mpregos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 τελικά πολλά προβλήματα με αυτήν τη release..... τεσπα,το προβλημα ειναι οτι ελλήνικα δεν μπορω να βάλω και τι εννοώ--> ακολουθω πιστά τις διαδικασίες απο το site : http://www.linux.gr, και βαζω τις γραμματοσειρές freefont.tgz.bz2 και παίρνω και απο τα windows : cp /mnt/win_c/Windows/Fonts/*.ttf /usr/X11R6/lib/X11/fonts/truetype εν συνεχεία βαζω και στο /etc/X11/xorg.conf εκει που λέει για τα Fonts και το καινουριο καταλογο , σεταρω και το πληκτρολόγιο και ειμαι μια χαρά...... ελλήνικα έχω αλλά όχι όλους τους χαρακτήρες αρκετούς μου τους βγάζει κουτάκια μικρά που μέσα έχουν κ κάποιους αρθμούς, ανοίγω μια έλληνικη σελίδα me to mozilla και τα βγάζει αλλανταλων αλλάζω και το enconding.....Τζιφοςςςςςςςςςςς το ολο σπάσιμο στην ιστορια είναι οτι με την release 10.1 ακολουθουσα την ίδια διαδικασία και ήμουν κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Υποθέτω ότι έκανες regenerate το font cache... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 αφου το εβαλα στο xorg.conf το φάκελο με τα fonts........ragenerate to font.....πως???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2006 fc-cache -fv σαν root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.