chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το καταλαβα οτι ειναι nvidia γιατι αυτο το εκ.. τυφλοτικο φως στο βαθος μονο οι καρτες nvidia θα μπορουσανε να το αποδοσουνε τοσο τυφλωτικα
littlelouievegos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 .Nαι σιγά μην αρχίσω να αντικαθιστώ και υφές τώρα στα παιχνίδια pfffffffff :roll: Τωρα ή εγω ειμαι στραβος ή ειλικρινα οσες φορες και να βαλω το παιχνιδι δεν παρατηρω τετοια φαινομενα.. Δοκιμασες να κανεις force to AF στο CP για να δεις αν συνεχιζουν τα προβληματα με το mipmapping?
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 το καταλαβα οτι ειναι nvidia γιατι αυτο το εκ.. τυφλοτικο φως στο βαθος μονο οι καρτες nvidia θα μπορουσανε να το αποδοσουνε τοσο τυφλωτικα Bloom effect το λένε και βγαίνει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στις Radeon. Βάλε όλες τις ρυθμίσεις στο μέγιστο στο Most Wanted και τράβα ένα screenshot. Στην περίπτωση του NFS most wanted είναι η "φτηνή απομίμηση" του floating point HDR, όπου κάποια παιχνίδια υποστηρίζουν αμφότερες μεθόδους. Αν ρίξεις λίγο παραπάνω προσοχή στο ίδιο σου το link θα δεις ότι σε πολλές περιπτώσεις το ΧBox360 έχει HDR ενώ το PS3 αρκείται μόνο σε bloom. XBox360 HDR PS3 Bloom effect Το πρώτο είναι καλύτερο και ας είναι πιο "εκτυφλωτικό" κατά εσένα. Τωρα ή εγω ειμαι στραβος ή ειλικρινα οσες φορες και να βαλω το παιχνιδι δεν παρατηρω τετοια φαινομενα.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Το δοκίμασα και σε άλλο μηχάνημα με Radeon και το moire βγάζει μάτι. Δοκιμασες να κανεις force to AF στο CP για να δεις αν συνεχιζουν τα προβληματα με το mipmapping? To δοκίμασα αλλά δεν κάνει τίποτα. Δοκίμασα και μια μεγάλη ποσότητα Supersampling και ενώ κάπως το μετριάζει δεν το εξαφανίζει. Είναι καθαρά πρόβλημα της συγκεκριμένης υφής από ότι φαίνεται.
Kombatant Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 To δοκίμασα αλλά δεν κάνει τίποτα. Με Ultrex το έλουσες;
Ailuros Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Με Ultrex το έλουσες; Λες να μην ήταν καλή ιδέα το Gajoline ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.