mariaKr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σας, εχω ενα ακομη προβληματακι με το σαιτ μου. οταν μετα απο επεξεργασια το αποθηκευω στον σερβερ με το ντριμγουιβερ, πηγαινω στον φαιρφοξ και παταω το μπουκμαρκ να δω αν περαστηκαν οι αλλαγες μου. ομως αυτες δε φαινονται παρα μονο αν πατησω ανανεωση, κατι που δε βλεπω να γινεται σε αλλα σαιτ αφου δε χρειαζεται να πατησω ρελοουντ στη σελιδα τους και οι αλλαγες φαινονται αυτοματα, υπαρχει καποιος τροπος να το διωρθωσω αυτο? ευχαριστω!
takistmr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Δεν φταίει το site σου αλλά o fιrefox. Κάτι τρέχει με την cash memory του firefox.
mariaKr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 νομιζω πως μονο στο σαιτ μου συμβαινει αυτο, ολα τ αλλα σαιτ μια χαρα δειχνουν στον φαιρφοξ,,
takistmr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν δοκιμάζεις και με τον internet explorer ή τον opera. Αν εξακολουθήσει να γίνεται μόνο στο δικό σου site τότε έχεις δίκιο. Πριν όμως κάνεις όλα αυτά άδειασε τη cache memory του firefox και ξαναδοκίμασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.