Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδιά που θα το βρώ???μην ψάχνω σόρρυ αν έχει αναφερθεί πρόσφατα...

Φιλε μου σε LIDL αλλα επειδη ηταν προσφορα πριν αρκετο καιρο(2 μηνες) ΜΟΝΟ αν παιζει κανενα που ειναι ακομα στο ραφι....

Αν καποιος φιλος του forum μπορει να μας πει που εχει δει τωρα τελευταια κανα τελευταιο...

ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ....κ 3 χρονια εγγυηση...

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο σημαινει τελος ή μεγαλη μειωση σε εγγραφες DVD αφου μπορουμε με εναν μεγαλο δισκο π.χ 500αρι να εχουμε σιριαλ, ταινιες, μουσική κλπ.

Δοκιμασα εξωτερικο σκληρο Mybook pro 500 gb ο οποιος ειχε

μονο μια ταινια divx μεσα,φορμαρισμενο σε fat 32 αλλα τιποτα. Διαβαζε συνεχως

για 2-3 λεπτα οπου αναγκαζομουν να το σβησω.

Αρα δεν ειναι απολυτο οτι θα παιζουν ολοι οι σκληροι...

Οσο μικροτερος παντως τοσο καλυτερα θα ειναι...

Δημοσ.

Εχω και εγώ το Silvercrest 6511. Λίγο μικροί οι υπότιτλοι αλλά βλέπονται. Εχω δοκιμάσει 2 φλασάκια 1GB και εξωτερικό δίσκο 120GB σε FAT32 όλα λειτούργησαν καλά.

Δημοσ.
Εχω και εγώ το Silvercrest 6511. Λίγο μικροί οι υπότιτλοι αλλά βλέπονται. Εχω δοκιμάσει 2 φλασάκια 1GB και εξωτερικό δίσκο 120GB σε FAT32 όλα λειτούργησαν καλά.

Φιλε Asxetius σε τι τηλεοραση;

Δημοσ.

για το φιλο που ρωτησε που υπάρχει για να αγοράσει εγω το αγορασα πριν απο 10 μερες από το Lidl στα πευκακια απεναντι ακριβως από τον ηλεκτρικό. Οσο αφορά τους δισκους εχει βαλει κανεις μεγαλυτερο των 250 γιγα εκτος του fianor και τι συμπερασματα εβγαλε. Μηπως φιλε fianor πρεπει την ωρα που διαβαζει να κανεις το κολπο που αναφερω σε προηγουμενο σχολιο;

Δημοσ.

ΑΚΟΥΣΤΕ!

ΠΗΓΑ ΣΤΑ LIDL ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ dk ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!

ΠΗΡΑ ΤΟ ΕΝΑ....

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΛΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ!

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ INSOMNIAC!

XEXE

TO KAKO EINAI OTI TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ.....

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!

απο τις λιγες δοκιμες που του εκανα, το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν δειχνει ολοκληρο το ονομα του αρχειου....

επισης καθε φορα πρεπει να επιλεγω τους υποτιτλους που θελω...

Δημοσ.

δεν είπαμε αυτό ρε φίλε και ευχαριστούμε για την σκέψη...

αλλά ήταν λίγο too much.. :D

Δημοσ.
ΑΚΟΥΣΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ, ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΛΟΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ!

ΤΟ ΕΚΡΥΨΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ INSOMNIAC!

XEXE

Eγω φιλε μου κ μονο που διαβασα το χαρτη του LIDL πεθανα στο ΓΕΛΙΟ:-D :-D :-D .....

ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..........

Αλλα η πραξη σου μετραει μιας κ ενας μονο insomniac πρεπει να εχει τετοιο μηχανημα...

ΣΩΣΤΟΣ....:!: :!: :!:

Δημοσ.

Επειδη δεν ειχα δοκιμασει μεχρι σημερα να βαλω CD-R(οχι DVD-R) με ταινια divx - xvid ειδα οτι δεν μπορει να μου την ανοιξει...:( Μερικα ναι αλλα τα πιο πολλα ΟΧΙ...μηπως εχει ρολο με το δισκακι;

Βλεπει κανονικα το αρχειο αλλα με το που παταω να παιξει δεν μπορει....:(

Την ιδια ταινια γραμμενη σε DVD μια χαρα ουτε ενα τσικ δεν κανει...

Αν καποιος φιλος μπορουσε να δοκιμασει να μου πει τι παιζει...

ΕΥΧΑΡΑΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Τελικα κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι....

Αν βαλω ενα δισκακι μεσα στον player με το που μπει στον file browser αν πατησω play εκει κανει το προβλημα...ΑΝ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ κ περιμενω λιγο ολα ΟΚ........περιεργο δεν ειναι;

Το κανει σε κανεναν αλλον αυτο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...