Προς το περιεχόμενο

Ποια RAM?

red7genius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση, θελω να παρω αλλη μια ram 512 για το pc μου. εχω motherboard s478... τι τυπο θα παρω? DDR II? ή DDR? και αν θελετε μπορειτε να προτεινετε εσεις πιο θα προτιμαγατε και τι μαρκα...ευχαριστω:mrgreen:

Δημοσ.

DDR θα παρεις...Τωρα ποια εχεις πανω?Εαν υποστηριζει η μητρικη σου dual channel προσπαθησε να βρεις μια ιδια...

Δημοσ.

μπραβο.αυτη ειναι. αν την παρω αφου θα ειναι ιδιες δεν θα λειτουργησει το dual channel???τι λετε ειναι καλη?

Δημοσ.

Καλη -ξεκαλη εχεις τις περισσοτερες πιθανοτητες να σου λειτουργησει σε dual channel και εχει κ λογικη τιμη...Παρτη και μη το σκεφτεσαι...

Δημοσ.

ωραια θα την παρω...που θα δω μετα ομως αν μου λειτουργει το doual channel? που παω?

PS αυτο το σιτε που μου προτεινες που την εχει το ξερεις? εχεις παρει τπτ απο εκει? γιατι για να γραφτω πρεπει να δωσω τα στοιχεια μου...ειναι αξιοπιστο?

Δημοσ.

Απο skroutz.gr και απο οτι φαινεται μονο αυτο πουλαει buffalo ram...Εαν το φοβασε παρτους τηλ και ζητα να σου το στειλουν αντικαταβολη...Εναλλακτικα μπορεις να ρωτησεις και στο μαγαζι που αγορασες το pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...