Προς το περιεχόμενο

SILVER CREST με ελληνικους υπότιτλους σε divx

angeko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να το κάνετε το update για το παρόν DVD Player? Έχετε συναντήσει κανένα πρόβλημα? Εγώ είμαι υπέρευχαριστημένος πάντως με το εργοστασιακό firmware.

Δημοσ.

Φιλε giankyr δεν παίζει υποτιτλους εξωτερικους χωρις νεο firmware. Λοιπόν βρηκα για το 6507 update αλλα εχει προβληματα οπως γραφει οτι αν το βαλεις δεν βλεπει το card reader. Οποτε μενω με το προηγουμενο update.

Exουμε και λεμε για το 6510. Εβαλα σκληρο 80αρι στη θυρα usb τον οποιο φορμαρησα σε FAT 32 και φδουλευει ΑΨΟΓΑ. Αυτο σημαινει τελος ή μεγαλη μειωση σε εγγραφες DVD αφου μπορουμε με εναν μεγαλο δισκο π.χ 500αρι να εχουμε σιριαλ, ταινιες, μουσική κλπ. Ο δισκος θελει δικη του τροφοδοσία. Αν δεν θελετε να εχετε κουτια βαλε βγαλε κλπ παρτε απο τη Στουρναρη ενα καλωδιακι που δινει ρευμα και data στο δισκο και βγαζει usb στο dnd και καθαρισατε οποτε καθε φορα θα ξοδευεται 5 δευτερολεπτα για να αλλαζετε δισκους. Εχει 19 ευρωπουλα αλλα νομιζω αξιζει. Αυτα το ολιγα να ευχαριστησω τα παιδια που βρηκαν το φορμαρισμα σε FAT 32 και εβαλαν και το σχετικο προγραμμα για φορμαρισμα γιατι αλλιως δεν θα επαιζε.

Δημοσ.
Αν δεν θελετε να εχετε κουτια βαλε βγαλε κλπ παρτε απο τη Στουρναρη ενα καλωδιακι που δινει ρευμα και data στο δισκο και βγαζει usb στο dnd και καθαρισατε οποτε καθε φορα θα ξοδευεται 5 δευτερολεπτα για να αλλαζετε δισκους. Εχει 19 ευρωπουλα αλλα νομιζω αξιζει.

Επειδή δεν κατάλαβα για τι ακριβώς πράγμα μιλάς, μήπως υπάρχει κανένα link ή φωτογραφία;

Δημοσ.

Εχει κανείς δοκιμάσει να παίξει κάτι από usb? Δεν εννοώ από εξωτερικό σκληρό που έχει ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος, αλλά από usb φλασάκι. Έχω ένα με χωρητικότητα 1 Gb το οποίο αναγνωρίζει κανονικά (φορμαρισμένο σε Fat) αλλά μόλις φτάνει στα 30 sec ανάγνωσης κολλάει και του σβήνει την τροφοδοσία (σβήνει το λαμπάκι του).

Δημοσ.

ειναι ακριβως αυτό και η μαρκα που δειχνει ο φιλος μονο που η τιμη του ειναι 19 ευρώ. Εγω δεν εχω δοκιμασει usb flash. Εξαλλου λεει οτι υποστηριζει μεχρι 512 οποτε αν κολλησε ειναι φυσιολογικό.

Δημοσ.
Εχει κανείς δοκιμάσει να παίξει κάτι από usb? Δεν εννοώ από εξωτερικό σκληρό που έχει ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος, αλλά από usb φλασάκι. Έχω ένα με χωρητικότητα 1 Gb το οποίο αναγνωρίζει κανονικά (φορμαρισμένο σε Fat) αλλά μόλις φτάνει στα 30 sec ανάγνωσης κολλάει και του σβήνει την τροφοδοσία (σβήνει το λαμπάκι του).

To εχω δοκιμασει εγω και εχω σωθει!Παιζει κανονικοτατα ταινιες απο stick 1GB απλως πρεπει να περιμενεις γυρω στο 1 λεπτο για να ξεκινησει η ταινια.Δεν εχω προσεξει τι παιζει με το λαμπακι γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα.

Δημοσ.

oxi exei diko tou trofodotiko 12v.mporeis omws na syndeseis ide hdd 2,5-3,5 h cd-dvd drives eykola kai grhgora.den exei bebaia sxesh me to enlogw topic gia to divx player...apla anafer8hke san eykolos tropos syndeshs hdd.an pantws kapoios provei sthn agora tou as psaxei sto emporio yparxei pleon ena antistoixo me tis parapanw syndeseis +sata kai einai kai pio sympages kai praktiko

Δημοσ.

Κλείνοντας το offtopic και γυρνώντας στο DVD Player του θέματος, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανένας από τους κατόχους κολλήματα κατά την κίνηση. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχει να κάνει με ρυθμίσεις ή με hardware, αλλά με χαλάει πολύ και θα ήθελα να το διορθώσω..

Δημοσ.

ατι τελευταιο εβαλα δισκο 250αρι σε FAT 32. Τον διαβαζει με 1 λεπτό περίπου καθυστερηση δεν κολλαει, αλλα οσο διαβαζει πρεπει να πατατε ενα βελακι οποιο απο τα 4 θελετε γιατι αν πεσει screensaver θα κολλήσει. Οταν τον διαβασει και μετα παιζει κανονικα. Δεν ειδα ολοκληρη ταινια αλλα όσο ειδα παιζει.

Δημοσ.
Κλείνοντας το offtopic και γυρνώντας στο DVD Player του θέματος, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανένας από τους κατόχους κολλήματα κατά την κίνηση. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που έχει να κάνει με ρυθμίσεις ή με hardware, αλλά με χαλάει πολύ και θα ήθελα να το διορθώσω..

Eως τωρα εχω δει περιπου 50 ταινιες DVD-divx κ ΔΕΝ εχει φαει ουτε ενα κολλημα...

ΜΟΝΟ αυτη η καθυστερηση πριν απο το ανοιγμα καποιου αρχειου Divx ειναι σε ολα τα μεσα DVD-CD-Usb Stick....

Αψογος ο player για τα λεφτα του κ τις ευκολιες που δινει ειναι BEST...

Δημοσ.

παιδιά που θα το βρώ???μην ψάχνω σόρρυ αν έχει αναφερθεί πρόσφατα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...