Προς το περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Έκπτωση σε φοιτητές-καθηγητές για αγορά mac και στην Ελλάδα

poromenos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ισχύει η παραπάνω τιμή 997 + ΦΠΑ (+7€ μεταφορικά) για το μεσαίο macbook...

Και ναι, ισχύει και για μεταπτυχιακούς φοιτητές...

Και ναι, μπορεί να κοπεί τιμολόγιο :D :D :D :D

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά ισχύει η παραπάνω τιμή 997 + ΦΠΑ (+7? μεταφορικά) για το μεσαίο macbook...

Και ναι, ισχύει και για μεταπτυχιακούς φοιτητές...

Και ναι, μπορεί να κοπεί τιμολόγιο :D :D :D :D

1186 συν τα μεταφορικά; Και αυτό είναι έκπτωση;

Φίλη αγόρασε πρόσφατα το ελληνικό macbook c2d (το πρώτο πρώτο μοντέλο στη σειρά) 1175 από fnac και εγώ 1130 το αγγλικό (τελικές τιμές και τα δύο).

Δημοσ.

Na rotiso re paidia kati ego pou eimai kathigitis se ergastirio eleftheron spoudon dikeoumai tis ekptosis pou anaferetai

Na prostheso oti eimai kanonika register kai sto laek tou oaed

Ksereis kaneis xrisima links me plirofories ? (dikeologitika ktl)

Plus tha boroume na paroume ta mixanimata px apo fnac kai na dikaioumaste ekptosi?

Kai an kserete boro an valo doseis sto applestore???????

a kai mia simvouli akoma boreite na to valete sta pagia eksoda mexri 1400 euros (me ton fpa) kai ektos apo ton fpa na aferethei olo to poso os eksodo apo tin forologiki sas dilosi

Δημοσ.

Για το αν δικαιούσαι να γραφτείς πρέπει να ρωτήσεις τη rainbow.

Από fnac δεν έχει έκπτωση, μόνο από edustore.gr

Για δόσεις αν και νομίζω ότι δε γίνεται, καλύτερα να ρωτήσεις. Οπου γίνεται, ούτως ή άλλως, εξαρτάται από ποια κάρτα έχεις και ποιο είναι το ποσό.

Δικαιλογητικά ούτως η άλλως πρέπει να συμπληρώσεις ειδική αίτηση. Για να πάρεις την αίτηση πρέπει να στη στείλουν. Οπότε θα πάρεις τηλέφωνο ούτως ή άλλως, ρώτα και αυτά που θες.

Δημοσ.

Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο ΕΜΠ.Μπορώ να γραφτώ σε αυτήν την προσφορά της Rainbow χωρίς να αγοράσω κάτι;

Έχω ένα MacBook Pro Core Duo 2 GHz,αλλά σκέφτομαι σε 2 χρόνια να πάρω ένα desktop.Μπορώ να γραφτώ τώρα,να μην αγοράσω κάτι,αλλά η προσφορά να ισχύει σε 2 χρόνια;

Δημοσ.

Το λέω μόνο και μόνο για να μην χάσω καμια ώρα την έκπτωση...Να την αποσύρουν στο μέλλον...

Ικανή την έχω τη Rainbow αν δει ότι πολλά άτομα πάνε για αυτήν την έκπτωση...Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπερδεύτηκα...

Πάντα ήθελα Μακ και τώρα με αυτή την έκπτωση για φοιτητές ψήθηκα ακόμη περισσότερο, αλλά ακόμη δε κατάλαβα τι ακριβώς παίζει με την έκπτωση κ την επιστροφή του ΦΠΑ...

Δηλαδή ο ιΜακ c2d στα 2ghrz, Αγγλική έκδοση το οποίο στοιχίζει, προ ΦΠΑ, 1053?, με την φοιτητική έκπτωση+μεταφορικά+ΦΠΑ+οτιδήποτε άλλο, με λίγα λόγια τελική τιμή για να έρθει στο σπίτι μου, πόσο θα μου κοστίσει;

EDIT

Στο applestore.gr τον εν λόγω ιΜακ τον δίνει τελική τιμή+μεταφορικά (17.5?) 1273.90?, δλδ η φοιτητική τιμή του θα είναι: 1158? περίπου; ή με την επιστροφή του ΦΠΑ: 957.27?;

Help... :(

Δημοσ.

Παίρνεις την τιμή προ ΦΠΑ στο applestore...

πολλαπλασιάζεις με 0,9 και βρήκες τη φοιτητική τιμή...

πολλαπλασιάζεις με 1,19 και βρήκες την τιμή με ΦΠΑ...

προσθέτεις ταχυδρομικά και νάτο!!

Η επιστροφή ΦΠΑ αφορά μόνο όποιον το πάρει με τιμολόγιο ως επαγγελματικό εξοπλισμό!

Δημοσ.

Πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα φοιτητής και να κόψεις τιμολόγιο ως επαγγελματικό εξοπλισμό;

Το τιμολόγιο θα κοπεί στο όνομα κάποιας εταιρίας και όχι στο φοιτητικό όνομα, άρα δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και φοιτητική έκπτωση και να πάρεις το ΦΠΑ πίσω.

Αν κάπου κάνω λάθος, εξηγείστε μου, γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί....

Δημοσ.
Πώς μπορείς να είσαι ταυτόχρονα φοιτητής και να κόψεις τιμολόγιο ως επαγγελματικό εξοπλισμό;

Το τιμολόγιο θα κοπεί στο όνομα κάποιας εταιρίας και όχι στο φοιτητικό όνομα, άρα δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και φοιτητική έκπτωση και να πάρεις το ΦΠΑ πίσω.

Αν κάπου κάνω λάθος, εξηγείστε μου, γιατί πραγματικά έχω μπερδευτεί....

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1415867&postcount=36

Δημοσ.

Με άλλα λόγια ισχύει αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ, δηλαδή επιχείρηση στο όνομά σου. Με πιο συχνές περιπτώσεις τους εκπαιδευτικούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Δεν ισχύει για όσους θέλουν να κόψουν τιμολόγιο στο όνομα κάποιας επιχείρησης, μόνο στο όνομά τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...