Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έκπτωση σε φοιτητές-καθηγητές για αγορά mac και στην Ελλάδα

poromenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

1)εάν αγοράσεις με επαγγελματικό ΑΦΜ υπάρχει κάποια επιβάρυνση για αυτόν που έχει κάνει την αγορά? Απλά γιατί θέλω να αγοράσω μέσω γνωστού, και δεν θα ήθελα να το ζητήσω εάν υπάρχει για αυτόν κάποιο πρόβλημα.

2)Όταν λέτε συχνές περιπτώσεις τους εκπαιδευτικούς δε φαντάζομαι να εννοείτε διορισμένους σε δημόσιο???

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

i foititiki ekptosi den einai kati kainourgio. sigkekrimena na anafero oti to dekembrio tou 2004 agorasa ena ibook g4 1.33 k ekana xrisi tis foititikis ekptosis. i diadikasia ekeini tin periodo apaitouse ligoteri grafeiokratia.

sigkekrimena kata ti dimiourgia kainourgiou logorasmou, an dilones oti eisai foititis se kapoia panepistimiaki/politexniaki sxoli i' texnologiko idrima k tous proskopizes mia fototipia tou foititikou paso eixes automata ekptosi 10% se ka8e agora ilektronikou ipologisti ka8os episis kai se software.

arxika plirones to sinoliko poso xoris na exei ipologistei i ekposi. meta apo kapoio diastima, mesa sto opoio i rainbow eixe oloklirosei tis logistikes tis ipoxreoseis, epistrefetai to 10%. sto simeio auto iparxoun 2 epiloges:

a. pistosi tou logoriasmou sou me ton antistoixo poso,

b. pistosi tou trapezikou sou logarismou (alpha bank).

a3izei na anafero 2 akoma pragmatakia.

sto poso tis ekptosis ipologistike k i agora epipleon mnimis alla k ta taxidromika teli.

kai telos, ton augousto tou 2005 pou logika eixe li3ei to akadimaiko etos gia to opoio i rainbow itan enimeri pos foito se kapoio panepistimiako idrima, agorasa to macos x 10.4 me ekptosi 10%.

Δημοσ.

καλησπέρα!!! Είμαι φοιτητής στο Ατει Ηρακλείου!!! Υπάρχει τώρα αυτήν η έκπτωση γιατί θέλω να αγοράσω έναν MAC και μου βγαίνει 1685 ευρο μαζί με το ΦΠΑ!!!

Αν υπάρχει η έκπτωση πόσο θα το αγοράσω!!!

Δημοσ.

Hello, (postarw edw gia na min anoiksw kainourio thread, sorry!) ka8ws epsaxna gnwsta greek mac sites sto internet eida pws i greek mac community esteile telika ena gramma-petition me 1800kati ypografes stin Apple. Ypirkse kapoia apantisi, kai an nai apo pou mporoume na enimerw8oume gia to poia auti itan, thx ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Hello, (postarw edw gia na min anoiksw kainourio thread, sorry!) ka8ws epsaxna gnwsta greek mac sites sto internet eida pws i greek mac community esteile telika ena gramma-petition me 1800kati ypografes stin Apple. Ypirkse kapoia apantisi, kai an nai apo pou mporoume na enimerw8oume gia to poia auti itan, thx ;)

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να επισκεφτείς το site που είχε την πρωτοβουλία αποστολής petition: http://www.wewantapplegreece.com (φαίνεται και στην υπογραφή μου).

;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί αλλά εγώ θα ρωτήσω έτσι κι αλλιώς :P

Για να έχω την έκπτωση θα πρέπει να τον πάρω τον mac από την rainbow ή μπορώ να τον πάρω και από κάποιον μεταπωλητή (πχ. FNAC)?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγώ αγόρασα το macbook (λευκό, ελληνική έκδοση, 2.0 ghz με επέκταση μνήμης στα 2gb) από την elite θεσσαλονίκης, πριν λίγους μήνες. Και από 1612e μου το άφησε 1480e τελική τιμή. Γύρω στο 9% έκπτωση δηλαδή. Μου είπε πως χρειάζεται "βεβαίωση σπουδών" από τη γραμματεία της σχολής μου. Επείδη είμαι και σε ένα ΙΕΚ παράλληλα τον ρώτησα αν κάνει από το ΙΕΚ η αντίστοιχη βεβαίωση, και μου΄πε όχι. Ήθελε από το δημόσιο. Επίσης δεν γινόταν να μου κόψει τιμολόγιο..

Αυτά :)

Δημοσ.

Δε σου έκοψε καθόλου αποδεικτικό αγοράς δηλαδή? Χμ... αν δεν σου έκοψε καθόλου, γιατί μου φαίνεται πως απλώς σου αφαίρεσε το ΦΠΑ και στο πλάσαρε σαν έκπτωση???

εντιτ: αν και, αν κάνεις τον υπολογισμό, σου έχει κόψει 9%, και όχι 19% που είναι ο ΦΠΑ. Οπότε είτε σου έκοψε απόδειξη και άρα σου έκανε κανονικά την έκπτωση των 9%, είτε σε δούλεψε και τσέπωσε ένα 10% του ΦΠΑ. :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανεις αν αυτη η εκπτωση παιζει κ αλλου. Π.Χ. multirama?

Ενταξει λετε οτι μονο στο edustore.gr αλλα ο αλλος ειπε οτι το πηρε απο

elite. Δηλ αν πας στα multirama ή αλλου και τους πεις οτι αφου δεν μου κανεις εκπτ. εσυ θα το παρω απο edustore.gr κι ας κανει κ 2 μηνες που λεει ο λογος

να'ρθει αμα ειναι να γλιτωσω 200? απο ενα macBook pro

(2000(μαζι με φπα)-10%=1800?), χαλαλι. εε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...