agpol07 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Και κατι που ξεχασα να ρωτησω.. Για να αγορασεις απο edustore.gr πρεπει να βγαλεις πιστωτικη??? Η απλα να ανοιξεις λογαριασμο στο open24?
arxaggelos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη το προγραμμα αυτό με την έκπτωση 10%? Πάντως το site www.edustore.gr ζει και βασιλεύει.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Ωπ..! Πολύ ενδιαφέρον αν ισχύει ακόμα! ( γιατί στην Αμερική ισχύει απ ότι έβλεπα στο site της apple )
Labfrog Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη το προγραμμα αυτό με την έκπτωση 10%? Πάντως το site www.edustore.gr ζει και βασιλεύει. Ναι ισχύει κανονικά.
arxaggelos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ....Και ως δια μαγείας το edustore.gr σήμερα δεν δουλεύει.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:33 ---------- Πάντως η έκπτωση είναι πράγματι 10% αλλά ψωνίζεις κατευθείαν από Rainbow με courier, όχι από καταστήματα ποιυ συνεργάζονται (Elite, Multirama, κλπ) Ρε παιδιά επειδή την πήρα την απόφαση, ανάμεσα σε Rainbow και Maconline (Θεσσαλονίκη) τί θα προτιμούσατε από άποψη εγγύησης και σέρβις?
greatst Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ... Πάντως η έκπτωση είναι πράγματι 10% αλλά ψωνίζεις κατευθείαν από Rainbow με courier, όχι από καταστήματα ποιυ συνεργάζονται (Elite, Multirama, κλπ) ... Από πού την έχεις την πληροφορία αυτή; Το πρωί που δούλευε το http://www.edustore.gr δεν το βρήκα πουθενά να το λέει (μήπως δεν το πήρε το μάτι μου; ).
georgeadams Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αυτές τις μέρες γίνεται η μετάβαση από τη Rainbow στην iSquare. Πιθανόν γι αυτό το λόγο δεν παίζει και το edustore αυτή τη στιγμή.
arxaggelos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πήρα τηλέφωνο στην Rainbow και μου είπαν για το ποσοστό έκπτωσης, αλλά η διαδικασία εξακολουθεί να θέλει γαϊδουρινή υπομονή (με δεδομένες τις σημερινές δυνατίτητες επικοινωνίας). Η συνεργασία με τα Open24 (όπου συμπλήρωνες την αίτηση αυτοπροσώπως και την προωθούσαν εκείνοι) έχει διακοπεί και την αίτηση θα τη λάβω από τη Rainbow με....ταχυδρομείο! Offtopic Επίσης δεν υπάρχουν πιά ούτε Open24 στη Θεσσαλονίκη!!! Δεν έχει κανείς εμεπιρία να μου προτείνει μια από τις δύο λύσεις; Επειδή ακούω διάφορα για τη Rainbow κατά καιρούς, αξίζει να πάρω από εκεί, ειδικά τώρα που θα αλλάξει χέρια, ή να πάω Maconline?
skywritergr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πάντως αν έχεις κάποιο γνωστό φοιτητή στην αγγλία η εκεί έκπτωση είναι ευκολότερη να την πάρεις και διόλου ευκαταφρόνητη. Άν δεν το βιάζεσαι τρελά και έχει κουράγιο περίμενε να σου έρθει με το ταχυδρομείο, γιατί να πληρώσεις παραπάνω.
greatst Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πήρα τηλέφωνο στην Rainbow και μου είπαν για το ποσοστό έκπτωσης ... Και σου είπαν ότι είναι 10%?
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πάντως αν έχεις κάποιο γνωστό φοιτητή στην αγγλία η εκεί έκπτωση είναι ευκολότερη να την πάρεις και διόλου ευκαταφρόνητη. Άν δεν το βιάζεσαι τρελά και έχει κουράγιο περίμενε να σου έρθει με το ταχυδρομείο, γιατί να πληρώσεις παραπάνω. το κοίταξα κι αυτό, αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη αν υπολογίσεις και την έκτπωση της Rainbow, οπότε ευελπιστώ ότι δεν θα κάνουν πολύ καιρό Και σου είπαν ότι είναι 10%? ναι, το edustore έχει (δηλαδή είχε) τα ίδια πριοϊόντα σε διαφορετικές τιμές, και η κοπέλα μου είπε ότι η έκπτωση είναι 10%
greatst Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 ... ναι, το edustore έχει (δηλαδή είχε) τα ίδια πριοϊόντα σε διαφορετικές τιμές, και η κοπέλα μου είπε ότι η έκπτωση είναι 10% Εάν θα ισχύει αυτό όοοοοοοταν το αποφασίσω οριστικά να κάνω την "κίνηση" για Mac θα είναι πολύ καλή φάση!
arxaggelos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Πάντως απο χθες το βράδυ δεν δουλεύει ούτε το ηλεκτρονικο κατάστημα της rainbow. Μάλλον αλλάζει χέρια. Αν άλλαζε και τιμές θα ήταν σούπερ! Όσο για το MacOnline, μόνο αυτοπροσώπως γιατί το site του εξακολουθεί να είναι υπό κατασκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.