Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έκπτωση σε φοιτητές-καθηγητές για αγορά mac και στην Ελλάδα

poromenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά το Σάββατο μου κλέψανε το macbook μου (white του 2007) και τώρα ψάχνω να το αντικαταστήσω. Ψάχνω λίγο το θέμα της φοιτητικής έκπτωσης αλλά μέσω rainbow η διαδικασία είναι τρελλή και πρέπει να πληρώσω και το courrier. Η document και το madmacs μου δίνουν ένα 4% αλλά στο πρώτο πρέπει να πληρώσω μετρητής (όπως και για rainbow) ενώ στο δευτέρο τα μεταφορικά για Αθήνα. Systemgraph μου λέει για 2% δηλαδή 30 ευρώ!

Υπάρχει κάποιο άλλο που να δίνει φοιτητική έκπτωση??

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια,δεν πιστευω οτι αξιζει για μια τοσο μικρη εκπτωση να αγορασει κανεις με αυτο τον τροπο ενα mac.Ας δωσει 30 - 40 ευρω παραπανω και να ειναι σιγουρος οτι το μηχανημα ειναι ενταξει...Τωρα αν κατσουμε να πουμε τι,πως και γιατι, ειναι αδικος κοπος

Δημοσ.
παιδιά το Σάββατο μου κλέψανε το macbook μου (white του 2007) και τώρα ψάχνω να το αντικαταστήσω. Ψάχνω λίγο το θέμα της φοιτητικής έκπτωσης αλλά μέσω rainbow η διαδικασία είναι τρελλή και πρέπει να πληρώσω και το courrier. Η document και το madmacs μου δίνουν ένα 4% αλλά στο πρώτο πρέπει να πληρώσω μετρητής (όπως και για rainbow) ενώ στο δευτέρο τα μεταφορικά για Αθήνα. Systemgraph μου λέει για 2% δηλαδή 30 ευρώ!

Υπάρχει κάποιο άλλο που να δίνει φοιτητική έκπτωση??

Macbook pro με 15% εκπτωση και τιμη κατω απο 1000€ !

Μην ψαχνεις για 4% εκπτωση στο φθηνιαρικο πλαστικο macbook οταν μπορεις να παρεις το macbook pro σε ιδια σχεδον τιμη λογω 15% εκπτωσης.

Δημοσ.

Μην ψαχνεις για 4% εκπτωση στο φθηνιαρικο πλαστικο macbook οταν μπορεις να παρεις το macbook pro σε ιδια σχεδον τιμη λογω 15% εκπτωσης.

για το 13 το pro πήγαινα ούτως ή αλλιώς αλλά το Pixmania ούτε που το σκέφτηκα να το κοιτάξω thanks!

Δημοσ.
για το 13 το pro πήγαινα ούτως ή αλλιώς αλλά το Pixmania ούτε που το σκέφτηκα να το κοιτάξω thanks!

Απο το pixmania μαλιστα εχει 2 χρονια εγγυηση. (1 κανονικο απο την apple και τον 2ο καλυπτεται απο την pixmania)

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς/καμιά το συγκεκριμένο προϊόν από το συγκεκριμένο κατάστημα να μας πει τις εντυπώσεις του/της;

Δημοσ.
παιδια,δεν πιστευω οτι αξιζει για μια τοσο μικρη εκπτωση να αγορασει κανεις με αυτο τον τροπο ενα mac.Ας δωσει 30 - 40 ευρω παραπανω και να ειναι σιγουρος οτι το μηχανημα ειναι ενταξει...Τωρα αν κατσουμε να πουμε τι,πως και γιατι, ειναι αδικος κοπος

Τι εννοείς? Εγώ πήρα την έκπτωση 4% από την Elite και το μηχάνημα είναι όνυως εντάξει. Βέβαια εγώ το πήρα αυτοπροσώπως, δεν ξέρω αν οι ενστάσεις σου είναι στην αποστολή. Όσο για τηβν έκπτωση της Rainbow συμφωνώ εν μέρει, αφού κάτι "ύποπτο" στη σύμβαση που υπογράφεις με έκανε να στραφώ άλλού. Νομίζω το έχω γράψει σε άλλο post,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...