvercrest) ενος φιλου το transcent v10 4gb με μια ταινια μεσα

και μαντεψτε.... Δουλεψε κανονικοτατα!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

αρα βλεπει usb stick μεχρι 4 γγιγα και σκληρο μεχρι 250 γιγα οποιος εχει κατι νεωτερο ας ενημερωσει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...