Jeronymo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Θα ήθελα τη βοήθεια σας.Χθες μου κλείδωσε το Kaspersky (με πήραν χαμπάρι) με αποτέλεσμα να χρειαστεί να το βγάλω. Αρχικά προσπάθησα να βάλω μια νεότερη εκδοση αλλά δεν δούλεψε. Οταν τελικα το εβγαλα έβαλα το Panda που το βρήκα με νόμιμη αδεια. Τοτε ξεκίνησε το κακό. Δεν έμπαινε στα windows το μηχανακι.Μπαινω λοιπόν σε safe mode και το απεγκαθιστώ. και τότε έγινε η καταστροφή. Σταμάτησα να βλέπω δίκτυο.Δεν μπορεί να μπεί με τίποτα στο δίκτυο ο υπολογιστής της δουλειάς μου ο οποιος έχει μόνιμη πρόσβαση. Απεγκατέστησα τις κάρτες δικτύου και τις ξαναέβαλα το πρόβλημα παρέμεινε. Εχει κανεις καμια ιδέα για τη λύση του προβλήματός μου πριν κάνω το τελευταίο βήμα. (format)??
Jeronymo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 ¨Εκανα εκανα αλλά τζίφος. Πιστεύω οτι μου εκλεισε καποια ports αλλά δεν ξερω ούτε ποια είναι ούτε πως να τα ανοίξω. Είχα πάθει το ίδιο αρκετά παλια με το zone alarm και το πρόβλημαλύθηκε με επανεγκατάσταση του προγράμματος, τςρα και μετα την επανεγκατάσταση δεν έγινε τίποτα.
coolman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν έχω Windows μπροστά μου τώρα αλλά θυμάμαι ότι στα 98 απεγκαθιστούσες το TCP/IP και το εγκαθιστούσες πάλι και όλα ΟΚ. Νομίζω αυτό γίνεται και στα XP κάπως. Έτσι από περιέργεια μπορείς να κάνεις ping στο 64.233.183.103 (Google);
Jeronymo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Βγαζοντας και ξαναβάζοντας τις καρτες δικτύου απεγκαταστήθηκεκαι το TCP/IP αλλά τζιφος!!!
pern112 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 στο κοντρολ βλεπει κανονικα την καρτα δικτυου σου?αν ναι δοκιμασε να αλλαξεις workgroup τα δυο μηχανηματα μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα, μπουταρισμα βεβαια μετα....
player74 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 to system restore einai energo? an nai peigenete to piso. xwris na eise syndemenos sto net kane apegkatastash sto Kaspersky kai frontise na apegkatastathei ontos. profanos me to poy ebales to panta yphrxe ki allo energo firewall poy apotelesma exei to mperdema kai to mplokarisma tis prosbashs, to opoio peremeine. des pies yphresies trexoyn. an kapoies pou einai aparethtes einai ananerges i stamatimenes dokimase na tis energopoihseis. dokimase na energopoihseis kai to firewall twn windows
coolman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 To ping που σου γράφω παραπάνω το δοκίμασες; Μπορει να είναι πρόβλημα DNS.
Jeronymo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δυστυχως εκανα format τελικά!Δεν έβλεπε τιποτα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.