skywritergr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Τιμές δεν βλέπω να αλλάζουν, αν όμως ερχόταν ένα κανονικό apple store θα ένιωθα πολύ Ευρώπη. Είναι εκνευριστικό πάντως ότι για να πάρω εγώ αυτή την έκπτωση στην Αγγλία χρειάστηκα 15 δευτερόλεπτα (απλά έδειξα την φοιτητική μου κάρτα) και εδώ εσύ κάνεις ζογκλερικά!
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Το κατάστημα της Rainbow επανήλθε, δεν βλέπω καμιά αλλαγή, όπως επίσης και το edustore, για το οποίο πίστευα ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή (άναφέρει ακόμη, πχ, τη συνεργασία με τα Open24 που έχει λήξει...) Όπως και να’χει, το edustore είναι επτασφράγιστο μυστικό από ότι φαίνεται, αφού η Rainbow δεν φαίενται πρόθυμη να το διαφημίσει… Και επειδή μου μπήκαν ψύλλοι στ΄ αυτιά μήπως μέσω του edustore στέλνουν τίποτε «δεύτερα» μηχανήματα, τα Mini όταν έρχονται έχουν και ζελατίνα στο μέσα άσπρο κουτί αν θυμάμαι καλά, έτσι δεν είναι; Δηλαδή δεν γίνεται να μπει χέρι μέχρι να το ανοίξει ο αγοραστής, έτσι;
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 το madmacs πάντως προσφέρει την έκπτωση Talk to me bro!!! Το madmacs είναι 5’ από το σπίτι μου! γνωρίζεις τι χρειάζεται για να πάρω την έκπτωση? Στη δίνουν επιτόπου με καμιά βεβαίωση σπουδών, ή πάλι πρέπει να περάσει από τη Rainbow δηλαδή του αγίου xxx ανήμερα?
Loser Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Talk to me bro!!!Το madmacs είναι 5’ από το σπίτι μου! γνωρίζεις τι χρειάζεται για να πάρω την έκπτωση? Στη δίνουν επιτόπου με καμιά βεβαίωση σπουδών, ή πάλι πρέπει να περάσει από τη Rainbow δηλαδή του αγίου xxx ανήμερα? http://edu.madmacs.gr/index.php?main_page=page&id=12&chapter=7
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 http://edu.madmacs.gr/index.php?main_page=page&id=12&chapter=7 Ευχαριστώ πολύ, θα πάω αύριο να ρωτήσω. Αν και το site λεει παρέχουμε εκπτώσεις από 4% μέχρι 15% σε Η/Υ Apple (ανάλογα με την σύνθεση) που ακούγεται δυσοίωνο...
greatst Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Για το madmacs.gr πάντως πριν λίγο καιρό είχα ρωτήσει για ένα μοντέλο iMac 24'' και -εάν θυμάμαι καλά- η έκπτωση ήταν (για εκείνο το μοντέλο) 4%. Βέβαια είμαι καθηγητής και είχα ρωτήσει για την έκπτωση για καθηγητές αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει σημασία.
arxaggelos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και στα mac mini τελικά είναι 4% από MadMacs.
greatst Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και στα mac mini τελικά είναι 4% από MadMacs. Είναι "μικρή" έκπτωση, δεδομένων των "περιορισμών" χρήσης που -εάν θυμάμαι καλά- εισάγει: μη εμπορική χρήση του μηχανήματος (εάν κάνω λάθος θα χαρώ να με διορθώσετε)
arxaggelos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μόλις παρέλαβα την αίτηση από τη Rainbow για το edustore.gr, και στους όρους διάβασα κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικο: Καλή αρχική λειτυργία υλικού (hardware):Για την αποφυγή αποστολής προϊόντος με εργοστασιακό ελάττωμα η Rainbow δοκιμάζει κάθε προϊόν hardware στις βασικές του λειτουργίες πριν το αποστείλει στον πελάτη Τι παει να πει αυτό? Δηλαδή ανοόγουν τα κουτιά (που το ξέραμε) και ανάβουν τα Macs πριν τα στείλουν??? Και που ξερω εγώ αν δεν χρησιμοποιούν το edustore για να "σπρώχνουν" τις επιστροφές τους?????
funny_boy123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αυτην την κομπινα θα την γνωριζουν μονο οι εκ των εσω... αλλα με την εκπτωση του 10%..το ρισκάρεις η οχι?
arxaggelos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Αυτην την κομπινα θα την γνωριζουν μονο οι εκ των εσω... αλλα με την εκπτωση του 10%..το ρισκάρεις η οχι? Η απάντηση είναι όχι, δεν το ρισκάρεις. Παρήγγειλα ήδη από αλλού. Πήρα τη Rainbow και η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι αυτό δεν ισχύει, είναι παλιό και δεν θα έπρεπε να είναι εκεί (δεν έκατσε κανένας να ξαναγράψει την αίτηση σωστά). Αν και φάνηκε πειστική, η ουσία είναι ότι βάζεις υπογραφή σε ένα χαρτί που το γράφει, οπότε η μαρτυρία μιας ανώνυμης τηλεφωνήτριας δεν έχει και μεγάλη ισχύ ΑΝ τελικά γίνει η λαδιά και την πάρεις πρέφα.
greatst Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 ...Παρήγγειλα ήδη από αλλού. ... Από πού (εάν επιτρέπεται);
arxaggelos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχεις pm μη λέει κανείς ματά τίποτε για διαφήμιση και τα πάρω ;-)
greatst Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Έχεις pm μη λέει κανείς ματά τίποτε για διαφήμιση και τα πάρω ;-) Το διάβασα! Άντε με το καλό! Περιμένουμε review!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.