Προς το περιεχόμενο

εχω ακουσει οτι σε μια εφαρμογη με 4 cdεγκαταστασης μπορεις να τα βαλεις σε 1 DVD...

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ακουσει οτι σε μια εφαρμογη με 4 d εγκαταστασης μπορεις να τα βαλεις σε 1 DVD.

μετα βαζει το DVD και γινετε απο εκει ολη η εκγατασταση.

γνωριζει κανεις τιποτα επανω σε αυτο??????

Δημοσ.

Θεωρητικα μπορει να γινει, το θεμα ειναι αν το επιτρεπουν τα αρχεια αυτο γινει απο θεμα ονοματων, η ρουτινα εγκαταστασης του προγραμματος και φυσικα αν υπαρχουν ή οχι προστασιες αντιγραφης...

Δημοσ.

mpa xrhsimopheis an 8ymamai kala directories cd1,cd2,cd3,cd4 ktl... alla den 8ymamai thn diadikasia paei kairos apo tote kai afto ginotan me disketes se 1 cd logika 8a ginetai kai me polla cd se 1 dvd... an valeis ola ta arxeia xyma 8a exeis provlhma ka8os mporei na exeis polla arxeia me to idio onoma se diaforetika cd eggatastashs... nai ginetai pantws as ri3ei kapoios pou 8ymatai kalytera ta fota tou :P

Δημοσ.

Γιατί να μπλέκεις... Κάνε images τα cd που θέλεις, γράψτα σε ένα dvd και μετά τα κάνεις mount ένα-ένα με το alcohol ή daemon tools...

Δημοσ.

αυτο το mount που λες ειναι κατι σαν το browse ου κανουμε κατα την εγκατασταση???

γιατι δεν το ξερω αυτο.

Δημοσ.

όταν δημιουργήσεις μια εικόνα του cd (image) δεν μπορείς να τη διαχειριστείς με οποιοδήποτε πρόγραμμα. Πρέπει να τη φορτώσεις σε ένα εικονικο cd drive. αυτή τη δουλειά κάνει το alcohol ή daemon tools...

Δημοσ.
εχω ακουσει οτι σε μια εφαρμογη με 4 d εγκαταστασης μπορεις να τα βαλεις σε 1 DVD.

μετα βαζει το DVD και γινετε απο εκει ολη η εκγατασταση.

γνωριζει κανεις τιποτα επανω σε αυτο??????

Αυτό που θες γίνεται γενικά..Τώρα ανάλογα το πρόγραμμα - παιχνίδι που θες γίνεται με διαφορετικό (απλό πάντα )τρόπο...Αν θες κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ρώτα ή αν η ερώτηση σου αφορά παιχνίδια τότε συμβουλέψου από εδώ :

οδηγίες

Δημοσ.

ενα παιχνιδι που εχω κατεβασει με καταλυξει αρχειου mdf ειναι δηλαδη τετοια περιπτωση??

γιατι αυτο το αρχειο δεν ξερω τι ειναι και δεν ξερω τι να το κανω

Δημοσ.

τι ειναι τα daemon tools?

που θα τα βρω(τα κατεβαζω...ειναι free)

και πως δουλευεουν.(ειναι δυσκολο)

θα κανω καποια προσπαθεια αλλα εαν εχετε τιποτα πληροφοριες που μπορει να βοηθησουν ειναι δεκτες

• Members
Δημοσ.

Τα Daemon tools, μετά την εγκατάσταση σου εμφανίζουν στο tray ένα εικονίδιο και στο δεξί κλικ έχει επιλογή virtual cdrom / device / mount image. Κάνοντας κλικ εκεί σου ανοίγει ένα παράθυρο όπου με browse εντοπίζεις το image αρχείο (iso, nrg κλπ). Από εκεί και πέρα ανοίγει σαν να το είχες κάψει σε cd, ενώ αν πας στο my computer θα δεις έναν επιπλέον οδηγό cdrom.

Τον τελευταίο καιρό βρήκα και το plugin awxDTools for V4 - 32bit-version, που σου επιτρέπει, κάνοντας δεξί κλικ στο image αρχείο να το κάνεις mount απευθείας. Το βρήκα πολύ βολικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...